Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba. Ben foruma çok geç dahil olduğum için açılan davalara bir katılım sağlayamadım maalesef. Şuan bir katılım yapmam mümkün mü acaba? Bilgisi olan bir arkadaşımız veya o süreçleri yöneten bir arkadaşımız var mıdır?

• @Steam-Power Merhaba, bu tutumun ve önerinin (“siz bize mail atın”) somut bir varsayıma dayanmadığını düşünüyorum. En basit haliyle ele alırsak, duraklatma 23 Aralık’ta başladı ve şu an dördüncü ayın içindeyiz. Siz mail attığınızda büyük ihtimalle geri dönüş alırsınız; ancak onların bu 4 aylık süreçteki tüm mülakat sahiplerine mail attığı bir senaryoda, iletilmeyen mailler veya gözden kaçan durumlar olabilir.

Bu nedenle, sorumluluğun mülakat sahibine bırakılması bana çok da pesimist yönden değerlendirilmesi gereken bir yaklaşım gibi gelmiyor.

• @yceylan Merhaba, Öncelikle şunu belirteyim forum`un net olarak davalara katılın ya da katılmayın gibi yönlendirmeleri olmadı, dolayısıyla kullanıcılar içerisinde bireysel olarak davaları araştıran ve katılım gösterenler olsa da forum genelinde davalar hakkında genel bir tutum olmadığını söylemeliyim. Bunları bilerek davalara katılım göstermiş kullanıcıların bilgilerinden faydalanabilirsiniz. Ayrıca geçmişte @gucarslan paylaşmış olduğu kendi dava deneyimleri mevcut. Sizler bilgi toplarken onun geçmiş deneyimlerini de incelemenizi öneriyorum.

• Ankara konsolosluğu şuan maillere dönüş yapmıyor. Mail gönderdim bir haftadır dönüş alamadım. Üzerine iki mail daha gönderdim. Yine dönüş sağlamadılar. Pause kalktığı zaman, vize onayı için nasıl iletişim kuracağız bilmiyorum. Gerçekten insanın sabrını sınıyorlar.

• ⭐⭐⭐⭐

@kemal85, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ceycey12345 biraz önce çıktım görüşmeden bende bu sayfayı götürdüm ama hiç sormadılar bile...

Ankara sormuyor ama Hong Kong istiyor.
    @ceycey12345 siz alın lütfen.

• @joseph-universe Aynı problemi yaşıyoruz bende 2 kez mail attım auto mailden haric bir dönüş gelmedi. Mülakatımız 14 Nisan da zaman daralıyor ve ne yapacağımızı bilmiyoruz.
    Ulaşmanın farklı bir alternatifini aradım ama bulamadım.

• ⭐⭐⭐⭐

@burakszgun evet bu şekilde doğru. Ustraveldocs kaydında yazan randevu, sizin mülakat randevunuz değil, o kısmı boşverin.

• @sinemmurat39 bana automailde gelmedi. Yani enteresan bir sistemleri var.

• Şu an gordugum kadariyla asagidaki soru formunu da kaldirmislar.
    https://tr.usembassy.gov/tr/contact-form-immigrant-visa-section/
    Bir tek oradan donus yapiyorlardi. Artik o da yok. Bu arada bana da otomatik mail gelmiyor.

• @joseph-universe 14 Nisan daki mülakat için soy adımı eşimi eklemem gerek bakalım yakın zamanda dönüş yapacaklar diye düşünüyorum. Lakin yapmazlarsa ne yapacağız bilemiyorum.

• @Rutkay Evet formu kaldırmışlar mailden başka bir şekilde ulaşamıyoruz. hakkımızda hayırlısı olsun.

• @sinemmurat39 umarım en kısa zamanda dönüş alırsınız. Ama işlem anında da eşinizi ekleyebilirler. Dönüş olmasa eşinizin eklenmesi için gönderdiğiniz maili çıktı alın ve yanınızda götürün. Umarım orda yardımcı olurlar. Benim mülakat 6 Nisan. Dönüş olmazsa gönderdiğim üç maili çıktı alıp götüreceğim.

• @joseph-universe Evet bizde son care olarak öyle düşündük. Umalım ki yakın zamanda dönüş yaparlar.

• ⭐⭐⭐⭐

Küçük bir hatırlatma📌

Mülakat tarihi aldıktan sonra apar topar evlenip, ardından “konsolosluğa mail attım, cevap yok” diye strese giren çok kişi oluyor.

Madem birbirinizi seviyorsunuz, biraz da stratejik sevin 😅
    Mülakat almadan önce “add applicant” açıkken evlenip eşinizi sisteme ekleyin, kafanız rahat olsun.

Tabii herkesin kendine göre bir sebebi vardır ama bundan sonrası için, henüz mülakat almamış olanlara küçük bir uyarı bırakmış olayım 😉

• ⭐⭐

@Serapp ''stratejik sevin'' 🙂

• @özlem-GÜZEL, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba, pause durumu devam ediyor mu?

Merhaba, süreci imzanıza taşımanız sorularınıza cevap alabilmek için gereklidir, lütfen profilinizde gerekli değişikleri aşağıdaki linkten bilgi alarak yapınız.

sürecinizi imzanıza taşıyın linkine tıklayıp kolayca taşıyabilirsiniz.

• @hiafamily, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar, kızım ve benim pasaport sürelerimiz sınırda olduğu için yeni pasaportlar aldık. Bu pasaport bilgilerimizi ds-260’larımızda artık güncellemeyi düşünüyoruz. Sizce şu an yapılması artık uygun mudur?
    Bu surecte randevumuzu da Hong Kong’tan Ankaraya taşıdık, Ankaradan da randevu tarihimizi mail ile belirttiler.
    Ancak mail sadece yazı formatında, official e-dv entrant status check hala güncellenmemiş- Hong Kong olarak gözüküyor ve son 1 hafta kala size bir letter ve diğer bilgileri yollayacagiz yazıyor mailde… Bunu da beklemeden bir talepte bulunmam daha doğru olur sanırım? Yorumlarınızı beklerim teşekkürler.

Merhaba, imzanız profilinizde görünmüyor, lütfen profilinizde gerekli değişikleri aşağıdaki linkten bilgi alarak yapınız.

• @Aylin-Polat, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@hiafamily merhaba,
    Annem ve babam için aldığımız randevuya ait mail gelmemişti, ama gün ve saatinde gittik. Onların sisteminde görülüyordu. Sorun olmadı. Telefonla bizde ulaşamadık. Ankarada yaşıyorsanız, öncesi bir gün gidip de sorabilirsiniz.

Merhaba, imzanız profilinizde görünmüyor, lütfen profilinizde gerekli değişikleri aşağıdaki linkten bilgi alarak yapınız.

• Trumpin konusmasini dinliyorum yani bize vize verirlerse cekilisi kazanmaktan daha cok sasiricam

• @earslann neden? Vizelere dair olumsuz bir durum mu var konuşmasında?

Benzer Başlıklar

• 316
  • 153
  • 16399
  • 7344
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

117

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |