Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @onursvr Açıkcası düşünüyorum düşünüyorum...2021' de gittiğimde DMV bölgesinde gördüğüm manzarada bir çok iltica eden vardı. Irak'tan özellikle Pakistan . Bethesda'da bir uçak dolusu afganı ağırlayıp ellerinde 1500 dolar verdiler ve isterlerse neler yapıyorlar. Sınırdan yıllardır giren Meksikalı ve latinler deseniz Amerikanın ucuz iş gücü olmuş ve kölelik yok diyene gülerim. Amerika'da bu konuları konuştuğum savcı ve bir avukat vardı ucuz kaçakların amerikanın ancak zenginliğini arttırdığını ve zenginlerin iş gücüne yaradıklarını konuştuk. Saati 4-5 dolara tarlalarda çalışanları bizler görmedik ama bunlar da Amerika gerçeği. kaçak girenlerde kalite aramak mümkün değilken saolsun sınırdan geçen Türkler bu okuma oranını son bir kaç yılda arttırdılar ama hepsi duruşma bekliyor ve tık yok. o zaman kendime sordum Amerika neden kaliteli gözçmen istemiyor diye? Açıklama artık kafamda net. Neden kaliteli istesin ki? kölelik sistemini devam etmesi için yasal ve okumuş girenler sisteme hizmet etmiyor. Kendi yağında kavrulan düzenli vergi veren iki çocuk yapan ve onları okutup düzgün insan yapma mottosu ile yaşayanlar zaten hedef kitlesi değil. ICe herkese saldırıyor ama sınırdan geçen kaçaklar olmasa amerikada hzimet sektörü dönmez,Türkiye'de suriyelilerle başlayan furya artık afgan vs gibi başka vatandaşların burada tecrübe ettikleriyle aynı. Afgana suriyeliye sigorta yapmayacak az maaşa çalıştıracak ama Türkler çalışmayacak eee ? Sistem her yerde aynı ve yine olan okullarda dirsek çürütmüş kırmızı ışıkta beklemiş, hız sınırına uyup alkollü araba kullanmamış , çocukarı iyi okul okusun diye geceleri uykusu kaçan lisaslı Green kart adayları da bir umut beklesin ... Biraz olumsuz yazdım moralinizi bozmak için değil lütfen kusuruma bakmayın. Onlar oynuyor oyunu biz de izliyoruz. İleriye yönelik söyleyebileceğim en önemli şey de şu: Oraya gittiğimizde keşke Birbirimizin kıymetini bilsek! bölünmüş Türk komunütesi değil de birbirine yardım eden kalkındıran yeri gelince çay içen beraber piknik yapan ve aynı şeyleri yaşayan bir topluluk olarak keşke kenetlenebilsek.

• @goe, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@onursvr Açıkcası düşünüyorum düşünüyorum...2021' de gittiğimde DMV bölgesinde gördüğüm manzarada bir çok iltica eden vardı. Irak'tan özellikle Pakistan . Bethesda'da bir uçak dolusu afganı ağırlayıp ellerinde 1500 dolar verdiler ve isterlerse neler yapıyorlar. Sınırdan yıllardır giren Meksikalı ve latinler deseniz Amerikanın ucuz iş gücü olmuş ve kölelik yok diyene gülerim. Amerika'da bu konuları konuştuğum savcı ve bir avukat vardı ucuz kaçakların amerikanın ancak zenginliğini arttırdığını ve zenginlerin iş gücüne yaradıklarını konuştuk. Saati 4-5 dolara tarlalarda çalışanları bizler görmedik ama bunlar da Amerika gerçeği. kaçak girenlerde kalite aramak mümkün değilken saolsun sınırdan geçen Türkler bu okuma oranını son bir kaç yılda arttırdılar ama hepsi duruşma bekliyor ve tık yok. o zaman kendime sordum Amerika neden kaliteli gözçmen istemiyor diye? Açıklama artık kafamda net. Neden kaliteli istesin ki? kölelik sistemini devam etmesi için yasal ve okumuş girenler sisteme hizmet etmiyor. Kendi yağında kavrulan düzenli vergi veren iki çocuk yapan ve onları okutup düzgün insan yapma mottosu ile yaşayanlar zaten hedef kitlesi değil. ICe herkese saldırıyor ama sınırdan geçen kaçaklar olmasa amerikada hzimet sektörü dönmez,Türkiye'de suriyelilerle başlayan furya artık afgan vs gibi başka vatandaşların burada tecrübe ettikleriyle aynı. Afgana suriyeliye sigorta yapmayacak az maaşa çalıştıracak ama Türkler çalışmayacak eee ? Sistem her yerde aynı ve yine olan okullarda dirsek çürütmüş kırmızı ışıkta beklemiş, hız sınırına uyup alkollü araba kullanmamış , çocukarı iyi okul okusun diye geceleri uykusu kaçan lisaslı Green kart adayları da bir umut beklesin ... Biraz olumsuz yazdım moralinizi bozmak için değil lütfen kusuruma bakmayın. Onlar oynuyor oyunu biz de izliyoruz. İleriye yönelik söyleyebileceğim en önemli şey de şu: Oraya gittiğimizde keşke Birbirimizin kıymetini bilsek! bölünmüş Türk komunütesi değil de birbirine yardım eden kalkındıran yeri gelince çay içen beraber piknik yapan ve aynı şeyleri yaşayan bir topluluk olarak keşke kenetlenebilsek.

Evet yazdıkların biraz olumsuz ama doğru yapacak bir şey yok sistem böyle kurulmuş modern kölelik burada da aynı orda da. Son söylediklerine harfiyen katılıyorum umarım olur. bir iki youtuber tanıyorum bunu yapmaya gayret eden. Hatta grup üyesi biri çok yardım etmiş insanımıza ama onu da pişman edip vazgeçirmişler iyilik yapmaktan. Belki bir iki kafa dengi insan bulup bunları yapabilirsek çok şanslıyız demektir.

• Bülten açıklandı 29k.

• @yusuf-beyazkaya sizin numaranız 19bin size de mülakat verileyip 22binlerin temmuza mülakat verilemsi ankaradan (taşınaların) aklım almıyor...

• 29bin olduk evet ama kendi kazandıüım ekrana girdim değişiklik yok mail beklemekten artık gına geldi. diyecek kelime bulamıyorum

• Maşallah yeni bültenin yükselişi çok güzel haber oldu. Cutoff olan arkadaşlarım için hayırlı olsun 🙂

• Evet herkese hayırlı olsun umarım Ankara hızlanır da herkes mülakat tarihi alır ve tabii vizelerimizi

• Herkese selam! Oncelikle son aciklanan bulten herkes icin hayirli olsun!
    Gerek pause durumu, gerek case number yuksekliginden dolayi forumu takipte gecikenler olmustur benim gibi.

Son bultende numaramiz current oldu, ve halihazirda Amerika`da yasiyorum. Herhangi bir guncel baslik var mi Pause ile alakali ve ne yapilmasi gerektigini iceren?

Yoksa bile buraya cevap olarak AOS icin nasil ilerlemeliyiz bilgi alabilirsek harika olur!

Herkese keyifli gunler

• @sbkandemir Selamlar, ben de hali hazirda amerikadayim AOS yapacagim, ben de sizin gibi merak ediyorum son durumu. Pause'dan dolayi ne yapacagimizi tam kestiremiyorum.

• içiniz rahat olsun gecikmeler olması normal bakarsanız ben 29 aralıkta 2NL mail aldım bülten yanlış hatırlamıyorsam aralık 11 yada 12 gibi açıklanmıştı arada 1 2 3 haftalık süre farklılığı ile mail gelebiliyor 🙂

• Hadi hayırlısı tüm bekleyenler için artık sıra pause un kalkmasında!

• Dosyamı Hong Kong’dan Ankara’ya 5 Haziran’da taşıdım ve 8’inde taşındığı maili geldi. Hala mülakat almadım Ankara’dan. Benzer bir durumda olup mülakat alan/alamayan var mı? Navigator hesabı oluşturmadım ve orayı hiç kurcalamadım açıkçası, bununla ilgisi olabilir mi?

• @ATS16 Hocam red eagle dv pause group lawsuit 1 deki dava notlarını takip edin. court listener sitesinde de mevcut ancak bir yapay zekaya bu konularda sizi bilgilendirmesini söylerseniz daha kestirmeden bilgi edinirsiniz.

• selamlar, vize mülakatı için sıralama şuan ne durumda bilgi verebilecek varmı acaba?

• Ağustos ayı kotasını 29k ya yükseltmişler. Nasıl olsa kimseye randevu vermiyorlar diye bol keseden kota yükseltiyorlar. Daha geçen ay açıklanan 20k-23k aralığına randevu mailleri bile gelmediği halde bu ay da 23k-29k aralığını current yaptılar. Aysa kotası, afrika kotası hepsi yükselmiş. Hatta bahamaları current yapmışlar. Kime randevu veriyorsunuz veya vize veriyorsunuz ki kota yükseltiyorsunuz. Maksat dostlar iş başında görsün. nasıl olsa ödemeyecekleri borcun altına giriyorlar. Bütün dünyadaki adaylarla alay ediyorlar resmen.

• @onursvr yaptıkları milletle dalga geçmek ... Bir de Ankara ziyareti çıktı başımıza... Hindistan'ın tüm kotaları overdose doldurması ve akıl almaz onca şeyi gördükten sonra yanlış coğrafyada mı doğduk diyorum!

• Arkadaslar herkese merhaba, ben artik umidimi iyice kaybetmeye basladim. Yillar boyunca 9k uzerine mulakat dagitilamamis olup, pause geldigi sene 29klara kadar gelebilmesinin sebebinin insanlarin paralarini almak oldugunu dusunuyorum. Bence pause durumu kalkmayacak, mumkun oldugunca fazla mulakat dagitip maksimum miktarda para toplamak amac. Zaten mantikli dusununce trumpin gocmenlere karsi tutumunu dusununce bu kadar yuksek sayilara cikilmasi cok sacma gozukuyor, amac minimum kisiyi almak, cok daha fazla insana mulakat dagitip pause durumunu kaldirmasi ulkeye daha fazla insan almak demek. Gercekten hic umudum kalmadi

• @msvrlr, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaslar herkese merhaba, ben artik umidimi iyice kaybetmeye basladim. Yillar boyunca 9k uzerine mulakat dagitilamamis olup, pause geldigi sene 29klara kadar gelebilmesinin sebebinin insanlarin paralarini almak oldugunu dusunuyorum. Bence pause durumu kalkmayacak, mumkun oldugunca fazla mulakat dagitip maksimum miktarda para toplamak amac. Zaten mantikli dusununce trumpin gocmenlere karsi tutumunu dusununce bu kadar yuksek sayilara cikilmasi cok sacma gozukuyor, amac minimum kisiyi almak, cok daha fazla insana mulakat dagitip pause durumunu kaldirmasi ulkeye daha fazla insan almak demek. Gercekten hic umudum kalmadi

Arkadaşlar haklılık payınız elbette var ama unutmayın ki Amerika göçmensiz yapamaz ekonomileri bence büyük ölçüde göçmenlere dayalı bence. Kasımda seçim var ve bu durum onu daha makul ve mantıklı düşünme ve hareket etmesine neden olacak. Bence savaşın bitirilmesi de bunun bir örneği ben umutluyum ve içimden bir his bu ayın sonu temmuz başı vize basılmaya başlanacak diyor umarım haklı çıkarım. Herkese sabır diliyorum tabi kendime de her şey gönlünüzce olsun..

• ⭐⭐⭐⭐

@msvrlr, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaslar herkese merhaba, ben artik umidimi iyice kaybetmeye basladim. Yillar boyunca 9k uzerine mulakat dagitilamamis olup, pause geldigi sene 29klara kadar gelebilmesinin sebebinin insanlarin paralarini almak oldugunu dusunuyorum. Bence pause durumu kalkmayacak, mumkun oldugunca fazla mulakat dagitip maksimum miktarda para toplamak amac. Zaten mantikli dusununce trumpin gocmenlere karsi tutumunu dusununce bu kadar yuksek sayilara cikilmasi cok sacma gozukuyor, amac minimum kisiyi almak, cok daha fazla insana mulakat dagitip pause durumunu kaldirmasi ulkeye daha fazla insan almak demek. Gercekten hic umudum kalmadi

Yanlışınız olduğu yerleri düzeltmem gerek. Ankara'nın mülakat dağıtım hızı ile bültenin ilerlemesi farklı konular. Geçtiğimiz senelerde bülten 29 değil 30 üzerine de çıktı ama Ankara belli bir dosya numarasına kadar mülakat dağıtabildi (mesela 2023 yılında bülten 32bine geldi Ankara 14bine kadar mülakat verdi), yüksek numaralar ise dosya taşıyarak mülakat alabildiler.
    Siz yine de umudunuzu kaybetmeyin. Çıkmadık candan umut kesilmez derler.

• @Serapp yine de soyledigim hesap ayni eylul ayina kadar bulten 50binlere cikabilir ve 40 binlere kadar mulakat dagitilir cok daha fazla kisiye mulakat dagitilmis ve cok daha fazla kisiden para alinmis olacak. Ben de herkes gibi pause kaldirilmasini dort gozle bekliyorum ama soyledigim sey gayet mantikli. Artik bosuna umitleniyoruz gibi ygeliyor

Benzer Başlıklar

• 8486
  • 153
  • 180
  • 57
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

149

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.7k

| | | |