Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
16.5k 786 517.0k 770

• @Dogukan-Oge, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@falsepoet Sponsor evrakları nasıl hazırlanıyor belki bende böyle yapabilirim.

Öncelikle Amerika'da yasal olarak yaşayan bir kişinin size sponsor olması gerekiyor. Sponsor evrakları baya uzun sponsor olacak kişinin hazırlaması 1 hafta sürüyor en azından benim kuzenimin evrakları hazırlaması o kadar sürdü ,kabaca sponsorun banka/iş/aile bilgileri/maaş bilgileri/vb bir çok belge,ben kalabalık olduğumuz için sonra ugraşmamak için çıkartmıştım,formda istenmedikçe kesinlikle vermeyin denildiği için vermedim,tapu bilgisini bile almadılar,sponsor evrakı istenmeden vermek mülakat da olumsuz olur gibi formun tecrübelerinden bilgiler vardi

• @DARTHU siz harikasınız! Teşekkür ederim. Kaç gündür dosyamın avukatı cevap vermiyordu. Bu konu hakkında bilgi sahibi mi değil diye düşünmeye başlamıştım. Hemen doğum belgeleriyle konsolosluğa mail atayım.

• Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar ben ailemle greencard kazandım ben eşim ve 2 küçük çocuğum için mülakat görüşmesine tam ve eksiksiz olarak hangi belge ve bilgileri hazırlamam lazım hiç bir yerde bulamıyorum bana liste şeklinde söyleyip yardımcı olacak varmı ?

• Arkadaşlar hong kong konsolosluğunda paramızı cüzdan telefon gibi önemli eşyaları koyabileceğimiz bir alan var mı içerde?

• Herkese selamlar. Bugun Ankara'dan 6 mayistaki mulakatim icin gerekli belgelerin istendigi bir mail aldim.
    Burada birsey dikkatimi cekti;
    IV fee kismini gosterirken ben ve 2 cocugum icin DV 330 $, Esim icin ise K-1 265 $ ucret demisler. Esim DV olarak görünmüyor attiklari mailde. Sizce bu bir problem midir ? Teşekkürler.

• Bu ileti silindi!

• @Figen yine 20.000 de mi kaldı ilerleme yok mu 🥺

• Buda mı gol değil hakim bey :(( İnşallah biriken vizeleri basmak için arttırmamışlardır ne diyim

• Az kaldı az! İnsallah gelecek ay artıracaklar!

• @Peyk74 nisan 15 de açıklama olacak deniyordu 1 gün daha sabır edin sıkmayın canınızı, bakarsınız pause de kalkar... Mayıs ayı açıklanmadı sanıyorum link altta sizde bakın.

https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin.html

• Senin haklı olmanı isterdim ama Haziranda da değişmedi bak bir daha istersen

• Bülten hayırlı olsun, bu haftanın pause açısından pozitif anlamda önemli olabileceğini umuyorum. Zaten öyle bir süreç içine girersek takip eden bültenlerde ilerleme olacaktır.

Hepimizin süreçlerinin pozitif yönde sonuçlanmasını diliyorum.

• @Recep-Macit-AYDIN

Merhaba öncelikle hayırlı olsun, forumda yenisiniz sanırım, şunu söylemem lazım , Green Card ile ilgili aradığınız her bilgiyi burada fazlasıyla bulabilirsiniz müsterih olun doğru yere geldiniz. Yani burada bulamazsanız başka hiç bir yerde bulamazsınız o kadar diyeyim size, Sorunuzun cevabına gelince, henüz dün mülakata girmiş olan arkadaşlarımızın mülakat deneyimini paylaşıyorum sizinle evrak listesini oradan inceleyin, fakat herkesin hukuki ve sosyal durumuna göre bazı belgeler farklılık gösterebilir, ama genellikle hepsi aynı, bunu inceleyin daha sonra da bolca mülakat deneyimi okumanızı tavsiye ederim, çok geç kalmış sayılmazsınız. Merak ettiğiniz konuyu forumdaki arama bölümüne yazın orada herşeyi bulacaksınız.İşte en güncel evrak listesi , linki tıklayın ..

https://yesilkartforum.com/forum/topic/7665/dv2026-mülakat-deneyimleri/828?page=42#

• @ceycey12345 telefonu + küçük bi çantayı girişte dolaba koyabiliyormuşuz. Eğer çanta büyükse konsolosluğun orda emanetçi varmış, ona bırakırsınız dedi tercümanımız

• @Rutkay yazım hatasıdır merak etmeyin.
    K1 nişanlılık vizesi, eşinizine DS260 doldurup submit ettiyseniz sorun yoktur.

• @jcmaxwell bülten current olur olmaz o ayrı konu da, bunun dava ile ne alakası var onu tam anlamadım.
    dava PI açılmadı mı zaten, olumlu olduğu takdirde bunun davaya katılmayanlara faydası ne?

• @gucarslan yani yargic tedbir kararı alirsa , ya da herhangi bir pause durdurma karari (alabiliyorsa) bu geneli kapsamaz ve sadece davaya basvuranlari mi kapsar? Eger oyleyse isimiz yas bence bunlar durduk yere bu pauseu acmazlar gibi geliyor bana.

• Herkese merhaba. Bir süredir foruma girememiştim bu nedenle bazı noktaları kaçırdım. Mülakat yerimi Bangkok'a almıştım ancak son pause kararından sonra buraya yapacağım maddi manevi külfet net olmayan bir durum için fazla geldi. Tekrar mülakat yerimi Ankara seçip şansımı orada deneme ihtimalim var mı? KCC ye mail atıp dosyamı geri Ankara'ya taşıyabilir miyim ?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@earslann davayı yanlış anladınız sanırım siz.
    insanlar siz (davaya katılmayanlar) vize alsın diye neden cebinden para verip davaya girsin ki.
    bir karar çıkarsa davacılar için çıkar, cem-i cümlemiz için değil.

• @ozzyosbourne yapabilirsiniz. eski iletileri kontrol edin.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

46

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k