Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @kemal85 bülten 20k da olduğundan ve max bir hafta içinde yeni bülten açıklanacağından hesap işini halletmem gerekiyor mecburen teşekkürler: )

• Güncel olarak bebeğini ekletmek için Ankara’ya mail atan talihlinin yapmış olduğu gibi konu başlığına ek dosya no muzu ekleyerek de bugünlük mailimizi de attık. Fakat oto mail olarak da dönüş yok. Barkodlu Ustravel belge için hem kendime hem de eşime ayrı oluşturabildik fakat ds260 formumuz açılmadığı için ustravelde eski soyadım gözüküyor. Salı günü mülakatımız var Ankara ne yazık ki maillerimize dönüş sağlamıyor. Biz yine de mülakat günü eşimle birlikte Ankara’ya attığımız Mail çıktıları ile beraber gideceğiz. En azından ikimiz için de Barkodlu belge yapabildik. Umuyoruz memur o gün içerisinde add aplicant için siteyi günceller ve ekleme yapabiliriz. Sonuçta AP kalacak dosyamız. O süre zarfında eşim için de ayrı ds formu doldururuz. Başka bir önerisi olan varsa çok seviniriz.

• ⭐⭐⭐⭐

@Aslan-3 TL gösterebilirsiniz hiç sorun değil. Adınıza olması (veya varsa eşinizin adına da olabilir) yeterli.

• @aysegul

Teşekkürler 🙏

• @Serapp Verdiginiz bilgiler icin ben tesekkur ederim.

• @kemal85
    Teşekkürler 🙏

• ⭐⭐⭐⭐

@tumra

Banka haricinde herhangi bir kurumdan/kuyumcudan/kripto varlik sirketinden alacaginiz birikiminizi kanitladigini dusundugunuz evragin konsolosluk nezdinde gecerliligi yok.

Imza sirkuleri ile birlikte veya evrak uzerinde QR kodu olan bankanin verecegi hesap hareket evraginizi mulakatinizda finansal varlik olarak beyan edebilirsiniz. Diger tum beyanlar/kanitlar (arac ruhsat, tapu, endeksa emlak endeks ciktisi, TSB kasko deger ciktisi) sadece destekleyici evrak olabilir, o da kabul edilirse. Bol sans

• @ATS16 çok teşekkür ederim, herkes ayrı bir şey yazınca ben de karışıklık oldu dolar hesabıyla gitmek en mantıklısı sonuç olarak

• ⭐⭐⭐⭐

@tumra, içinde söyledi: DV2026 Mülakat Deneyimleri

@ATS16 çok teşekkür ederim, herkes ayrı bir şey yazınca ben de karışıklık oldu dolar hesabıyla gitmek en mantıklısı sonuç olarak

Hayır en mantıklısı USD olarak gitmek değil, farklı döviz cinsinde veya farklı finansal ürünler (altın, hisse senedi, fon vb) olabilir. Yeter ki bankada siz veya aynı dosyadaki beneficiary talihli adına bir hesapta olsun, değeri banka hesap dökümlerinizde kanitlanabilsin.

https://yesilkartforum.com/forum/post/447771

• Bir sey soracağım ds 260 formunda pasaport ve adres bilgilerini eklemedim mulakat zamanı bunları guncelleyebilir miyim ve de sağlık mulakati sadece unganlar da değil mi devlet hastanesin de başka bir işlem yapmayacağız

• 11 nisan ile ilgili bir durum vardı herhangi bir gelişme yaşandımı ?

• ⭐⭐⭐⭐

@onur12, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Bir sey soracağım ds 260 formunda pasaport ve adres bilgilerini eklemedim mulakat zamanı bunları guncelleyebilir miyim ve de sağlık mulakati sadece unganlar da değil mi devlet hastanesin de başka bir işlem yapmayacağız

DS260 formunda pasaport bilginiz hiç yoksa, formunuzu konsolosluğa mail gönderip açtırmanız gerekiyor. Açmışken ABD adresini de eklersiniz.
    Bu başlığın 3.iletisindeki 2 nolu bölümü okuyun lütfen.

• Merhaba ben Tacikistan vatandaşıyım. İlk başlarda sıra gelmez diye Duşanbeye aldırmıştım mülakat yerini. Türkiyede yasal oturum/çalışma iznim var. Dosyam hala KCC de gözüküyor.

• @Serapp Merhaba ben Tacikistan vatandaşıyım. İlk başlarda sıra gelmez diye Duşanbeye aldırmıştım mülakat yerini. Türkiyede yasal oturum/çalışma iznim var. Dosyam hala KCC de gözüküyor.

• Herkese merhabalar,

Ustraveldocs kaydında son aşamada bu hatayı alıyorum. Tahminim yeni doğan kızımı sonradan add aplicant yaptığım için ilk çekilişteki kişi sayısı ile şimdi ki kişi sayısını uyuşturamıyor. Son aşamada takıldım kaldım. Ne yapmamı tavsiye edersiniz ? Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.

image.png

• @enesadrr hayır süreç nedeni ile sağlık raporu tamamlanana kadar mülakatı erteledik

• @Fatime-İncebaş, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@bayuzayli

Merhaba https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx?App=IV bu siteden kontrol ediyorum. Case numberı 0 lar olmadan yazıyorsunuz örneğin 26EU1111 gibi.

Şuan kontrol ettim statüm reddedildi yazıyor görüşmeye girenler kontrol ettimi bekleme kalkınca karar verilecek demişti görevli.

Screenshot_20260412-110305_Brave~2.png

@Ozlen hanımın uyarısı ile alttaki konuya bu durum hakkında ekleme olmuş ama ben okumamıştım yardımı için teşekkürler.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/4847/ceac-status-check-visa-status-check-niv-iv/2?_=1768463499098

• ⭐⭐⭐⭐

@kemalraziev, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Merhaba ben Tacikistan vatandaşıyım. İlk başlarda sıra gelmez diye Duşanbeye aldırmıştım mülakat yerini. Türkiyede yasal oturum/çalışma iznim var. Dosyam hala KCC de gözüküyor.

Ankara bu yıl güzel ilerliyor şu an dosya nosu 17binlere kadar mülakat dağıttı ama Duşanbe'nin performansını bilmiyorum. Tacikistan kazananları için bir Forum, WhatsApp veya Telegram grubu var mı bir araştırın. Yani mülakat dağıtımları hakkında biraz bilginiz olsa karar vermeniz kolay olur.

Türkiye'de yasal oturumunuz olduğuna göre dosyanızı taşımanız kolay ama önce isterseniz bu ay açıklanacak bültenden sonra mülakat dağıtımlarının yapılmasını bir hafta kadar bekleyin, hatta KCC'ye mail atıp mülakat alıp almadığınızı sorun, sonra bir karar verirsiniz.

Hemen taşıyın demek isterim ama konunun hassasiyeti nedeniyle bu sorumluluğu almak bana düşmez, son karar sizin.

• @kemal85 Pause dışında bir sebep sunulmadıysa bu tamamen normal merak etmeyin.

• @koci @gucarslan beyin konuyla ilgili mesajını güncellediği kısmı görmemişim ondan telaşa kapıldım...

Önemli bilgi altında eklemiş!
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/4847/ceac-status-check-visa-status-check-niv-iv/2?_=1768463499098

Benzer Başlıklar

• 153
  • 2655
  • 7344
  • 16399
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |