Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhabalar, dosyamızı Viyana'ya taşımıştık. Dosya numaramız 339XX. Sizce Ankara'ya almalı mıyız? Bunu için nereye mail göndermeliyim?

• @seraponen
    Merhaba, numaraniz current olmadan bence hicbir sey yapmayin. Ayrica imzanizi da duzenlerseniz daha net anlasilir olur hersey..

• Numaranız current olursa, Viyana’dan randevu alıp , sonrasında Ankara’ya taşımaya çalışmanız daha mantıklı sanki. Çünkü Ankara başka bir konsoloslukta randevusunu almış kişilere daha rahat randevu veriyor gibi.
    Birde son ay o karışıklıkta Viyana’da kalmak daha iyi bir seçenekte olabilir.

@seraponen, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar, dosyamızı Viyana'ya taşımıştık. Dosya numaramız 339XX. Sizce Ankara'ya almalı mıyız? Bunu için nereye mail göndermeliyim?

• @aysegul teşekkür ederim yanıtınız için şimdi bir mail attım.

• @bahadir90s bangkok ta tüm öğrenim belgelerimi e devletten aldığım çıktılarla verdim.

• dosyamın HK'tan Ankara'ya taşındığına dair KCC'den iki kere mail aldım. dvstate.gov'da hala HK görünüyor. Şuan Ankara'ya mı mail atmalıyım? Yeni mülakat tarihimi nereden öğrenebilriim?

• @aysegul ankara'ya taşıdıktan sonra yeni mülakat tarihini öğrenebilmek adına kcc'ye göndereceğimiz mail örneğini paylaşabilir misin rica etsem Ayşegül hanım?

• Herkese merhaba bu hafta nasıl geçer acaba ? Var mı hareket, mail, ilerleme kaydedenler?

• @HALİT-Ozgur
    Merhaba,

Bebek işletme işlemlerini nasıl yaptınız, benimde yapmam lazım ama bu konuda bir bilgim yok yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• @Nebleux KCC den konuya ilişkin cevap maili geldi.

||Thank you for your inquiry.

Your case number is now current for interview processing. If you are scheduled for an interview date, you will receive notification via email to check https://dvprogram.state.gov. If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section where you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application.

In order for the Kentucky Consular Center to assist with inquiries regarding a specific Diversity Visa (DV) case, you must provide the Principal Applicant's full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY) as entered on the original entry. Please remember that the Kentucky Consular Center does not have the authority to tell you whether or not your specific case will be disqualified. Only a consular officer can do that at the time of your visa interview. Do not send any paper documents to the Kentucky Consular Center.

For additional information, please refer to the following websites:
    Diversity Visa Website: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry.html
    Diversity Visa Instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html
    DS-260 instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-submit-your-iv-and-alien-registration-application.html
    To enter the Diversity Visa lottery or to check for a selection notice: https://dvprogram.state.gov||

• @Burak-ertaş Ankarada gireceğim mülakata. Diplomamı bulamazsam ben de öyle yapacağım mecburen.

• Merhaba, mülakat günü aldıktan sonra dosyamı Bangkoktan Ankaraya taşımak için mail atmıştım. Ve bu şekilde bir cevap geldi.

Thank you for your inquiry. We are unable to process your request to reassign your case to the U.S. Embassy Consulate General in Ankara without more information. To reassign your case, you must establish that you are legally resident in the requested country by providing evidence that could include: • Copy of a legal permanent resident card, landing paper, or similar document • Other document(s) that establish your legal residency Any documents submitted should be recent and in English translation. Failure to respond or to establish you qualify for a change of interview location will result in your case remaining at Bangkok.

E devlet İngilizce ikamet belgesi vermiyor. TC kimlik ve TC pasaport iletsem yeterli olur mu?
    Herkesin attığı şekilde atmıştım ama benden neden istediler anlamadım.

Teşekkürler.

• ⭐⭐⭐⭐

@mustafa-berat-taşcı, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@HALİT-Ozgur
    Merhaba,

Bebek işletme işlemlerini nasıl yaptınız, benimde yapmam lazım ama bu konuda bir bilgim yok yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

https://yesilkartforum.com/forum/post/533165

• @Figen Figen Hanim bu konu hakkinda herhangi bir bilgi bulup alabilirseniz bizimle paylasmaniz cok onemli olacaktir.

Biz gibi Amerika icerisinde AOS yapacak olanlar icin onemli bir gelisme olacaktir bu dogru ise. Tesekkurler

• @mustafa-berat-taşcı biz mülakattan sonra eklediğimiz için add applicant seçeneği ile yapamadık. bebek iki aylık olunca pasaport çıkarttım daha sonra navigator yönlendirmesi ile doğru mail başlığını elde ettim. o başlığı kullanarak [email protected] adresine doğum raporu ve pasaport bio sayfasını da ekleyerek fotoğraftaki maili attım. daha sonra bana "bebek eklendi, bebeğiniz için ds 260 doldurun, eşniz ve kendiniz için de güncelleyin" şeklinde bir mail geldi, o şekilde hallettim. siz daha mülakat almadığınız için add applicant seçeneğinden ekleyebilirsiniz @Serapp hanımın etiketlediği post da da yazıyor zaten. bol şans dilerim Screenshot 2026-06-29 at 22.31.39.png

• @uonur26 Bende az once Brit Simonun 2 gun once yayinladigi videoyu izledim. Jesse Bless ile gorustugunu, confidential sekilde bir bilgi verdigini belirtti. Bazi individual olarak acilmis olan lawsuitler icin 30 Eylulden once karara baglanmasi icin anlasilmis. Video linkini asagiya birakiyorum (dakika 8:50`den sonrasini dinleyebilirsiniz)

• @sbkandemir Evet bu sebeple kaynagini sordum , arastirabileyim diye fakat kaynak icin cevap gelmedi . Bende arattim ama bu sekilde bir bilgi bulamadim . Bulsam dibini kaziyarak birseylere ulasmayi deneyecegim . fakat daha oncede bahsettigim gibi eylul 2026 sonuna kadar olumlu yada olumsuz bir cevap vereceklerini soyluyor metin , yani Hold konusunda yapilacak bir ayrilacalik kazanilmasi degil yazan . Tabiki haber verip paylasacagim bir gelisme bulabilirsem .

• @sbkandemir şimdi izledim. Malesef orada AOS dosyalarından bahsediyor

• Ben ilgili paylasimi tum ulkeler dv2026 kazananlarinin oldugu bir telegram grubunda gordum. Britsimon paylasmisti sanirim. Ama gelen sorulara kendisine bu kadar paylasma izni verildigine benzer bir yanit vererek daha fazla bilgi paylasmadi. Anladigim kadariyla hukumet aos icin bireysel dava acanlarla 30 eylul oncesi sonuclandirma noktasinda uzlasiyor son zamanlarda.

@Figen, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@uonur26 Bu haberin kaynagini verirseniz bende arastirmak isterim . Evet yazana bakilirsa bahsi gecen kisi icin Hold karari gecerli degil ve 30 Eylule kadar olumlu yada olumsuz bir cevap verilecegi yonunde gibi anliyorum .

• merhaba,
    asıl talihli eşim. çekiliş sonrası evlendik ds260 formunu açtırıp eş olarak ekleme yaptık. mülakat onayında da ismim gözüküyor ancak konsolosluktan eş için de ds260 formu doldurmalısınız diye bir mail geldi. bunun hakkında bilgi alabilir miyim?
    unganlardaki sağlık randevusu için de verebileceğim tek form var orada bu bir sorun teşkil eder mi?

Mülakat Yeri: ANKARA
    Vize Basılacak Kişi Sayısı: 2
    Saglik Muayenesi: xx/xx/xxxx
    Vize Mulakati: 16/07/2026
    Vize Onayi:
    Pasaport Teslimi:
    ABD Ilk Giris:

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

132

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.3k

| | | |