Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Peyk74 Ankara‘ya direkt mail üzerinden ulasilamiyor zaten. Navigator üzerinden belirli bir formatta other questions formatında mail atilabildigini gördüm o şekilde mail gönderdim. Gönderdiğim mailde de CN imin belirtilenin aksine son bültenle current oldugunu ve de current olması durumunda iletişime gecmemi belirttiginiz için de, zaten current olmama rağmen, talebiniz üzerine current olduğum için interview talebimi iletiyorum/yineliyorum minvalinde bi şey yazdım. Zaten 11 ağustosta bangkoka mülakat almış olduğumu da belirttim transferden önce (ekstradan current olmayan birine mülakat zaten assign edilemez anlamına gelecek…) Ama yarın kapalı diye biliyorum buyukelcilik ve de bence haftada 1 gün replylara zaman ayiriyolar üstüne dönüş yapip yapmamalari da stabil değil… çok umitli değilim cevap konusunda o yüzden.

• @Peyk74 ek olarak bunu sonradan talep eden çoğu kişiye bu formatta dönüş yaptıkları için bilinçli olduğunu düşünüyorum. Herkesi gözden kacirmamislardir. Tek olsaydım ben de sizin gibi düşünüyor olurdum.

• @aerials Şimdi biraz daha anlaşıldı gibi. Ağustos bülteni Temmuz bülteni içinde yazıyor. Temmuz bülteni şimdi aktif oldu gibi düşünmüş olabilirler. Bence yine yazıp derdinizi anlatırsanız bu sefer size olumlu dönebilirler.

• Ne arayan var, ne soran var, ne de gelen mail var.Ne olacağına dair hiçbir fikrim olmadığı bir dönem yaşıyorum kendi adıma.

• @mertcank34 bu açıdan düşünmemiştim. Ama yine de şöyle bir durum var o zaman da; bizimle aynı durumda 23-29k araliginda bulunan ve taşıma talebini 1 hafta önce iletenlere Ağustos mülakatları verildi. Benzer maili onlar da alabilirdi. Bence Ağustos mülakatları bitti slot kalmadi çünkü forumdan gorebildigim kadarıyla 5 ağustosa mülakat alabilen de var sonraki mülakat 25-26 agustosa verilmiş sanki. Ayrılan slotlar dolmuş gibi daha çok. Ya da sizin dediğiniz oneri de çok mantikli geçen hafta taşıyan konsolosluk calisani doğru bir şekilde tasiyabildi, bu hafta başka bir çalışana denk gelmişsek temmuz (bu ay) için mülakat talep ettigimizi zannedip otomatik olarak herkese bu maili gondermistir. Eğer sizin belirttiğiniz gibiyse zaten bir önceki postumda bahsettigim mail yeterli olmalı düzeltmeleri için.

• @ozanertugrul siz Hong Kongtan mülakat tarihi ne zaman için almistiniz? Ve ne zamandır Ankara’ya tasidiniz ve mülakat almaya calisiyordunuz?

• @aerials hiç mülakat tarihi almadım ama 2025 haziranda Ankara'dan HK'a taşımıştım.2026 haziranda ise geri Ankara'ya taşıdım.yine mülakat almadım .

• @aerials İşte kuvvetle muhtemel daha current olmamışsınız demelerinin sebebi geçen ay aktif olan Haziran bültenine bakmış olabilirler. Onun içinde Temmuz bülteni yazıyordu. Şimdi Temmuz bülteni aktif ve içinde Ağustos bülteni yazıyor. Bir şansınızı deneyin derim. Sonuçta mülakatınızı almışsınız. Bir ayrıcalığınız var. Bunu rahatlıkla sorabilirsiniz.

• @ozanertugrul siz hongkongtan hiç mülakat almadan tasidiniz o zaman anladım. Umarım dönüş alabiliriz.

• Herkese merhaba, ben amerikada AOS yapiyorum, avukatim ile dava mevzusunda konustuk ( kendileri dunyanin en buyuk immigration avukatlik burolarindan biri), kendileri dava acilmasini ve davanin basarili olacagini dusunmuyorlar buyuk oranda olumsuzlar, yani cok dusuk bir basari orani olacagini soyluyorlar ve ben hali hazirda amerikada AOS yaptigim icin bu olay olmazsa E-2 vizesine gecmeyi planliyordum ama I-485'i iceri verdiginizde E-2 yatirimci vizesi neredeyse imkansiz hale geliyormus, sizde ben bu durumda Greencard'in pauseunun kalkicagina inanip dosyami iceri vereyim mi yoksa hic bu riske girmeyip E-2 ye mi gecmeliyim, biliyorum zor bir soru kimse bunun cevabini veremez buyuk bir kumar ama fikirlerinize, yorumlariniza acigim. Tesekkurler herkese.

• Hocam pause sonrası sadece aos yapanların davaları için olumlu sonuçlar gördüm. . Bence şansınız az değil. @Mirac-Skellrod, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhaba, ben amerikada AOS yapiyorum, avukatim ile dava mevzusunda konustuk ( kendileri dunyanin en buyuk immigration avukatlik burolarindan biri), kendileri dava acilmasini ve davanin basarili olacagini dusunmuyorlar buyuk oranda olumsuzlar, yani cok dusuk bir basari orani olacagini soyluyorlar ve ben hali hazirda amerikada AOS yaptigim icin bu olay olmazsa E-2 vizesine gecmeyi planliyordum ama I-485'i iceri verdiginizde E-2 yatirimci vizesi neredeyse imkansiz hale geliyormus, sizde ben bu durumda Greencard'in pauseunun kalkicagina inanip dosyami iceri vereyim mi yoksa hic bu riske girmeyip E-2 ye mi gecmeliyim, biliyorum zor bir soru kimse bunun cevabini veremez buyuk bir kumar ama fikirlerinize, yorumlariniza acigim. Tesekkurler herkese.

• @ATS16 yanlislikla 2 kere mail atmistim bu navigator yüzünden ilki navigator kullanmadan ikinci navigator kullanarak navigator kullanarak ettigim mailde gun icinde mülakata gelince adres ve pasaport bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz diye mail geldi. Ondan 1 gun sonra ilk navigator kullanmadan ettigim mailede 1 gun sonra ds-260 reopened haptic guncelleyebilirsiniz diye mail geldi. Yani sonuc olarak acilmiş oldu güncelleyeceğim. Dikkat etmem onemli bir unsur var mi? Sadece adres ve pasaport degisterecegim baskada değişen pek bir sey yok hayatımda zaten sadece AB icin bir kac ülkeye girdim shengen icinde belki onları eklerim.

• @tumra evet ben mulakat alir almaz hem exceli hem de imzamı güncelledim

• @aerials, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Peyk74 ek olarak bunu sonradan talep eden çoğu kişiye bu formatta dönüş yaptıkları için bilinçli olduğunu düşünüyorum. Herkesi gözden kacirmamislardir. Tek olsaydım ben de sizin gibi düşünüyor olurdum.

Tek olsaydım sizin gibi düşünüyor olurdum ne demek anlamadım. Ben aklıma gelen bir düşünceyi paylaşarak yardımcı olmaya çalıştım sadece

• ⭐⭐⭐⭐

@Peyk74, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@aerials, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Peyk74 ek olarak bunu sonradan talep eden çoğu kişiye bu formatta dönüş yaptıkları için bilinçli olduğunu düşünüyorum. Herkesi gözden kacirmamislardir. Tek olsaydım ben de sizin gibi düşünüyor olurdum.

Tek olsaydım sizin gibi düşünüyor olurdum ne demek anlamadım. Ben aklıma gelen bir düşünceyi paylaşarak yardımcı olmaya çalıştım sadece

Ankara yoğunluktan dolayı gözden kaçırmış olabilir demişsiniz ya başkasına da benzer mail gönderilmiş bu konuda tek olmadığını, bilerek gönderilmiş bir mail olduğunu söylüyor.

• @Peyk74 ofansif bir yerden yazmamistim yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Bir önceki postta belirtildiği gibi bir tek bu formatta bilgilendirmeyi ben almış olsaydım bir yanlışlık olabileceğini düşünürdüm ancak birden çok kişiye aynı formatta bilgilendirmenin yanlışlıkla gönderilmiş olma ihtimalinin düşük olduğunu düşündüğümü belirtmeye çalışmıştım.

• ⭐⭐⭐⭐

@aerials, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@mehmet-yücel-söğüt bu o zaman bilinçli atılmış bir mail. Ben başta yanlışlık olabilir diye düşünmüştüm çünkü numaralarımız aslında current oldu ama 2 kişiye benzer mail yanlışlıkla gönderilmez. taşıma kararı bir riskti zaten sanırım geçen hafta taşıyanlar başarılı mülakat tarihi alabildiler, bu hafta yoğunluk artınca böyle bir karar almış olabilirler. hoş olmadı tabii bakalım sonucu nasıl olacak.

Size de aynı mail geldiyse current değilsiniz demiyor, sadece randevu verecek uygun günleri olmadığı yazıyor ama bu vermeyeceğiz anlamına da gelmiyor. İlerleyen günlerde boş slot açılabilir.
    Aslında hiç bir şey garanti değil. Bu yıl olmayacak şeyler oldu, hiç yaşanmayan şeyler yaşandı.
    Yine de kaderin ne getireceğini asla bilemezsiniz.
    Bu bilinmezlik kimi zaman endişe verici olsa da, aslında her yeni günle birlikte karşımıza çıkan sayısız sürpriz ihtimali de beraberinde getirir.
    Olumlu düşünmeye devam 🤗

• @Serapp çok teşekkürler düşük ihtimal olsa da artık umarım olumlu sonuclanabilir:)

evet bana da aynı formatta bilgilendirme yapıldı. Okumaya baslarken belirttiginiz gibi slot kalmamış hissiyatı yaratıyor bence de bu bilgilendirme ama sondaki vurgu özellikle şu an current degilsiniz vurgusu elcilikteki mulakat slotu kalmamasindan çok visa bulletinde current diilsiniz anlamında yazılmış gibi dusunuyorum. Hem Visa Bulletin linkini referans vermeleri hem de sondaki current olduğunuzda mulakat almak için bizi tekrar bilgilendirin ifadesi yani mülakat almak icin onları başvuran olarak bizim bilgilendirmemizi istemeleri, interview slotu kalmamasından çok henüz current diilsiniz algisini (yanlisligini) güçlendirdi bende. (Başka bir postta yanlışlıkla Temmuz için dusunebilecekleri ihtimali de konuşulmuştu). Ancak günün sonunda bence de Ağustos için slot kalmadı ve fix mail templatelari var ve yine bu templatelari manipüle etmeden olduğu gibi gonderiyorlar diye düşünüyorum mesajın %50si bizim senaryomuzu kapsıyorsa… çok da üzerine dusunduklerini zannetmiyorum:

We are currently processing Diversity Visa cases with EU regional lottery rank numbers. As your rank number exceeds this threshold, we are unable to schedule an interview at this time. You may monitor visa availability through the monthly Visa Bulletin, available here: https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin/2026/visa-bulletin-for-july-2026.html
    Once your DV regional lottery rank number becomes current for visa processing, please contact us to request an interview appointment.

Umarım iyi sonuçlanabilir.

• @aerials bu durumda aylardır mülakat vermeyen Ankara ne yaptı? Ya da mülakat verdi ama sitemize gelip güncellemeyen arkadaşlarımız var veya bu siteden hiç haberi olmayanlar mülakata girdi? Spekülasyonlarla düşün düşün bekliyoruz. En son kaç bininci ve kaçıncı numara mülakata girdi taşıyanlar ve taşımayanlardan... En azından bilsek de ona göre ümitlensek veya ümidimizi kessek. Bu arada numarayı paylaşmanın bir sakıncası var mı ? güvenlik açısından vs?

• @goe spekülasyona açık tabii bunlar hep varsayim. bir ayda, yine varsayımda bulunacağım, bence 5-10 gün aralığından fazlasini (bu bile çok olabilir) dv mulakatlarina ayirmiyorlardir başka prosedürel veya bambaşka iş yükleri de vardir tamamen tahmin tabii bilmiyorum. Mülakat tarihi alıp tasiyanlardan var aslında excele giren önceden yurtdışında gozukup sonra lokasyonunu değiştirenler. Hep Ankara‘da olanlar ya da mülakat tarihi almadan taşıyanlar sanki sizin numaralarinizda takilmis gibi gözüküyor. Veri girmeyenler var evet ama girenlerden tahmini bir resim ortaya çıkıyor. Numara paylasmanin sorun olup olmayacagini hiç bilmiyorum ama paylaşanlar da gördüm sorun olmayabilir. Yine de bilgim yok.

Benzer Başlıklar

• 153
  • 7344
  • 73
  • 228
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

130

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.4k

| | | |