Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bu ay current oldum ama henüz 2NL gelmedi.
    Pasaportumu yenilediğim için pasaport bilgilerim değişti. Ayrıca 20 yıl önce Work and Travel için ABD'ye gittiğimde aldığım SSN numaramı birkaç ay önce yeniden bulabildim. Bu iki bilgiyi DS-260 formunda güncellemem gerekiyor galiba. Bunu ne zaman ve nasıl yapmalıyım?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Fatih-Yalçın-0, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ATS16 böyle bir durumda Viyana Ankara'dan alınacak sağlık raporunu kabul eder mi acaba?

Her konsoloslugun yetkilendirdigi saglik kurulusu farklidir, ABD'nin Viyana konsoloslugu Ankara'daki Unganlar'dan alinacak saglik raporunu kabul etmez. Viyana konsoloslugunda gireceginiz mulakatiniz icin raporunuzu VISA MEDICALS - Molnar'dan almaniz gerekiyor.

Medical examination for the US Consulate

• ⭐⭐⭐⭐⭐

Bu ay current oldum ama henüz 2NL gelmedi.
    Pasaportumu yenilediğim için pasaport bilgilerim değişti. Ayrıca 20 yıl önce Work and Travel için ABD'ye gittiğimde aldığım SSN numaramı birkaç ay önce yeniden bulabildim. Bu iki bilgiyi DS-260 formunda güncellemem gerekiyor galiba. Bunu ne zaman ve nasıl yapmalıyım?

SSN numaranizi DS260'da guncellemenize gerek yok, yeni SSN tahsis edilecek sizin icin.

Pause kalkarsa vizenizin basilmasini istediginiz yeni pasaportu da eski pasaportunuz ile birlikte Viyana'ya mulakata goturun. Mulakat oncesi konsoloslukta evrak teslim yaparken DS260'da pasaport bilgilerinizi guncellemek istediginizi ve pause kalkarsa yeni pasaporta vizenizin basilmasini isteginizi konsolosluk gorevlisine iletin. Sizin icin mulakat oncesi pasaport bilgilerinizi sistemde guncelleyecektir.

• @gucarslan bunlar benim fikirlerim. arkasında eğitimimin ve hukuk tecrübemin oluşturduğu birikimim var. Burası da bir forum. İnsanların fikirlerini paylaştıkları bir yer. Ayrıca davaya katıldığım avukatlık firmasını 1 ay önce tanımıyordum bile. Californiadaki bir hukuk firması benim neyim olabilir ki insanlara o konuda tavsiye vermekten menfaatim olsun?

• @excan Benim cümlelerimi tekrar okuyun lütfen. Yasak eğer kalkacaksa bu davalar sayesinde olacak diyorum. Kesinlik bunun neresinde. Kalkacaksa diye kurulan bir cümlede kesinlik mi olur. Ben diyorum ki bu yasakların trump eliyle hiç yargı zorlaması olmadan kalkmasını hayal eden varsa yıl sonunda beklesin görsün. 5 buçuk yıldır iktidarda adam. bunun 4 yılını DV sürecini engellemek için her şeyi denedi. Ve bu süreçte pek çok insan ancak mahkemeler sonucunda haklarını alabildi. Bir kısmı ise mahkemeyle bile alamadı. Ama trump ın kendi rızasıyla kaldırıverdiği bir engel gösterin bana dv sürecinde. Adam engel olmak için elinden geleni yapıyor. Zaten sorunların kaynağı kendisi.

• @ATS16 Teşekkürler cevabınız için. Fakat SSN'de tıpkı TC kimlik numarası gibi bir kere veriliyor ve sonra ömür boyu aynı numara ile devam ediliyor zannediyordum.

• ayrıca ben hiçkimseyi davaya davet etmedim. zaten edemem de. çünkü davanın son katılma tarihi 15 hazirandı. Son tren çoktan kalktı.

• Merhaba Arkadaşlar 263XX sıra numaram ile Bangkok’tan 25 Ağustos tarihi için mülakat aldım
    Aşıları burada yaptırmak istiyorum
    Bangkok’ta mülakata giren arkadaşlara sorum
    Hangi aşılar gerekiyor e-nabız kayıtları geçerli mi yoksa uluslararası aşı kartı almam gerekiyor mu?

• ⭐⭐⭐⭐

@Fatih-Yalçın-0 evet ssn numaranız aynı kalacak ama kartınız değişecek çünkü size wat döneminde verilen kartın üstünde bir yazı work authorization ile alakalı onun olmadığı versiyonu gönderilecek

• @Coestar verdiğiniz bilgiler için teşekkürler iyice düşünüp karar verip öyle hareket edeceğim artık

• @turtleman1821 haklısınız hakkımızda hayırlısı olsun size de bol şans

• @elliot teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐

@Yusuf-Kaçar, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba Arkadaşlar 263XX sıra numaram ile Bangkok’tan 25 Ağustos tarihi için mülakat aldım
    Hangi aşılar gerekiyor e-nabız kayıtları geçerli mi yoksa uluslararası aşı kartı almam gerekiyor mu?

2026, 2025 ve 2024 Mülakat deneyimleri başlığında Bangkok'da mülakata girenlerin deneyimlerini okumanız sizin için faydalı olur. Mülakatınız hayırlı olsun.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ATS16 Teşekkürler cevabınız için. Fakat SSN'de tıpkı TC kimlik numarası gibi bir kere veriliyor ve sonra ömür boyu aynı numara ile devam ediliyor zannediyordum.

Bir önceki mesajımda eksik yazım olmuş, Sn. @Emre-Kurtulmuş’un ilettiği üzere aynı numara ile yeni SSN kartı verilecek size, kart üzerindeki kısıtlama yazısı kaldırılacak. İlave bilgi, medeni durumu nedeniyle kimlik bilgileri değişen kadın talihliler için yeni numara ile SSN tahsis ediliyor evlilik öncesi sizin gibi WAT benzeri bir neden ile SSN’i olsa bile.

• @Yusuf-Kaçar, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba Arkadaşlar 263XX sıra numaram ile Bangkok’tan 25 Ağustos tarihi için mülakat aldım

Merhaba hayırlı olsun, bilgilerinizi DV 2026 Excel Takip Formunda en alt beyaz alana girmeniz faydalı olacaktır

• ⭐⭐⭐⭐

@rıdvanyrl, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar merhaba, sürekli olarak viyanadan bangkok dan vize mülakatları ile ilgili mesajlar görüyorum da sormak istedim. yurtdışından vize mülakatı kalkmadı mı? bir ara böyle bir haber yayaınlanmıştı çünkü yanlış biliyorsam yardımcı olursanız sevinirim.

Sürekli olarak Viyana, HK ve Bk'da mülakata girenlerin mesajlarını görmenize rağmen süreçten haberiniz olmaması çok ilginç 🙂
    Yurtdışına oturumsuz transfer Ağustos 2025'te kalktı ancak öncesinde taşıyanlara mülakat verilebiliyor. Siz iyi takip edemediğinize göre belki haberiniz yoktur, Aralık 2025'te vize dağıtımı durduruldu. Mülakatlara giriliyor ama vize alınamıyor.
    Mali yıl bitmeden durdurma kararı kalkarsa mülakata girmiş olanlar vizelerini alabilecek, kalkmazsa hakları yanacak.

• @aysegul usatravel kaydımın son aşaması olan case number kısmında takıldım. case number'ımı yazıyorum ancak kabul etmiyor. dili ingilizce yaptım önüne sıfırlar da koydum olmuyor. kısacası barkodlu belgeyi bir türlü oluşturamadım. sizce ne yapmalıyım?

• ⭐⭐⭐⭐

@Ozgeboran, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@aysegul usatravel kaydımın son aşaması olan case number kısmında takıldım. case number'ımı yazıyorum ancak kabul etmiyor. dili ingilizce yaptım önüne sıfırlar da koydum olmuyor. kısacası barkodlu belgeyi bir türlü oluşturamadım. sizce ne yapmalıyım?

Siz dosyanızı BK'dan Ankara'ya transfer ettikten sonra Ankara size mülakat günü verdi mi verdiyse aynı güne mi verdi, farklı gün ise imzanızda güncelleme yaparsanız iyi olur. Henüz vermediyse kaydınızı ondan tamamlayamıyor olabilir misiniz?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@onursvr ben iletimin hiçbir cümlesinde "menfaat" kelimesini kullanmadım, konuyu o tarafa çekmenize gerek yok.

sadece şuna cevap verin o halde, hukuk tecrübenize istinaden;

bu davalar yasakları kaldıracaksa eğer; nasıl olur da sadece davaya katılanların yasaklarını kaldırıp, katılmayanların yasaklarını devam ettirecek?
    hangi yargıç; "abd başkanının koyduğu yasakları sadece davacılar için kaldırıyorum. kalanlar para vermediği, davaya katılmadığı için yasaklı kalsın" diyecek çok merak ediyorum.

dilerseniz bunu avukatlara da sorun, onlar çok para kazandığı için belki onlar daha iyi bilir.

davalar yasakları kaldırırsa eğer herkes için kaldırır ve davaya katılmamış ama dosyası AP'de olan herkesin vizesi basılır.
    ve yeni dağıtılacak mülakatlar da sadece davacılar için olmaz, bültende cut-off içinde olan herkes için olur.
    bunu da en iyi avukatlarınız bilir, aslını inkar etseler de.

• @ATS16 Anladım. Dolayısıyla SSN numaram aynı kalacağı için bunu ilk başta girmediğim DS-260 formuna mülakat öncesi girmem elzem mi değil mi onu merak ediyorum.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.0k

| | | |