Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Rutkay bende boyle dusunuyorum maalesef. Britsimonu dinledim o da bu davaya bakan yargicin pause u kaldiracagini soyluyor. Olursa oyle olacak heralde

• Bu ileti silindi!

• Selamlar herkese,
    Bugün mülakatımı gerçekleştirdim. Trendeyim İstanbul'a dönüyorum deneyimlerimi paylaşacağım en kısa sürede. Pasaportumuzla birlikte geri sarı kağıt verildi. En çok üzen şeylerden biri de ''Your case looks all great'' dedikten sonra ''but technically your visa has been refused but follow the news we will need only your passport once the pause ends'' dedi elinde pasaportumu sallayıp gülümseyerek. Çok tatlı bir hanımefendiydi.
    Konsolosluğun uzun bahçesinden üzerimden büyük bir yük kalkmış olarak ve kadere teslim olarak çıktım 🙂
    Umarım bir anda tersine dönen bu süreçte her şey aynı hızla bir anda olumlu gitmeye başlar ve vizelerimize kavuşuruz.
    Sevgiler,

• @Onur-Yavaş aga be inşallah olur

• Bu ileti silindi!

• Yine 20.000 de kaldı

• Haziran basi hakimin karar vermesi bekleniyor, dava esastan gorusulmeye baslandi, current de olabilir olumlu bir karara gore…

• Bu ileti silindi!

• @Dogukan-Oge, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@falsepoet Sponsor evrakları nasıl hazırlanıyor belki bende böyle yapabilirim.

Öncelikle Amerika'da yasal olarak yaşayan bir kişinin size sponsor olması gerekiyor. Sponsor evrakları baya uzun sponsor olacak kişinin hazırlaması 1 hafta sürüyor en azından benim kuzenimin evrakları hazırlaması o kadar sürdü ,kabaca sponsorun banka/iş/aile bilgileri/maaş bilgileri/vb bir çok belge,ben kalabalık olduğumuz için sonra ugraşmamak için çıkartmıştım,formda istenmedikçe kesinlikle vermeyin denildiği için vermedim,tapu bilgisini bile almadılar,sponsor evrakı istenmeden vermek mülakat da olumsuz olur gibi formun tecrübelerinden bilgiler vardi

• @DARTHU siz harikasınız! Teşekkür ederim. Kaç gündür dosyamın avukatı cevap vermiyordu. Bu konu hakkında bilgi sahibi mi değil diye düşünmeye başlamıştım. Hemen doğum belgeleriyle konsolosluğa mail atayım.

• Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar ben ailemle greencard kazandım ben eşim ve 2 küçük çocuğum için mülakat görüşmesine tam ve eksiksiz olarak hangi belge ve bilgileri hazırlamam lazım hiç bir yerde bulamıyorum bana liste şeklinde söyleyip yardımcı olacak varmı ?

• Arkadaşlar hong kong konsolosluğunda paramızı cüzdan telefon gibi önemli eşyaları koyabileceğimiz bir alan var mı içerde?

• Herkese selamlar. Bugun Ankara'dan 6 mayistaki mulakatim icin gerekli belgelerin istendigi bir mail aldim.
    Burada birsey dikkatimi cekti;
    IV fee kismini gosterirken ben ve 2 cocugum icin DV 330 $, Esim icin ise K-1 265 $ ucret demisler. Esim DV olarak görünmüyor attiklari mailde. Sizce bu bir problem midir ? Teşekkürler.

• Bu ileti silindi!

• @Figen yine 20.000 de mi kaldı ilerleme yok mu 🥺

• Buda mı gol değil hakim bey :(( İnşallah biriken vizeleri basmak için arttırmamışlardır ne diyim

• Az kaldı az! İnsallah gelecek ay artıracaklar!

• @Peyk74 nisan 15 de açıklama olacak deniyordu 1 gün daha sabır edin sıkmayın canınızı, bakarsınız pause de kalkar... Mayıs ayı açıklanmadı sanıyorum link altta sizde bakın.

• Senin haklı olmanı isterdim ama Haziranda da değişmedi bak bir daha istersen

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

160

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |