Herkese selamlar,
Çarşamba 9'da Unganlarda muayene randevum vardı. Gitmeden önce dışardan fotoğraflarına bakmanızı tavsiye ederim çünkü girişi biraz tuhaf dışarda tabela vs yok, kafelerin yanında iş hanına girer gibi giriyorsunuz. Daha önce bir arkadaşımız fotoğraf paylaşmıştı geçmiş mesajlardan kontrol edebilirsiniz.
Ben tüm belgeleri yanımda götürdüm fakat girişte eğer varsa aşı kartlarınız ve pasaport haricinde hiç bir belge istenmiyor. İlk başta 2152 TL'lik bir ödeme yapılıyor. Daha sonra 1 tüp kan alınıp akciğer filmi çekildikten sonra hızlandırılmış bir doktor muayenesi yapılıyor. Burada kobay faresi gibi 5 aşı vurulduktan sonra 18186 TL'lik ödemeyi yapıp işlemler tamamlanıyor. İlk ödeme noktasında yabancı kartlar geçiyor fakat diğer yerde geçmiyor, Amerika işlemlerini yapan sağlık kuruluşunda Amerika banka kartlarının geçmemesi ayrı bir olay tabi 
Normalde çok uzun sürmeyecek işlemler için her yerde gereksiz bekliyorsunuz.9'daki randevum çalışanların rahatlıklarından dolayı 10'a doğru başladı. Muayene odasında bile en az 15 20 dk doktor bekledim. Ben ilk olduğum için işim 11'de bitti toplam 2 saat sürdü, büyük ihtimal benden sonra gelenlerin biraz daha uzun sürmüştür.
Herhangi bir sorun çıkma ihtimaline karşı saat 15:00'e kadar şehirden ayrılmamanızı söylüyorlar. Neyse ki benim öyle bir durumum yoktu yürüyerek eve döndüm
Bir sonraki gün mail ile belgeleri gönderdiler.