Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Demohan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar mülakat tarihim belli oldu 7 ağustos 2026 hong kongdaydı vizem uzun zamandır süreci takip edemedim hong kong hesapda para görmek istiyor mu sponsor bulsak para göstermek yerine iş görür mü ve türk vatandaşı olarak hong kongda mülakata girebilir miyim en son yasaklanmıştı fakat hala giren ve girecek arkadaşlar var ve ne zaman hong konga gidip sağlık randevusu almalıyım aşılarımı vs bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Pause dan dolayı gitmeli miyim kararsızım @serap

HK banka ekstresi istemiyor, yine de var olanı yanınızda bulundurun. Sponsor konusunu karıştırmayın.
    Türk vatandaşı olarak evet girebilirsiniz.
    Sağlık randevusunu alırken mülakat gününü bildirdiğiniz için onlar en uygun güne, yaklaşık 10 gün öncesine verirler. Şimdiden yazabilirsiniz.
    Sağlık ve mülakat evrakları için bu mesajımı okuyun lütfen.
    Pause durumu konusunda bir şey diyemem. Ya gidip uzak doğuyu görmüş olurum der, ya da KCC'ye mail atarak mülakatınızı Ankara'ya taşıyabilirsiniz.

Not: Mülakat tarihinizi imzanızda 7.8.2026 olarak düzeltir misiniz.

• İyi günler.
    Viyana'da bir mülakat daveti bekliyorum. Daha önce hiç Avusturya'da yaşamadıysam, Avusturya'dan alınmış bir adli sicil kaydı (sabıka kaydı) sunmam gerekiyor mu?

• ⭐⭐⭐⭐

@tahsindundar, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Şu an Hong Kong'dan mülakat tarihi verildiğine dair mail geldi. Bundan sonra beklemeden KCC'e Ankara'ya taşımak istediğime dair mail atmam gerekiyor sanırım değil mi?

Evet, hemen KCC'ye Türk vatandaşı olduğunuzu istenirse belge sunabileceğinizi yazmanız yeterlidir. İmzanızda aldığınız mülakat gününü belirtin lütfen, Ankara farklı bir güne verirse onu da yazarsınız.

• ⭐⭐⭐⭐

@Albina-Albinovych-0, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

İyi günler.
    Viyana'da bir mülakat daveti bekliyorum. Daha önce hiç Avusturya'da yaşamadıysam, Avusturya'dan alınmış bir adli sicil kaydı (sabıka kaydı) sunmam gerekiyor mu?

Sorularınıza cevap alabilmek için buradaki örnekte olduğu gibi imzanızı düzenleyin lütfen.

Excel tablosu için buradaki tabloda alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.

• ⭐⭐⭐⭐

@Albina-Albinovych-0, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

İyi günler.

Viyana'da mülakata girmek için gerekmiyor. Ancak yaşadığınız ülkeden farklı bir ülkede 1 yıl ve fazla yaşadıysanız adli sicil kaydı alınıyor.

• Herkese merhabalar, gerci daha erken ama Viyanadan mülakat alan oldu mu acaba?

• @QSimsekumit taşıma yapanlara mülakat veriyorlar. ama diğerlerine 1 aydır kimseye mülakat vermedi ankara. güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. inşallah.

• @therizzler bankogda mülakat almıiken girin derim. ankaranın verip vermiyeceği meçhul. elinize en azından mülakat geçmiş.

• @onursvr Açıkcası geri taşıyan çoğu kişiye verdikleri için ve vize basıp basmıyacakları garanti olmadığı için o maliyetin altına girmek istemedim. Onay maili geldi kccden, ankaraya bugün tarih için mail attım umarım cevap alabilirim.

• Arkadaşlar nüfus doğum belgesinin orijinal ve kopyası istenmiş, e devlet üzerinden sadece vukuatlı nüfus kaydı örneği almak yeterli midir? Ayrıca üniversite diploması orijinal ve kopya istenmiş, orijinali büyük bir karton kağıt tekrar iade ediyorlar mı? Cevaplarınız için teşekkür ederim...

• @Albina-Albinovych-0 Yaşamadığınız yerden adli bir belge alamazsınız dolayısıyla gerek yok

• @sekuba Evet biraz erken 1 hafta 10 gün içinde Viyana'dan geliyor benim ikinci hafta içinde gelmişti

• Merhaba, pause kararı ile ilgili açılması planlanan 2. tur davalarından birine az evvel katıldım. Umarım faydalı olur.

• @Serapp merhabalar örnek mail taslağı atar mısınız lütfen

• Arkadaşlar anca yazabiliyorum dün esc sayfam güncellendi bangkok 25 ağustos sabah 8 mülakatım planlanmış açılan sayfa 2nl değilde direkt mülakat planlamasını gösteren bir sayfa mülakat için istenen evrak listesi yok geçmiş bangkok deneyimlerinden yola cıkarak toplasam evrakları olur heralde diye düşünüyorum

• @bahadir90s, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp merhabalar örnek mail taslağı atar mısınız lütfen

Taşıma işlemi için kcc'ye aşağıdaki şekilde mail atabilirsiniz. Mail ekinde pasaportun resimli sayfasının net okunan bir fotoğrafını göndermeyi unutmayın. Hongkong tan taşıma yapacaklar mail içeriğindeki "Bangkok / Thailand" kısmını değiştirmeyi unutmasın. Konu kısmına ve mail içeriğindeki dosya numaranızı yazarken aralarda sıfır olmasın. Maili "[email protected]" adresine göndereceksiniz.

• Konu:

2026EUXXXXX - Case Transfer Request

• Mail içeriği:

Name-Surname: Adınız soyadınız
    Case Number: 2026EUXXXXX
    Date of Birth: AY/GÜN/YIL
    Mail Adress: [email protected]

Dear KCC Officer,
    I kindly request to transfer my DV case from the U.S. Consulate in Bangkok / Thailand to Ankara / Turkey.
    I currently reside in Turkey and have my permanent address in Turkey (information is at the bottom) and I am a Turkish citizen (I am attaching my passport photo.)
    I am ready to provide any additional documents or information promptly if needed.
    Please accept my transfer request and let me know after the transfer process.
    Thanks, regards.

My permanent adress in Turkey is;
    "BU ALANA AÇIK ADRESİNİZİ YAZIN"

• 2 gün önce numarası current olan yüksek numaralı adaylar dış konsolosluklardan randevu alıyorlar. Ankarada insanlar çok daha düşük numaralarla aylar önce current oldukları halde randevu bekliyor.

• @onursvr Sadece Ankara değil, çoğu konsolosluk aynı durumda.

• @bravist Merhaba ankaraya taşıdıktan sonra ankaraya nasıl bir mail attınız. Navigatöre baktığım zaman mailin konusunun bazı farklılıklar olması gerekiyor diyor. Şimdiden teşekkürler.

• @Serapp
    Çok teşekkürler

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

141

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.8k

| | | |