Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @goe inanın öyle aşırı yıprandık belirsizlik çok kötü bir şey hayırlısı olsun hakkımızda hep ümidimi kestim tekrar ümitlendiriyorlar umarım bu sefer kader bize güler

• ⭐⭐⭐⭐

@onursvr, içinde söyledi: DV2026 Mülakat Deneyimleri

temmuz ayı için ankara konsolosluğundan 2NL ler geldi mi acaba? KCC den ready for scheduling olduğuma dair cevap aldım ama bana henüz 2NL gelmedi.
    Form gönderme tarihim: 5 mayıs 2025
    Case:221xx

Sorularınıza cevap alabilmek için buradaki örnekte olduğu gibi imzanızı düzenleyin lütfen.

Excel tablosu için buradaki tabloda alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.

• @Emregull Selamlar herkese, bu iletimde belirtmiş olduğum günden itibaren Ankara'dan hala mail gelmeyince pazartesi günü KCC'den gelen mülakat tarihini onaylamaları için ekran fotosu ile beraber tekrar mail gönderdim.2 saat sonra döndüler ve taşıma işlemi üzerinden 1 hafta geçmiş olmasına rağmen dosyan bize ulaşmadı dediler halbuki DS260 sayfasında case location Ankara olarak taşıdığımın ertesi günü güncellenmişti.Ankaradan aldığım cevabı da ekleyerek KCC'ye tekrar mail attım ve "biz dosya taşıma işlemini tamamladık" dönüşü aldım.Ertesi gün CEAC Visa Status Check sekmesinden kontrol ettiğimde dosyam ilk defa o gün "Transit in Progress" olarak güncellendi. Ve nihayet bugün dosyam Ankara tarafından kabul edildi ve 16 Temmuz olarak mülakat tarihim bildirildi. KCC iki kez sorduğumda da bana Hong Kong'da almış olduğum mülakat tarihini Ankara'da da almış gibi yanlış bir bilgi dönüşü yaptı. Stresli bir haftanın ardından yaşadıklarımı bu kadar detaylı yazmamın sebebi forumda dosya taşıma yapmayı düşünen diğer arkadaşların bu konuda dikkatli olmaları ve KCC'den gelen maile göre hareket edip seyahat, sağlık randevusu ve konaklama planlaması yapmamaları, mutlaka konsolosluktan gelecek bilgi ve onayı beklemeleri.

• Bugün de kimseden bir yerden ses yok henüz en azından benim için... moralimiz düzelse... Bir mail, mülakat, ilerleme. Arkadaşlar burada canını dişine takıp herkese yardımcı oluyorlar ama site sakinleri neden excelli tam doldurmak burayı güncel tutmak için biraz çaba sarf etmiyor? Lütfen gelişmeleri paylaşın ki bizler de süreci daha fazla anksiyete olmadan tamamlayalım. Rica ediyorum. Paylaşım yapanlara da teşekkür ederim...

• Merhaba az önce Red Eagle’ın toplu davasına katıldım. Davaya katılmak isteyenler Red Eagle Law’ın sitesinden aşımları izleyerek katılabilir 500$ lık bir ön kayıt tutarı var bilginize. Çok pahalıya maal oldu ama elimizden geleni yapalım bakalım, sonrası nasip kısmet

• @merveemirr bir cut off olsam katılacağımda ah olamadık henüz inşallah bu bültende oluruz son başvuru tarihi ne zaman bilginiz var mı ?

• Bu ileti silindi!

• @merveemirr, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba az önce Red Eagle’ın toplu davasına katıldım. Davaya katılmak isteyenler Red Eagle Law’ın sitesinden aşımları izleyerek katılabilir 500$ lık bir ön kayıt tutarı var bilginize. Çok pahalıya maal oldu ama elimizden geleni yapalım bakalım, sonrası nasip kısmet

Bu 2.0 davaları için nasıl yorumlar var, ilk katılımcılarla arada ne gibi farklar oluyor ve şu aşamada katılımla neler söylenebilir bilen var mı?

• @gucarslan merhaba üstad. Sürekli fiziki altın alınan kuyumcudan hem TL hem de dolar değerini gösterecek şekilde bir imzalı kaşeli fatura vb belge alsam ve banka hesap bilgilerine bunu da bu şekilde sunsam olur mu nasıl olur? Veya tecrübelerinizle farklı hangi yolları yapmalıyız? Çok teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Altan-K kabul edilmez. ki zaten kuyumcu size imza sirkülerini vermez bunun için.
    siz bankada gösterbileceğiniz maksimum tutardaki birikiminizi gösterin, sorun olmaz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

141

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.4k

| | | |