Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @futuredoctor06 biz de kafamız rahat etsin diye avukatla girdik bu yola, avukatımdan çok memnun olduğum söylenemez, tabii ki avukat var nasılsa dememek gerekiyor her şeyi teker teker kontrol ettik, eksik ya da yanlış doldurulmuş formlar bizim de başımıza geldi. ama yine olsa yine avukatla girerdim bu yola.

• @huf çok şükür mülakat tarihimizi verdiler. 17 Temmuz. hayırlısıyla süreçlerimizi tamamladığımızı da görelim inşallah 🙏🏻

• @EDK-0 aramızda 1 ay gibi bir süre vardı, 1 ay sonrasına vermişler mülakatı, her şey yolunda ve güzel gidiyor, bu süreç en güzel şekilde bitecek.

• @huf evet öyleydi, demek ki kronolojik sıralama ile ilerletiyorlar süreci. Bugün pasaport yenilemesi yaptırdım mevcut pasaportumun bitiş süresi eylül 2026 olduğundan güncel pasaportum gelir gelmez sağlık muayene randevusu alacağım. muayene sürecindeki deneyimizi paylaşırsanız tamamladığınızda çok sevinirim 🙏🏻

• @EDK-0 bugün muayeneden geçtim, sabah 6:10 treni ile İstanbul'dan Ankara'ya gittim metro ile iki durak sonra Kızılay ve oradan da kuğulu park'a giden otobüse bindim toplamda 25 dakika falan sürdü. Orada düzen laboratuvar yazan binaya girdim 4. Kata çıktım, bankodaki hanımefendi pasaportumu istedi ve fotoğrafımı çekti, ardından üst kata yönlendirdi, orada lab ücreti 2167 TL ve kan aldılar ve 3. Kata yönlendirdiler orada da röntgen işlemi oldu ve tekrar 4. Kata doktor ungan'a gittim, 3 dakika süren muayene sonrasında oraya da 400 dolar karşılığı TL ödedim kredi kartıyla ve işim bitti. F2a sürecindekilere kapalı sarı zarf vermiyorlarmış mail olarka hem bize hem de konsolosluğa gönderiyorlarmış.

• @huf öncelikle çok teşekkür ediyorum verdiğiniz her bilgilendirme çok önemli ve çok faydalı oldu. Anladığım kadarıyla aynı gün muayene bitti ve sonuçları kapalı zarf içinde vermeyecekleri için tekrar sizi çağırmadılar, doğru mu ? Bende hem İstanbul’dan 6 yaş çocukla gideceğim hem de çalıştığımdan izni ne kadar almam gerektiğini belirlemem için bu bilgi çok değerli. Planlamayı yaparken buna göre randevu gününü alacağım.

• ⭐⭐⭐⭐

@EDK-0

Sizin kategorinizdeki vize basvurusunda Unganlar'da muayenenizi tamamladiktan sonra (ilave bir TB testi veya psikiyatri uzmani randevusu planlanmaz ise, saglik muayenesi surecinizin tamamlandigini soylerlerse kayit kabuldaki gorevli) Unganlar ile bir daha isiniz yok, raporunuz kapali zarf icerisinde konsolosluga gonderiliyor ve asi kartinizin kopyasi da size email ile gonderiliyor. Bir sonraki asamaniz randevu tarih ve saatinde konsoloslukta olmak.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

116

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |