Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@zehrof boşanma evrakının orjinali ve bir de çevirisi olmalı, apostile gerek yok.
    Forumda çokça paylaşılan bir bilgi bu, hem bu başlıkta hem de deneyimler başlığında, muhtemelen doğru yerde veya doğru şekilde arama yapamadınız.

Dileğinize de güzel bir yatsı ezanı esnasında Amin diyorum, kabul olsun inşallah 🙂

• @aysegul muhtemelen denk gelemedim çokça stresli bir dönem yaşıyoruz malum.. Teşekkür ederim bilgilendirme için ^^

• Az önce de eşime gelen gerekli evraklar ve hatırlatmaları içeren mailde benim için : '' Please submit the DS-260 form for ''zehrof' at your earliest convenience. We kindly remind you to ensure that all information is accurate and up to date before submitting the forms. Please submit the forms at your earliest convenience. Otherwise, we will not be able to conduct your interview in the interview day. ''

yazıyordu. Oysa ki ds260'ı doldurup yollayalı çok oldu. Ceac'da ds260 formum accompany kısmında görünüyor . Bu standart bir mail mi yoksa konsolosluğa sormalı mıyım?

• @Serapp Merhaba Serap Hanım. Biliyorsunuz ben Duşanbeden Ankaraya taşıdım dosyamı. KCC'den 27 Nisanda mail aldım Duşanbeden Ankaraya taşındığına dair ondan sonra 2-3 defa KCC'ye yazdım cevap hep aynı "Your case number is now current for interview processing. If you are scheduled for an interview date, you will receive notification via email..". Duşanbede sıra numarası 9k larda olduğu için aslında taşımıştım ama yaklaşık bir aydan fazla oldu herhangi bir gelişme yok mülakat ile ilgili. Ne önerirsiniz bu durumda? Teşekkürler

• O değilde en çok DV26 kazananlarına üzülüyorum DV27 bekleyenler hiç başlamamış bir çekiliş için üzüldüler ama DV26 konusu gerçekten çok kırıcı o kadar uğraşıp kazanan sonunda hayalimi yaşayacağım diyen insanlar ortada kaldılar işin kötü tarafı artık 3-4 aylık bir zamanımız kaldı ve hiçbir şey belli bile değil özellikle sizin hissettiğinizi kimsenin hissetmesi mümkün değil umarım bir an önce Pause kalkar seri seri vize basmaya başlarlar zaten çıkması imkansıza yakın bir çekiliş böyle saçma nedenden kaybetmemeli kimse ya...

• ⭐⭐⭐⭐

@kemalraziev, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Merhaba Serap Hanım. Biliyorsunuz ben Duşanbeden Ankaraya taşıdım dosyamı. KCC'den 27 Nisanda mail aldım Duşanbeden Ankaraya taşındığına dair ondan sonra 2-3 defa KCC'ye yazdım cevap hep aynı "Your case number is now current for interview processing. If you are scheduled for an interview date, you will receive notification via email..". Duşanbede sıra numarası 9k larda olduğu için aslında taşımıştım ama yaklaşık bir aydan fazla oldu herhangi bir gelişme yok mülakat ile ilgili. Ne önerirsiniz bu durumda? Teşekkürler

Merhaba. Siz dosyanızı Ankara'ya transfer ettikten sonra Mayıs ortasında bülten açıklandı ama bildiğim kadarıyla bültenden sonra Ankara mülakat dağıtımı yapmadı. Şu anda beklemekten başka yapabileceğiniz bir şey yok. Ankara'nın yapacağı ilk dağıtımda mülakat alabileceğinizi umuyorum. Zaten durdurma kararı devam ediyor, her şeyin hayırlısı diyelim üzmeyin kendinizi.

• @zehrof, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

24 Haziranda mülakata gireceğiz, boşanma evrağına çeviri ve apostil yaptırmamız gerekiyor mu ben forumda buna istinaden bir bilgi bulamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim. Pause'nin bittiği günler diliyorum herkese 🙂

İmzanızda mülakata Ankara'da gireceğiniz yazıyor Ankara için çeviriye ihtiyacınız yok kesinleşme şerhiyyle birlikte bir fotokopi yeterli.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

148

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |