Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
16.5k 786 516.5k 770

• @earslann red eagle in ivanov v trump davasindaki davacilardan bir tanesiyim. Hukumetin kapatmayla alakali dosyalardan sundugu tek sey kristi noem in tweeti 🙂 ne icin kapattigina ve ne zaman acacagina dair en ufak birsey yok.
    Yani sunu demek istiyorum;
    Adamlarin arka planda "sistemi gelistirelim oyle acalim" gibi bir gayesi yok. Gorunen tek hedef "bu sene engelleyebildigimizi engelleyelim."
    Umarim acilan davalar biraz durtukleyici olur da birseyleri hizlandirirlar. Yoksa dava kayitlarini gordukten sonra bu sene acilmasini hayal olarak goruyorum.

• @Seteve-Carlos o konuda cok umutlu degilim buradaki bir ustat yazmisti hatalar olabiliyor bence 221g kagidi ile pasaport geri gonderebilme olasiligi da var gibime geliyor, diger durumda as bayraklari zaten 🙂

• Arkadaşlar bana sarı kağıt vermediler
    You have been found ineligible for an immigrant visa under Section 221(g) of
    the Immigration and Nationality Act. Today's decision cannot be appealed.
    Effective December 20, 2025, the Department of State has paused all visa
    issuances to diversity immigrant visa applicants. Bunu yazan bir kağıt verdiler bunun anlamı nedir kadına sordum vizem onaylandı dedi bize mail atın açılınca dedi ama korktum biri aydınlatsın beni

• @maskrein vize almanıza sizin cenahınızdan bir engel yokmuş ama; başkanlık kararnamesi sebebiyle vizenizi basamıyorlarmış.
    yasaklar kalkınca vizenizi basacaklar kısaca. korkulacak bişi yok yani..

• Adli sicilinde vukuat olan kisi mahkeme kararıni goturmesi gerekiyor muydu? Goturmesi gerekliyse yeminli tercüme yeterli mi? Yoksa noter onayi olmasi gerekiyor mu?

• @tulay mahkeme kayıtları, karar yazısı ve ilgili davanın kanun maddesinin yeminli tercümelerini götürmelisiniz. noter onayına gerek yok..

• @gucarslan çok teşekkür ederim

• @gucarslan Çok teşekkürler.

• Bu ileti silindi!

• @Rutkay bende boyle dusunuyorum maalesef. Britsimonu dinledim o da bu davaya bakan yargicin pause u kaldiracagini soyluyor. Olursa oyle olacak heralde

• Bu ileti silindi!

• Selamlar herkese,
    Bugün mülakatımı gerçekleştirdim. Trendeyim İstanbul'a dönüyorum deneyimlerimi paylaşacağım en kısa sürede. Pasaportumuzla birlikte geri sarı kağıt verildi. En çok üzen şeylerden biri de ''Your case looks all great'' dedikten sonra ''but technically your visa has been refused but follow the news we will need only your passport once the pause ends'' dedi elinde pasaportumu sallayıp gülümseyerek. Çok tatlı bir hanımefendiydi.
    Konsolosluğun uzun bahçesinden üzerimden büyük bir yük kalkmış olarak ve kadere teslim olarak çıktım 🙂
    Umarım bir anda tersine dönen bu süreçte her şey aynı hızla bir anda olumlu gitmeye başlar ve vizelerimize kavuşuruz.
    Sevgiler,

• @Onur-Yavaş aga be inşallah olur

• Bu ileti silindi!

• Yine 20.000 de kaldı

• Haziran basi hakimin karar vermesi bekleniyor, dava esastan gorusulmeye baslandi, current de olabilir olumlu bir karara gore…

• Bu ileti silindi!

• @Dogukan-Oge, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@falsepoet Sponsor evrakları nasıl hazırlanıyor belki bende böyle yapabilirim.

Öncelikle Amerika'da yasal olarak yaşayan bir kişinin size sponsor olması gerekiyor. Sponsor evrakları baya uzun sponsor olacak kişinin hazırlaması 1 hafta sürüyor en azından benim kuzenimin evrakları hazırlaması o kadar sürdü ,kabaca sponsorun banka/iş/aile bilgileri/maaş bilgileri/vb bir çok belge,ben kalabalık olduğumuz için sonra ugraşmamak için çıkartmıştım,formda istenmedikçe kesinlikle vermeyin denildiği için vermedim,tapu bilgisini bile almadılar,sponsor evrakı istenmeden vermek mülakat da olumsuz olur gibi formun tecrübelerinden bilgiler vardi

• @DARTHU siz harikasınız! Teşekkür ederim. Kaç gündür dosyamın avukatı cevap vermiyordu. Bu konu hakkında bilgi sahibi mi değil diye düşünmeye başlamıştım. Hemen doğum belgeleriyle konsolosluğa mail atayım.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

9

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k