Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @bahadir90s e devletten öğrenim durum belgesi ile destekleyebilirsin.

• image.png

Kayıt olmaya çalışırken bu hatayı alıyorum. Bu hata neden olur yada nasıl aşabilirim?

Daha önce B1-B2 başvurusu vardı oradaki bilgileri girdiğimde de aşağıdaki hatayı alıyorum

f4427b3a-2cd3-447c-80f2-7c56016f7c55-image.png

• @bahadir90s lisen ile iletişime geçersen onlarda mezuniyet yazısı veriyorlar ben almıştım

• @ReLoad eski hesabınız alakalı sorun var gibi bence sıfırdan yeni hesap oluşturup deneyin

• @Fatih-Yalçın-0 teşekkürler, evet Bangkok'tan mülakat aldıktan sonra taşıdım Ankara'ya

• @tubazorlu, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ReLoad eski hesabınız alakalı sorun var gibi bence sıfırdan yeni hesap oluşturup deneyin

Eşleştirmeyi Pasaport numarasına göre mi yapıyorlar Eposta adresine göre mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@bahadir90s Lise mezunu musunuz? Üniversite mezunu iseniz Ankara için lise diplomasına gerek yok.

• ⭐⭐⭐⭐

@ReLoad Siz HK'dan mülakat alıp Ankara'ya transfer ettiyseniz ve Ankara henüz mülakat vermediyse TR için ustravel kaydını yapamazsınız. Ankara mülakat verdikten sonra da yeni bir e-posta hesabıyla kayıt olursunuz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@therizzler olmaz, alabilirsiniz.

• @cttl birde eklemekte fayda gördüm, antikor testi yaptırılabilir ama muayeneye gitmeden kendiniz aşı yaptırmayın. Sanırım süresi 1 ya da 2 aydı yönergelerden bakın. Eğer aşı yaptırdıysanız bunu kan testinde görüyorlar ve muayeneye devam etmiyorlar. Sebebi ise aşı mı yoksa gerçekten bulaşıcı bir hastalığınız mı var tespitte riske girmiyorlar! Muayenenizi erteliyorlar, tabi başka zaman varsa…

• Bu ileti silindi!

• Merak ettiğim şey; diyelim ki pause bir anda kalktı ve binlerce kişi vize basımı için pasaportları konsolosluğa götürmeye başladı. Bu vize basım süreci konsolosluk için çok uzun sürecek bir zaman dilimi mi? Neden soruyorum: Ben eğer viyanadan randevu alırsak Ankaraya taşıyalım derken eşim Viyanada kalalım diyor, eğer pause kalkarsa viyana daha hızlı vize basar diyor ama temel bir altyapısı yok söylediği şeyin. Ben de gereksiz masraf yapmayalım Ankaraya taşıyalım derdindeyim nasıl olsa pause var hiç bir şey belli değil diye. Aydınlatabilecek biri var mı?

• @gucarslan Cevabınız için teşekkürler. Peki o parayı mülakata yakın bir anda almak sıkıntı yaratır mı. Yoksa bir süre önceden banka hesabımda durması gerekiyor mu.

• @Butcher Kimse kesin bir yargida bulunamaz. Sonucta kimse sureci yasamadi. Sadece konsolosluklarin calisma hizina gore bu tahminleri yapiyoruz. Viyana'nin calisma seklini bildigimiz icin bahsettiginiz senaryoda dosyasi Viyana'da olanlar daha hizli islerini halledecek seklinde dusunuyoruz. Kim bilir belki Ankara'da cok hizli bu islemleri halledebilir. Belki iki yerde islemleri yavas yonetecektir. Bunu kimse bilemedigi icin simdilik konsolosluklarin calisma verimliliklerine gore bunu varsayiyoruz. Size potansiyel riski tanimladim. Durumu degerlendirip karar verebilirsiniz.

Ayrica surecinizi lutfen profilinizi duzenleyerek imzaniza tasiyin. Arkadaslarda size daha detayli bilgi verebilir.

• @Serapp aslında üniversitem yeni bitti fakat mezuniyeti geç onaylıyorlar. Diplomayı 2 ay sonra veriyorlar. O yüzden ne yapacağımı bilemedim.

• @tubazorlu mülakatta yeterli olur mu?

• @Burak-ertaş yeterli olur mu?

• ⭐⭐⭐⭐

@bahadir90s, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp aslında üniversitem yeni bitti fakat mezuniyeti geç onaylıyorlar. Diplomayı 2 ay sonra veriyorlar. O yüzden ne yapacağımı bilemedim.

Lise diplomanız üniversitenin öğrenci işleri bölümündedir. Ondan bulamıyorsunuz. Gidip isteyin.

• Arkadaşlar excel tablosu üstünde değişiklik yapmayın bilgiler birbirine giriyor benim 2nl tarihim değişmiş mesela. İsteyen bilgilerini kontrol edebilir ben düzelttim.

• ⭐⭐⭐⭐

@Butcher buna kimse net bir şey diyemez düşüncesindeyim.
    Pause kalkarsa ne zaman kalkacak ve kalan sürede sistemin geri kalan noktası nasıl işleyecek?
    bu vizeler direk toplu halde mi basılabilecek?
    genel kota sorunu olma ihtimaline karşı viyana önce kendi vatandaşlarının işlemlerini tamamlayıp sonra diğer ülke vatandaşlarına devam etmeyi düşünebilir mi?
    Siz bu noktada pasaportlarınızı anında teslim edebilecek durumda olacak mısınız?
    Ankara bu sene performans olarak önceki senelere göre iyi gözüküyordu aslında ama bu sadece pause olan bir dönem için şov muydu acaba pause kalkarsa aynı hızda pasaportlara vize bastırma görür müyüz?

Bence cevabını bilmediğimiz bir çok soru ve denklem var sorunuzun içinde aslında ve ne yazık ki bu yüzden bu seçim biraz kumar gibi

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

128

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.2k

| | | |