@toga51 Şu ana kadar bu ay Viyana'dan kimse davetiye almadı, ama eğer onlara yazarsanız lütfen cevabı sonradan bizimle de paylaşın.
Albina Albinovych 0
@Albina Albinovych 0
Albina Albinovych 0 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
İyi günler.
Viyana'da bir mülakat daveti bekliyorum. Daha önce hiç Avusturya'da yaşamadıysam, Avusturya'dan alınmış bir adli sicil kaydı (sabıka kaydı) sunmam gerekiyor mu? -
@tolga-ozfidan Merhaba, Avusturya'da hiç yaşamadım. Yine de Avusturya'dan sabıka kaydı almam gerekiyor mu acaba?
Albina Albinovych 0 tarafından gönderilen son iletiler
-
İyi günler. Bir konu hakkında danışmak istiyorum; davet mektubunda asıl başvuru sahibinin finansal belgeleri sunması gerektiği belirtilmiş. Ancak ben şu an çalışmıyorum ve tüm birikimimiz eşimin hesabında (asıl başvuru sahibi benim). Evim ve arabam var fakat bu belgelerin talep edilmediğini duydum. Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Biz bir aileyiz ve paranın eşlerden birinin hesabında olması gayet normal bir durum, değil mi? Herhangi bir şüphe uyandırmamak adına parayı eşimin hesabından kendi hesabıma aktarmayı istemiyorum.
-
Viyana için belgelerin İngilizceye nasıl doğru şekilde çevrileceği konusunda yardımcı olabilecek biri var mı? Belgeleri kopyasıyla birlikte diktirmek (ciltletmek) mi gerekiyor, yoksa zımba ya da ataş kullanmak daha mı iyi?
-
Bana e-posta gelmedi ama kazananlar sayfasında mülakat tarihi görünüyor bile.
-
@toga51 Şu ana kadar bu ay Viyana'dan kimse davetiye almadı, ama eğer onlara yazarsanız lütfen cevabı sonradan bizimle de paylaşın.
-
İyi günler.
Viyana'da bir mülakat daveti bekliyorum. Daha önce hiç Avusturya'da yaşamadıysam, Avusturya'dan alınmış bir adli sicil kaydı (sabıka kaydı) sunmam gerekiyor mu? -
RE: DV2026 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@tolga-ozfidan Mesajınız bir sebepten dolayı silinmiş, tekrar gönderebilir misiniz acaba?
-
@tolga-ozfidan Merhaba, Avusturya'da hiç yaşamadım. Yine de Avusturya'dan sabıka kaydı almam gerekiyor mu acaba?