Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ceycey12345 geçtiğimiz yılların deneyimlerini okursanız; "vekalet verme şartı ile" başka kişilerin, talihlilerin pasaportları ile ilgili işlem yaptıklarına dair paylaşımlar mevcut.

• Herkese merhaba foruma yeni katıldım ve daha önce greencard başvurusu yapmadım, özellikle buraya yazmak istedim çünkü bu süreçte tecrübesi olan insanların olduğunu görüyorum, uygun konu başlığına yazmamış isem beni affedin sormak istediğim soru şu greencard ilk başvuru sürecinde standartlara uygun fotoğraf çekinmek gerekiyormuş ve uygun olmayan fotoğraflar yüzünden insanlar farketmese bile arka planda elenebiliyormuş ayrıca yapay zeka konusu da var. Bu konuda en son giren adaylar dahil nasıl bir yol izlediniz en doğru yöntem Ankara da fotoğraf çekinmek mi ve önerebileceğiniz bir kaç yer varmı

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@mertcank34 merhabalar,
    iletiniz yeri ve zamanı çok güzel denk gelmiş;

Arkadaşlar bir avukatlık bürosu bunu açıklamış iyi bir gelişme mi dv2026 için; https://www.instagram.com/reel/DXNTS-uEv7J/?igsh=MWh6enQyeWkzbWN0aA==

iletinizin tam üstünde, böyle bir ileti vardı ve haliyle ben de kaldırdım. çünkü hiçbir şekilde dv2026 ile alakalı değil aynı zamanda neydû belirsiz bir avukatlık bürosunun gereksiz reklamı yapılıyor. şimdi malum Instagram iletisinde koskoca dv2027'den bahsedilirken ve dv2027 çekilişinin ertelenmesi ile dv2026 yasaklarının birbirinden çok farklı olduğunu detaylıca anlatmisken ısrarla bu şekilde iletiler paylaşıldığında ne yapmalıyız?

temelde bu bir soru cümlesi değil, cevap beklemiyorum. çünkü bizim açımızdan cevap ziyadesiyle net ve gerekli aksiyonu zaten aldık iletiyi silerek.

forumda günde binlerce ileti yazılıyor ve bunların büyük bir kısmı ya reklam, ya kurallara aykırı, ya hatalı başlıklarda, ya da ısrarla forumu okumadan girilen duplicate iletiler. bu kadar büyük ve aktif bir forumu ayakta tutmak için sarf etmeniz gereken çaba, tahmin ettiğinizden de fazla. hele de dv gündeminin bu kadar yoğun geçtiği mali yıllarda.

mesaj kutumda henüz okumayı bekleyenler 100+ üzeri mesaj var, defaatle "göçmenlik ile alakalı sorulara özelden cevap vermiyoruz" dememize rağmen. ve eminim ki %70'inden fazlası "ds260'da ev adresimizin kapı numarasını hatalı yazmış formu actiralim mi" minvalinde sorular.

hal böyle olunca, belirli konularda olduğumuzdan fazla titiz, sabırlı, eşit ve dik durmamız gerekiyor. bunu mecbur kalıyorsunuz.

dava ile alakalı konuları, konulara ilk açıldığı günden beri forumda yer vermeyecegimizi defaatle söylememize rağmen ısrarla foruma taşınma çabası başka bir gayenin ürünü olduğunu biliyoruz. siz sadece dv2026 ile naşr-i neşr olmuş olabilirsiniz ama; biz eski mali yılların da yarattıklarını bildiğimiz için bu şekilde aksiyon alıyoruz.

tek bir konuya takılmak ya da bir konu üzerinden geneli yargılamak, hele de temelindeki sebepleri bilmeden çok doğru olmaz kanaatindeyim. lütfen forumda aldığımız kararları siz de yukarıda biraz bahsettiğim çerçeveden değerlendirmeye çalışın.

ha bu kadar özenle yapmaya çalıştığım açıklamalar, bazı arkadaşlar için yeterli olmayacaksa onlara da cevabımı zlatan beyefendi'nin o güzel repliği ile vermek isterim;

unutmadan şunu da söylemek lazım, ironiden anlamayan nesle aşina değiliz.. 😉

• Herkese merhaba foruma yeni katıldım ve daha önce greencard başvurusu yapmadım, özellikle buraya yazmak istedim çünkü bu süreçte tecrübesi olan insanların olduğunu görüyorum, uygun konu başlığına yazmamış isem beni affedin sormak istediğim soru şu greencard ilk başvuru sürecinde standartlara uygun fotoğraf çekinmek gerekiyormuş ve uygun olmayan fotoğraflar yüzünden insanlar farketmese bile arka planda elenebiliyormuş ayrıca yapay zeka konusu da var. Bu konuda en son giren adaylar dahil nasıl bir yol izlediniz en doğru yöntem Ankara da fotoğraf çekinmek mi ve önerebileceğiniz bir kaç yer varmı

• Ustravel sistemini aylardır çözemedik 20 kez supporta yazrım cevap veriyorlar ama çözemiyorlar en son bir üst teknik ekibe yönlendirdiler onlarda 2 haftadır cevap vermiyorlar. Bakmakla yükümlü kişileri ekliyorum, ilk başta zaten sistemde bu kişiler ekli hatası veriyordu support ekibinin geri dönüşü ile uid numaradını attılar bana bu şekilde ekleyin dediler ekledim kabul etti ama şimdide bir sonraki sayfada cn girdiğimiz sayfada devam dediğim zaman ds260 formundaki kişiler ile eşleşmiyor hatası veriyor. Bir türlü çözemedik. Telefonlada aradım anlatıyorum talep açıyorum diyip geçiyorlar onlarda çözemiyor. Bakmakla yükümlü kişileri eklemeden devam ettiğimde be tek başına kabul ediyor. Diğer kişilere ayrı hesap açıpta denedim bu seferde yine sistemde zaten kayıtlılar diyip kayıt yapmaya izin vermiyor sistem. Çözümüde basit aslında sistemden silecekler kayıtları ben tekrsr olulturacağım. Şimdi bugun yarın sistem açılır pasaportları isterlerse bu sistemsel sorun yüzünden sıkıntı yaşarsam gerçekten cok can sıkıcı olur. Konsolosluğa mı mail atsam ne yapsam bilemedim. Bu sistemi çözemezsek pasaportları istediklerinde elden götürüp vetmek gibi bir seçenek var mı acaba. Bu sistemi bilen bu hatayı yaşayan varsa yardımcı oluabilirse çok sevinirim.

• Merhabalar, 20 Mayıs 2026'da Ankara'da mülakatım var. Şu anda hem yüksek lisans öğrencisiyim hem de yoklama kaçağı olarak görünüyorum sistemde. Benim gibi bu durumda olan başka birisi var mıdır bilmiyorum 😅
    Durum biraz uzun olduğu için anlatamayacağım burada.

Sormak istediğim şey şu; yoklama kaçağı olduğum için askerlik belgemi indiremiyorum. Yoklama kaçağı olarak mülakata katılan birisi var mı? Varsa ne gibi bir çözüm buldu? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Selamlar, sevgiler. .

• Selamlar, Green Card için bana da mülakat tarihi verildi. 3 Haziran 2024 tarihinde Ankara’da mülakata gireceğim. Ancak sağlık raporuyla ilgili bazı sorularım var. Bu raporu sadece Ankara’daki Unganlar Tıp Merkezi’nden mi almak zorundayım? Başka bir yerden alma imkânı yok mu? Yani bu işlemi mutlaka orada yaptırmak zorunda mıyız?

• ⭐⭐⭐⭐

@Soner-Şeylan

YesilkartForum'da sorularınıza yanıt ve dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi aşağıdaki başlıktaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Bilgilerininizi Excel dosyaya da eklemeniz süreciniz ve forum işleyişi için önemli

Selamlar, sevgiler…

• ⭐⭐⭐⭐

@Gizem-Güler

Evet yetkili tek sağlık kuruluşu Unganlar-Doctorun Göçmen ve Mülteci Sagligi Merkezi raporunuzu alabileceğiniz, Ankara konsolosluk göçmen vize başvurunuz kapsamında.

• Bu ileti silindi!

• @NAZSEV2-sev2 herhangi bir fotoğrafçıdan çekilebilirsiniz genellikle bu tarz işyerleri bu standartları bilir. Geçmiş deneyimlerde aratırsanız telefon ile çekilenler dahi olduğunu görebilirsiniz. 2027 ile ilgili bu tarz sorularınızı 2027 sohbet başlığı altında sorabilirsiniz

• Bu ileti silindi!

• Form da sürekli bağlantı koptu lütfen bekleyin msj çıkıyor 2 gündür.Bilginize

• Arkadaşlar Meral hanımın bahsettiği konuyla ilgili mülakata girenlerde böyle bi gelişme var mı? Çok güzel bi haber olacak bizim için..

@meral, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar, GTSpremium 10 Nisandan beri farklı günlerde 5 kez mail yollamış en son bugün de geldi vizeleriniz hazır teslim alabilirsiniz yazıyor 🙂 şöyle bir mail devamı da var;
    [email protected]

Dear Visa Applicant,
    UID 52.......

Please be informed that your U.S. Visa documents are ready.
    The quickest and simplest method to receive your documents at your preferred address is through courier delivery or select one of the premium pick-up locations. Kindly use the below link for ordering courier delivery.

Bu mülakata giren herkese belli bir süre sonra giden otomatik maillerden mi, Mülakata girenler aldı mı bu maillerden 🙈

• Bu kargo şirketinin maili bunun vize basımı ile alakalı olduğunu sanmıyorum

• @oktay3847 vizeyi havaya basmışlar galiba 😅 oksijen yoluyla geri yollayacaklar 😁

• Bu ileti silindi!

• Sayfa da sorun var sanırım , sürekli yenileme ve bağlantı hatası alıyorum.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Aslan-3, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sayfa da sorun var sanırım , sürekli yenileme ve bağlantı hatası alıyorum.

Evet sayin @Aslan-3 sorunun farkindayiz, duzeltmeye calisiyoruz, bilginize.

edit: sorunun cozulmus olmasi lazim, eger hala baglanti kopma hatasi alan arkadaslar varsa lutfen forum uzerinden veya [email protected] adresinden ulassinlar.

• @crazycells

Selamlar şu an düzeldi gibi sistem, yeni iletileri göremiyor ve cevap yazmıyordum şimdi düzelmiş durumda, teşekkürler ilginiz ve çabalarınız için 🙏

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

110

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |