Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Mert-A Ankaraya mail atsanız iyi olur.biz öyle yaptık

• @Serapp Serap Hanım o kazandığım sayfayı günde 20 kere kontrol ediyorum 😞
    oldukça can sıkıcı hale geldi süreç. Umarım iyi haberler alırız hep beraber .... Teşekkürler

• Dün açıklandıktan sonra mail atıp sordum Bangkok 25 ağustosa mülakat maili geldi. Mülakat mailimi aldıktan sonra ankaraya geri taşımak için kcc'ye mail attım cevap bekliyorum

• @Sibel-Apaydın ben de attım, fakat navigatora yönlendirdiler. Şimdi oradan da sordum ne zamana ayarladınız diye.

• @Eda-Yaşar-Kardaş küçük bile olsa umutluyum. Bekleyip göreceğiz. 🙏

• @HALİT-Ozgur şaka gibi neler olduğunu anlamak mümkün değil.

• Ankara’dan mülakat aldığıma dair mail geldi fakat 2NL ekranında hala HK olarak görünüyor normal mi bu?

Temmuz ayında olduğuna göre zaten bülten açıklanmadan verilmiş ama maili şimdi aldım diye yorumluyorum. Dün navigatordan sordum çünkü.

• @Mert-A Evet bende de öyle oldu tekrar 2NL gelmedi,sadece mail gelmişti Ankara'dan. Talep etmiştim KCC'den ama 2NL'de Hong Kong adresi değişmedi.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Mert-A normal.
    ilgili kısmın değişmeyeceğini forumda bir çok kere belirtmiştim.
    mülakatınız hayırlı olsun.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@HALİT-Ozgur merak etmeyin, sorun olmaz.
    yasaklar kalktığında bebeğinizin pasaportunu da yollar bastırırsınız vizenizi.
    sağlık muayenesini de halletmeyi unutmayın bebeğiniz için.

• Dublin 2NL maili geldi.Ama sayfa guncellenmemis. mulakat tarihimi bilmiyorum henuz

• @uonur26, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Dublin 2NL maili geldi.Ama sayfa guncellenmemis. mulakat tarihimi bilmiyorum henuz

Hayırlı olsun çok hızlılarmış

• @Serapp Şu an Hong Kong'dan mülakat tarihi verildiğine dair mail geldi. Bundan sonra beklemeden KCC'e Ankara'ya taşımak istediğime dair mail atmam gerekiyor sanırım değil mi?

• hong kong 2nl geldi ağustos 12 mülakat tarihi

• @uonur26 bana da geldi sayfa güncellenmiş 20 ağustos mülakat

• Arkadaşlar hayırlı olsun. Ankara'dan da güzel haberler bekliyoruz. Mülakat alan arkadaşlar lütfen excel dokümanını da doldursun.

• Merhabalar mülakat tarihim belli oldu 7 ağustos 2026 hong kongdaydı vizem uzun zamandır süreci takip edemedim hong kong hesapda para görmek istiyor mu sponsor bulsak para göstermek yerine iş görür mü ve türk vatandaşı olarak hong kongda mülakata girebilir miyim en son yasaklanmıştı fakat hala giren ve girecek arkadaşlar var ve ne zaman hong konga gidip sağlık randevusu almalıyım aşılarımı vs bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Pause dan dolayı gitmeli miyim kararsızım @serap

• Aynı gün benimde 😃
    @vutututututu, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@uonur26 bana da geldi sayfa güncellenmiş 20 ağustos mülakat

• Herkesin gözüaydın umarım Ankara'da elini çabuk tutar

• @Demohan öncelikle hayırlı olsun. Serap hanımdan önce ben cevaplayayım ☺️ bu sorularınızın hepsi mülakat deneyimlerinde var. Arama kısmına Hong Kong mülakat vs gibi anahtar kelimeler yazarsanız birçok deneyim görürsünüz.. şimdiden bol şans

Benzer Başlıklar

• 12173
  • 7344
  • 83
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

142

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.8k

| | | |