Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Ayşe-5 Ben de aynı durumdayım

• @Seteve-Carlos Ahahahsh çıktıktan sonraya saklıyorum tamam

• @Ayşe-5 aynı sorunu bizde yaşadık. Hongkok tan Ankaraya dosyamızı taşımıştık. İlk Hongkok kaydı yapmıştık bir türlü Ankara olmuyordu. Mail attık, telefonla birçok kez görüştük olmadı. Ve o şekilde mülakata girdik. Memura söylediğimizde sistem pek düzgün olmadı sorun değil dedi. Hatta iki kez ne yapalım dedim hiçbirşey dedi. Ama bizim mailinize ertesi günü cevap geldi. Eşim için hep konuşmuştuk sorunu halletmişler ama benim hala Hongkok görünüyor mailinize geri dönüş olmadı bekliyoruz. Yani siz mülakata bu şekilde girin sakıncası yok. Hatta başkalarını da okudum böyle yapan.

• @Sibel-Apaydın Sibel Hanım cevabınız için çok teşekkür ederim. İnşallah biz de sizin gibi sorunsuz bir şekilde atlatırız mülakatımızı. Pause da kalkınca hepimiz kavuşuruz vizelerimize

• Arkadaşlar iyi geceler. Paylaşımlara detaylıca baktım ama çocukların da aşıları olacağı için, Viyana’nın istediği aşı listesinin Resmi sayfasını paylaşabilirseniz çok sevinirim. Herkese bol şans dilerim

• ⭐⭐⭐⭐

@oktay3847, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar iyi geceler. Paylaşımlara detaylıca baktım ama çocukların da aşıları olacağı için, Viyana’nın istediği aşı listesinin Resmi sayfasını paylaşabilirseniz çok sevinirim. Herkese bol şans dilerim

Table 1 CDC sayfasında.

@Flight101’in detaylı aşı paylaşımı, Viyana’da sağlık kontrolüne giren geçmiş talihli.

• @ATS16 çok tşk ederim, elinize sağlık; zahmet oldu..

• @Gizem-Güler biz eşimle biraz düşündük konu hakkında ve öğrendiğimiz kadarıyla sağlık raporu geçerlilik süresi 6 ay. E zaten her halükarda da önümüzde kalan süre belli. Mali yıl bitince zaten ihtimalimiz kalmıyor. Pause açılırsa yığılma olur ve yer bulamama ihtimalimiz olur gibi hissediyoruz. Açılmazsa da gidecek olan para olsun en azından denedik deriz.. Sanırım alacağız ben hala net olmasam da 🙂

• @erkane yanıtınız ve paylaştığınız deneyim için teşekkür ederim. Yolunuz açık, şansınız bol olsun

• Merhaba, Ankara için güncel evrak listesine nereden bakabilirim?

• merhaba,eşimin mülakat tarihi 3 haziran ve 14 mayısta evlendik, [email protected] ve KCC ye a mail attık M33 - UNLOCK CASE başlığıyla,1.sorum:ds260 açıldığı zaman kızlık soyadım olan pasaportu girebilir miyim?mülakata kızlık soy adım olan kimlik ve pasaportla gitsem sorun olur mu?2.sorum:unganlardan sağlık raporu randevusu almak için ds260 formumun olması gerekiyor anladığım kadarıyla ama unganlardan en geç bu 4 gün içerisinde randevu almam gerekiyor sanırım çünkü randevunun onaylanması 4 iş günü diye bir bilgi yazıyor sitesinde,ds260 formum olmadan eşimin randevusuna evlilik cüzdanımla gitsem olur mu?sağlık raporu almadan giden insanlar da gördüm,eşimin ds 260 formuna kendimi eklediğim haliyle ve kızlık soyadımın olduğu kimliğim ve pasaportumla gitsem olur mu?

• Merhabalar,

Nisan ayında mülakat görüşmemiz vardı ve görüşmemiz olumlu geçti. Ancak o dönemde sağlık raporu için randevu bulamadığımızdan dolayı görüşmeye sağlık raporu olmadan katıldık. Bildiğiniz üzere mevcut durumlar nedeniyle yetkili kişi bunun sorun olmadığını; ancak sistem yeniden açılmadan önce sağlık raporunu alıp eksik belge olarak kendilerine ulaştırmamız gerektiğini belirtmişti.

Geçtiğimiz cuma günü Unganlar’dan sağlık raporumuzu teslim aldık. Ancak raporu aldığımız saat nedeniyle Ankara’daki yetkili VFS Global vize merkezine yetişemedik ve raporla birlikte İstanbul’a geri döndük.

Fakat İstanbul’dan sağlık raporunu konsolosluğa hangi yöntemle göndermemiz gerektiği konusunda net bir bilgiye ulaşamadık. İstanbul’daki VFS ofisinin yalnızca İstanbul Konsolosluğu’na gönderim yaptığı yönünde bilgiler gördük. UPS kargo ile gönderim konusunda ise eski paylaşımlarda çeşitli sorunlar yaşandığı yazılmış. Ek olarak “premium lokasyon” seçeneği de bulunuyor sanırım; ancak süreçle ilgili net bilgi edinemedik.

Aynı süreci yaşamış ve konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan destek ve bilgi paylaşımı rica ederim.

Bu konu özellikle önemli çünkü mevcut “pause” durumu kalkarsa ciddi bir yoğunluk ve yığılma yaşanacağını düşünüyorum. Bu nedenle sürecin nasıl ilerlediğine dair yapılacak bilgi paylaşımları birçok kişi için oldukça değerli olacaktır.

Şimdiden teşekkür ederim.

• @Baris-1 birkaç tane örnek deneyim ekleyeyim bu yıla ait

https://yesilkartforum.com/forum/post/531755

https://yesilkartforum.com/forum/post/520918

https://yesilkartforum.com/forum/post/521059

Forum sitesinin arama bölümüne Ankara mülakat deneyimi yazarsanız yüzlerce çıkar, kolay gelsin.

• merhaba,eşimin mülakat tarihi 3 haziran ve 14 mayısta evlendik, [email protected] ve KCC ye a mail attık M33 - UNLOCK CASE başlığıyla,1.sorum:ds260 açıldığı zaman kızlık soyadım olan pasaportu girebilir miyim?mülakata kızlık soy adım olan kimlik ve pasaportla gitsem sorun olur mu?2.sorum:unganlardan sağlık raporu randevusu almak için ds260 formumun olması gerekiyor anladığım kadarıyla ama unganlardan en geç bu 4 gün içerisinde randevu almam gerekiyor sanırım çünkü randevunun onaylanması 4 iş günü diye bir bilgi yazıyor sitesinde,ds260 formum olmadan eşimin randevusuna evlilik cüzdanımla gitsem olur mu?

• @Aysima-Kürkçü 2026 da pasaport zorunluluğu yok girmenize gerek yok soyadınız değişti yeni pasaportunuzu çıkartın görüşmede yeni pasaportunuzu verin eskisi yine yanınızda olsun siz DS 260 değişikliğinizi yapın Unganlar randevunuzu ona göre planlayın son zamanlarda sağlık raporu almadan mülakata katılan deneyimler var. Önce DS 260

• @AyemÖ tamamen ayni durumu yasadim, ben de saglik raporumla istanbula dondum. Vfs nin internet sitesinden odeme yapip ups kargoya elden teslim ettik(baska bir sekilde gonderme yolu yok zamaninda biz de cok arastirdik ayni sekilde yaparsaniz sorun yasamazsiniz). Normalde ups kargo evden gelip teslim alacakti fakat 4-5 gun boyunca gelmedikleri icin surec uzamasin diye direkt ups subesine elden teslim ettik birkac gun icinde vfsye teslim edildi yaklasik 10 gun icinde de eksik evrakimiz konsolosluk tarafindan dosyamiza islenmisti

• Herkese merhaba genel soru sormak istiyorum bilgisi olan kişiler cevaplarsa sevinirim mulakatimiza girdik ve 221g kağıdı aldik ancak saglik raporumuzu daha almadik olaki pause kalkti ve ornek veriyorum 25 binde bülten kapandı vize almaya hak kazanmış oluyormuyuz yani biz 55 binin icindemi oluyoruz ? Bunu sorma amacim pause kalkarsa ve vize basilmaya baslanirsa ortalama 2 hafta sürebilir saglik raporunu almak vs konsolosluga ulastirmak cevaplarsaniz sevinirim herkese iyi gunler 🙏

• @sinemmurat39 merhaba,
    hak sahibinin eşi ds260 a dahil edilmeden nasıl UStravel doc tan register yapıp barkodlu belge alabildiniz?

• @gucarslan merhaba,asıl talihli eşim,ben de kendimi ds260 formuna ekletmek istiyorum,visa navigatör sitesinde diversity visa seçiyorum sonra add family members to a case seçeneğini seçiyorum, bana bu sorunun navigator tarafından kapsanmadığını [email protected] a mail atmam gerektiğini söylüyor,benim kaçırdığım başka bir soru formu mu var?

• Bu seneki deneyimleri okudum ve anlayamadığım bir konu var. Mülakatta green card in gönderileceği bir adresi kağıda yazıp göstermek zorunda mıyız? Hatırladığım kadarıyla DS-260 formunda zaten böyle bir yer doldurmuştuk. Benim o adresim değişmedi ve o adresi kullanmak istiyorum. Yine de o adresi bir kağıda yazıp mülakatta göstermem mi gerekiyor?

Benzer Başlıklar

• 728
  • 316
  • 16399
  • 221
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

162

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |