Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Alnimizni akiyla 221G aldik ciktik bugun 🙂 gun icinde deneyimler kismina yazacagim.

• Tebrik ederim hayırlı olsun. umarım hepimiz alnımızın akıyla vizemizi de alırız. :))

• @koci aynı şeyi düşünüyordum ve gerçekten diğer davalarda benzer karar çıkarsa şansımız resmen kaybolur.

• Az önce mülakattan çıktık, “ herşey güzel görünüyor fakat biliyorsunuz durumu, daha sonra pasaportlarınızı gönderin vizenizi basalım “ dediler. Süreci buraya kadar kazasız belasız getirmemize yardımcı olan herşese sonsuz teşekkürler, mülakat deneyimimizi en kısa sürede yazacağız.

• 221g kagidi ile çıktım çok ilginç sekil de orada önceden dosyami taşıdığım için hong Kong da mi yaşıyorsunuz ya da çifte vatandaşlıginiz mi var soruları ile karşılaştım bir de pasaportumu ve adresimi eklememe rağmen orada gozukmedi dosyami actirmistim ekledim kapatmıştım hatta ds 260 formunda ki tüm sayfaların çıktısını da vardı ora da bilgilerim vardı anlamadığım şekilde ama bir sorun çıkmadı mulakat deneyimlerinde detaylı anlatacagim

• @Parvina-Rafikovna Merhaba, Türk vatandaşlığınız yok mu?

• ⭐⭐

@Kamile-1 Kiminle evli olduğunuzdan ziyade, hangi pasaportla mülakata girdiğiniz ve hangi ülkenin vatandaşı olduğunuz belirleyici oluyor. ABD konsolosluklarındaki sistem (CEAC), başvuruyu kişinin milliyetine (nationality) göre kodlar. Mülakat anında memurun ekranında "Nationality: Uzbekistan" ibaresi göründüğü an, sistem 21 Ocak 2026 kısıtlamasını otomatik olarak devreye sokar. Eşinin Türk olması bu sistemsel engeli maalesef aşamaz.

• Merhaba bi soru sormam gerekiyor 6 mayis ta mulakatim var ve lise diplomasını e devlet ten barkodlu belge yi kabul ediyorlarmi cevaplarsaniz sevinirim 🙏🙂

• Merhaba arkadaşlar bi sorum olacak 6 mayis ta mülakatim var ve lise mezuniyet belgeme ulaşamıyorum e devletten barkodlu belge götursem kabul ederler mi cevaplarsaniz sevinirim 🙏🙂

• @gucarslan abi merhaba mulakat icin lise mezuniyet belgesini e devletten barkodlu cikti gotursem sorun yasarmiyim sizin tecrubenize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim 🙏🙂

• @Ramazan bende bu yüzden sormuştum. Türk vatandaşlığı varsa acaba neden Türk pasaportu ile katılmadı diye merak etmiştim…Ben de Özbekistan doğumluyum ama Türk vatandaşıyım ve Türk pasaportumla katıldım mülakata. Doğum belgelerimi vatandaşlık belgelerimi aldılar ve Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. O yüzden sormuştum.

• @Kamile-1 Özbekistan vatandaşıyım ve bir yıl önce T.C vatandaşı ile evlendim. Mülakat esnasında görevli memur, Türk vatandaşlığına geçmeyi düşünüp düşünmediğimi sordu. Ben de yasal olarak evlilik üzerinden 3 yıl geçmesi gerektiğini için 2 yıl sonra başvuracağım dedim. Görevli bana, 'Pause' durumu ve '75 ülke yasağı' gibi kısıtlamalar nedeniyle Özbekistan pasaportu sahiplerine şu anda vize basamayacaklarını, bu sebeple vatandaşlık niyetimi sorduğunu belirtti.

• @hiafamily ne desek boş aslında böyle bi durum daha önce duymadımda eğer eksik evrak yada öyle bi sorun varsa bu belgeyi verirsin evraklar tamamlanır sonuçlanır . Yada onay veya direk red verir . Hem sonuçlanmamış Hemde havada kalan bir durum var . Ne olduğunu karar kalkınca anlicaz artık . İnş herkesin gönlünce olur

• ⭐⭐⭐⭐

@ekoko1, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gucarslan abi merhaba mulakat icin lise mezuniyet belgesini e devletten barkodlu cikti gotursem sorun yasarmiyim sizin tecrubenize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim 🙏🙂

Öncelikle imzanızı buradaki örnekte olduğu gibi düzenleyin lütfen. Çünkü mülakata nerede gireceğiniz mülakat tarihiniz vs hiç bir bilgi yok.

• @Sibel-Apaydın Merhaba Sibel hanım sizede böyle bir hatamı veriyor yeni e posyala kayıt açarken

Kişisel ayrıntılarınız veritabanımızda zaten var olan bir profille eşleşiyor. Bu profili geçmişte oluşturduysanız ve parolanızı unuttuysanız, lütfen oturum açma ekranındaki “Parolamı unuttum?” işlevini kullanın. Bu kullanıcı adı size tanıdık gelmiyorsa, lütfen sol menüdeki Geri Bildirim Sağla seçeneği aracılığıyla veya yardım hattımıza bir E-posta göndererek yardım hattımızla iletişime geçin. Lütfen pasaportunuzun veri sayfasının taranmış kopyasını geri bildirim mesajınıza/E-postanıza eklemeyi unutmayın.

Bende dosyamı Hk dan ankaraya taşıdım Hk için yaptğım usrvl kaydını götürmek zorunda kaldım benden aldı biz düzeltiriz dedi 24 saat sonra tekrar deneyin dedi konsolosluk taki hanım efendi halen hata devam ediyor bir türlü çözülemedi 2 nisanda mülakat tarihimdi hemen hemen 1 aydır çözemedik bu durumu. Pasaport için elle teslim yapabiliyormuyuz diye sordum malesef kargolamanız gerek dedi ( hk için yaptığınızı yanınızda götürün sizden alacaktır en azından sorunu bilsinler belki bir çare bulurlar)

• @Sibel-Apaydın

Merhaba Sibel hanım geçmiş olsun , size de sarı bir belge verdiler mi acaba ? Bu arada ailece çok memnun olduk sizi tanıdığımıza, eşinize de selamlar.

• @Okan-1
    Merhaba, bu iletimde bahsettigim sekilde var olan kaydinizi duzenleyebiliyor musunuz? Eger Hong Kong kaydinizda duzenleme yapabilirseniz, oradaki bilgilerinizi random sayilarla degistirebilirisniz, bu sekilde sistem duplicate yapmamis olur ve yeni bir email adresi ile Ankara’da ki kaydinizi tamamlamaniza izin verebilir.
    https://yesilkartforum.com/forum/post/534380
    Ancak siz hali hazirda mulakatiniza katildiginiz icin bu yontemin bir ise yaracagini sanmiyorum, sizin icin sureciniz ne zaman acilir ve vize basim asamasi/pasaport teslim asamasina gecildiginde konsolosluk ilgili kaydinizi duzenleyecektir, merak etmeyiniz.

• @Okan-1 bizde bugün mülakattaydık. Durumu görevliye ilettiğimizde biz sistemi düzgün yapamadık sizin birşey yapmanıza gerek yok dedi. Ama biz düzeldiğinde o kaydı mutlaka yapacağız. Çünkü durdurma kararı sonlanırsa pasaportun ulaşabilmesi için gerekli. Görevli bey aynı durumda çok kişi olduğunu söyledi.

• @Aslan-3 bizde sizi tanıdığımıza mutlu olduk. Güzel prensese ve sizlere güzel bir gelecek diliyorum. İnanırmısınız evet bizede bir belge verilmiş mülakatta ama ben görmedim. Konsolosluktan çıkınca hemen yola çıktık ve ben geceyi uykusuz geçirdiğim için yol boyunca uyudum. Ama eşim belge verdiler dedi. Sevgiler

• @Okan-1 bizde gereken herşeyi yaptık olmadı lütfen eğer sizin veya bizim kayıt düzelirse haber verelim birbirimize.teşekkür ederim

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |