Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Peyk74 Ankara‘ya direkt mail üzerinden ulasilamiyor zaten. Navigator üzerinden belirli bir formatta other questions formatında mail atilabildigini gördüm o şekilde mail gönderdim. Gönderdiğim mailde de CN imin belirtilenin aksine son bültenle current oldugunu ve de current olması durumunda iletişime gecmemi belirttiginiz için de, zaten current olmama rağmen, talebiniz üzerine current olduğum için interview talebimi iletiyorum/yineliyorum minvalinde bi şey yazdım. Zaten 11 ağustosta bangkoka mülakat almış olduğumu da belirttim transferden önce (ekstradan current olmayan birine mülakat zaten assign edilemez anlamına gelecek…) Ama yarın kapalı diye biliyorum buyukelcilik ve de bence haftada 1 gün replylara zaman ayiriyolar üstüne dönüş yapip yapmamalari da stabil değil… çok umitli değilim cevap konusunda o yüzden.

• @Peyk74 ek olarak bunu sonradan talep eden çoğu kişiye bu formatta dönüş yaptıkları için bilinçli olduğunu düşünüyorum. Herkesi gözden kacirmamislardir. Tek olsaydım ben de sizin gibi düşünüyor olurdum.

• @aerials Şimdi biraz daha anlaşıldı gibi. Ağustos bülteni Temmuz bülteni içinde yazıyor. Temmuz bülteni şimdi aktif oldu gibi düşünmüş olabilirler. Bence yine yazıp derdinizi anlatırsanız bu sefer size olumlu dönebilirler.

• Ne arayan var, ne soran var, ne de gelen mail var.Ne olacağına dair hiçbir fikrim olmadığı bir dönem yaşıyorum kendi adıma.

• @mertcank34 bu açıdan düşünmemiştim. Ama yine de şöyle bir durum var o zaman da; bizimle aynı durumda 23-29k araliginda bulunan ve taşıma talebini 1 hafta önce iletenlere Ağustos mülakatları verildi. Benzer maili onlar da alabilirdi. Bence Ağustos mülakatları bitti slot kalmadi çünkü forumdan gorebildigim kadarıyla 5 ağustosa mülakat alabilen de var sonraki mülakat 25-26 agustosa verilmiş sanki. Ayrılan slotlar dolmuş gibi daha çok. Ya da sizin dediğiniz oneri de çok mantikli geçen hafta taşıyan konsolosluk calisani doğru bir şekilde tasiyabildi, bu hafta başka bir çalışana denk gelmişsek temmuz (bu ay) için mülakat talep ettigimizi zannedip otomatik olarak herkese bu maili gondermistir. Eğer sizin belirttiğiniz gibiyse zaten bir önceki postumda bahsettigim mail yeterli olmalı düzeltmeleri için.

• @ozanertugrul siz Hong Kongtan mülakat tarihi ne zaman için almistiniz? Ve ne zamandır Ankara’ya tasidiniz ve mülakat almaya calisiyordunuz?

• @aerials hiç mülakat tarihi almadım ama 2025 haziranda Ankara'dan HK'a taşımıştım.2026 haziranda ise geri Ankara'ya taşıdım.yine mülakat almadım .

• @aerials İşte kuvvetle muhtemel daha current olmamışsınız demelerinin sebebi geçen ay aktif olan Haziran bültenine bakmış olabilirler. Onun içinde Temmuz bülteni yazıyordu. Şimdi Temmuz bülteni aktif ve içinde Ağustos bülteni yazıyor. Bir şansınızı deneyin derim. Sonuçta mülakatınızı almışsınız. Bir ayrıcalığınız var. Bunu rahatlıkla sorabilirsiniz.

• @ozanertugrul siz hongkongtan hiç mülakat almadan tasidiniz o zaman anladım. Umarım dönüş alabiliriz.

• Herkese merhaba, ben amerikada AOS yapiyorum, avukatim ile dava mevzusunda konustuk ( kendileri dunyanin en buyuk immigration avukatlik burolarindan biri), kendileri dava acilmasini ve davanin basarili olacagini dusunmuyorlar buyuk oranda olumsuzlar, yani cok dusuk bir basari orani olacagini soyluyorlar ve ben hali hazirda amerikada AOS yaptigim icin bu olay olmazsa E-2 vizesine gecmeyi planliyordum ama I-485'i iceri verdiginizde E-2 yatirimci vizesi neredeyse imkansiz hale geliyormus, sizde ben bu durumda Greencard'in pauseunun kalkicagina inanip dosyami iceri vereyim mi yoksa hic bu riske girmeyip E-2 ye mi gecmeliyim, biliyorum zor bir soru kimse bunun cevabini veremez buyuk bir kumar ama fikirlerinize, yorumlariniza acigim. Tesekkurler herkese.

• Hocam pause sonrası sadece aos yapanların davaları için olumlu sonuçlar gördüm. . Bence şansınız az değil. @Mirac-Skellrod, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhaba, ben amerikada AOS yapiyorum, avukatim ile dava mevzusunda konustuk ( kendileri dunyanin en buyuk immigration avukatlik burolarindan biri), kendileri dava acilmasini ve davanin basarili olacagini dusunmuyorlar buyuk oranda olumsuzlar, yani cok dusuk bir basari orani olacagini soyluyorlar ve ben hali hazirda amerikada AOS yaptigim icin bu olay olmazsa E-2 vizesine gecmeyi planliyordum ama I-485'i iceri verdiginizde E-2 yatirimci vizesi neredeyse imkansiz hale geliyormus, sizde ben bu durumda Greencard'in pauseunun kalkicagina inanip dosyami iceri vereyim mi yoksa hic bu riske girmeyip E-2 ye mi gecmeliyim, biliyorum zor bir soru kimse bunun cevabini veremez buyuk bir kumar ama fikirlerinize, yorumlariniza acigim. Tesekkurler herkese.

• @ATS16 yanlislikla 2 kere mail atmistim bu navigator yüzünden ilki navigator kullanmadan ikinci navigator kullanarak navigator kullanarak ettigim mailde gun icinde mülakata gelince adres ve pasaport bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz diye mail geldi. Ondan 1 gun sonra ilk navigator kullanmadan ettigim mailede 1 gun sonra ds-260 reopened haptic guncelleyebilirsiniz diye mail geldi. Yani sonuc olarak acilmiş oldu güncelleyeceğim. Dikkat etmem onemli bir unsur var mi? Sadece adres ve pasaport degisterecegim baskada değişen pek bir sey yok hayatımda zaten sadece AB icin bir kac ülkeye girdim shengen icinde belki onları eklerim.

• @tumra evet ben mulakat alir almaz hem exceli hem de imzamı güncelledim

Benzer Başlıklar

• 153
  • 316
  • 8486
  • 57
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

112

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.4k

| | | |