DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
An itibariyle KCC'den Bangkok'tan Ankara'ya taşındığına dair mail aldım. şimdi ne yapmam gerekiyor. Ankara'ya mail atacak mıyım?
-
Dear Applicant,
Greetings from U.S. Embassy, Bangkok. We are writing to inform that your DS-260 forms for the following applicants have been re-opened.
Tolga AAA
You are required to re-submit the DS-260 forms to update details about your address in the U.S. Please log into https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx to complete the form.
Once completed, please reply to this email directly. We hope this response is helpful to you.
Sabah böyle bir mail aldık arkadaşlar ds260 a girdiğimde ise hem benim hem eşimin completed gözüküyor yani açılmamış ds260 ı doldurdugumuzda adress will be added diye kısa bi ifadede bulunmuştum mülakata gireceğim zaman verecektim adresi ne yapmam gerekiyor sizce ds260 açtırtmalımıyım yoksa hiç kurcalamayayım mı
-
Bende az önce dosyamın Bangkok'tan Ankara'ya taşındığına dair mail aldım. Baktığımda, benim ve ailemin DS-260 formu Re-Opened görünüyor. Bu durumda ne yapmamız gerekiyor.
-
Bu ileti silindi! -
@onursvr, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gucarslan Size serzenişte bulunmak değil maksadımız. Lakin eğer pause kalkacaksa bu davalar sayesinde kalkacak. Yoksa kendiliğinden hükümetin kaldırmasını kimse beklemesin. Hükümet zaten göçmenliğe karşı politikası yüzünden elindeki her türlü mekanizmayı kullanıyor DV sürecini baltalamak için. Bu sebeple bu davalar bu forumdaki tüm adaylar için en önemli konudur. Yoksa herkese 2NL gelse neye yarar. 221g ler 30 eylüle kadar kalkmayacaksa randevuya girmiş ve işlemleri tamamlamış olmanın bir anlamı kalmıyor.
merhabalar,
Lakin eğer pause kalkacaksa bu davalar sayesinde kalkacak.
bu kesin yargiya hangi veriye dayanarak varıyorsunuz?
yüz binlerce dolar kazanan avukatlar bile bu kadar emin konuşmazken kendi davaları için, sizin kesin bildiğiniz bir şey varsa yazın ki insanlar elindeki avucundakileri verip girsin davaya.davalar bu forumdaki tüm adaylar için en önemli konudur.
öyle olduğu kanısına kendiniz katıldığınız için ikna etmeye çalışıyorsunuz. davalar, belirli avukatların zengin olması için dv'yi kendilerine alet etme çabası. dv2020'den beri hangi davayı gösterirsiniz ki dv talihlileri vizesini almış? o davalarda da aynı avukatlar vardi.
hükümetin bu dava için eli hiç olmadığı kadar kuvvetli. çünkü sürecin tıkandığı, sekteye uğradı hiçbir adım yok temelde kcc bütün taleplere olumlu cevap veriyor, bülten ilerliyor, mülakat dağıtılıyor, adaylar mülakata giriyor. sadece 221g sebebiyle vize basımı yok.siz USCIS'i ya da DOS'u hangi eksiklikten dava edeceksiniz ki bu kadar işleyen bir süreç varken.
konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum.
herkese sürecinde bol şans. -
Selamlar, 25xxx olarak viyana'dan randevu tarihi beklemekteyiz. Mülakat deneyimlerine baktığımda sağlık muayenesi olan da var olmayan da. Pause sebebiyle bir anlamı olmayacak mı bu sağlık muayenesinin şu aşamada? Sağlık muayenesi yaptırmadan viyana konsolosluğu randevusuna direkt gitmek risk mi olur?
-
@therizzler, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@bravist Size ortalama kaç gün içersinde dönmüşlerdi
KCC'den dosya taşımanız tamamlandı mailinden 6 gün sonra Ankara'dan mail geldi.
-
@Butcher, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Selamlar, 25xxx olarak viyana'dan randevu tarihi beklemekteyiz. Mülakat deneyimlerine baktığımda sağlık muayenesi olan da var olmayan da. Pause sebebiyle bir anlamı olmayacak mı bu sağlık muayenesinin şu aşamada? Sağlık muayenesi yaptırmadan viyana konsolosluğu randevusuna direkt gitmek risk mi olur?
Bu tamamen sizin maddi ve manevi imkanlariniz dogrultusunda alacaginiz karara kalmis. Viyana konsolosluk mulakat oncesi saglik kontrolunu zorunlu tutmuyor Bangkok veya Hong Kong'un aksine, takip ettigim kadariyla.
Viyana konsoloslukta gireceginiz mulakatin sonucunu saglik raporu direkt etkilemiyor, dolayli olarak etkiliyor (pause kalkarsa rapor olmadan vizenizi basamayacaklari icin). Mulakat tarihinden sonra sizin Turkiye'ye donmenize muteakip ve 30 Eylul 2026 tarihinden once pause kalkarsa saglik muayenesi icin tekrar Viyana'ya gitmeniz gerekecegini, bu kararin alinacagi tarih itibariyle yetkili saglik kurulusu olan Molnar'dan saglik muayenesi icin musaitlik bulup bulamayacaginizi, boyle durumda yasanacak heyecani ve durumun degerlendirmesi size kalmis. Bol sans!
-
@ATS16 Anladım, teşekkür ederim.
-
@fatihmehmet mailde ne yazıyordu?
-
@Ozgeboran mailde ne yazıyordu?
-
@gucarslan ben yakindan takip ediyorum haklisiniz hukumet dv20 dv21 deki hatalarini yapmiyor ve su an ilk dv davalari filled oldu ve joint appendix de yazildi ama yargic halen karara baglamiyor, bu noktada zaten yargic da degistirildi, bu baglamda yuksek olasilik veya kesinlik vermek büyük hata olur, kaldiki zaman da ilerliyor, avukatlar bile ihtiyatli aciklamalar yapiyor, Sahsi gorusum ben kabullenmeye basladim konuyu.
-
@fatihmehmet, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Bende az önce dosyamın Bangkok'tan Ankara'ya taşındığına dair mail aldım. Baktığımda, benim ve ailemin DS-260 formu Re-Opened görünüyor. Bu durumda ne yapmamız gerekiyor.
Siz transfer isteğinizi yazarken yanlış bir kelime kullanmış olabilirsiniz ya da onlar yanlışlıkla formları açtı. Ama sorun değil, ilave etmek istediğiniz bir şey varsa edin, yoksa olduğu gibi tekrar submit edin.
-
@bahadir90s Büyük ihtimal amerika'daki adresi mülakatta bildireceğim için böyle bir mail geldi.
adresi ekleyip kayıt etsem sorun olur mu? -
@Ozgeboran hiç sorun olmaz, ki zaten sizden bunu istemişler gibi görünüyor. Pasaport bilgilerinizi ve ABD adresinizi submit etmenizi istemişler. Bu bilgileri girip formunuzu submit edin. Kolay gelsin, şimdiden bol şans.
-
@Serapp serap hanım aynı durum bendede söz konusu fakat forum kapalı re opened değil sizce konsolosluğa mail atıp açtırmalımıyım yoksa hiç kurcalamadan mülakat zamanı durumu izah mı edeyim ne önerirsiniz bu arada gelen mailin en altında hazır cevap butonları var maili cevaplamam istenmiş completed, re submit thnks, ve i did it diye
-
@aysegul teşekkür ederim. bilgilerimi girip submit ettim ds260 formunu. Ceac Ankara olarak güncellenmiş. şimdi Ankara'dan gelecek olan mülakat mailini bekliyorum. Ankara'ya ayrıca mail atmama gerek yok diye okudum önceki iletilerden. doğru mudur ?
-
@Ozgeboran evet sizin birşey yazmanıza gerek yok, onlardan email bekleyeceksiniz.
-
@bahadir90s, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@fatihmehmet mailde ne yazıyordu?
Amerika'daki adresimi ve pasaport bilgilerini girmem için dosyanın açıldığı yazıyordu.
-
@tolga20, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Serapp serap hanım aynı durum bendede söz konusu fakat forum kapalı re opened değil sizce konsolosluğa mail atıp açtırmalımıyım yoksa hiç kurcalamadan mülakat zamanı durumu izah mı edeyim ne önerirsiniz bu arada gelen mailin en altında hazır cevap butonları var maili cevaplamam istenmiş completed, re submit thnks, ve i did it diye
Formlarınız kapalıysa ve önemli bir değişiklik yapmayacaksanız açtırmayla uğraşmayın bence.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.