Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
16.5k 786 516.7k 770

• @ceycey12345 tabiki bu sadece uganlar için gecerli

• Merhaba, Nisan’ın birinde mülakatım var. Annemin ismi değişti ismi çok önceden değişmesine rağmen bazı evraklarda eski ismi, bazı evraklarda yeni ismi yazıyor. Bilgisi olan cevaplayabilir mi Bir sorun olur mu?

• @ATS16 ben daha önceki deneyimler ve sizin bu bildiriminize göre hazırlık yapıyorum(bana özel ilavelerde var tabi).

Ancak bana gelen mail ile aşağıdaki evraklar istendi. 5 nolu madde de biraz kafam karıştı. CEAC a bir şey yüklememiz gerekiyor muydu?
    Teşekkürler, iyi hafta sonları.

6c0082aa-3401-4ac8-8fb3-fd0bf094920f-image.png

• @ceycey12345 Sağlık muayenesinde; kan, röntgen ve muayene aşamalarında çantanız kıyafetiniz ya hemen yanınızda ya da max. 1 metre mesafede gözünüzün göreceği yerde oluyor, koyabileceğiniz yer mevcut yani, o yüzden bir yerlere emanete bırakmanıza gerek yok.

• ⭐⭐⭐⭐

@aliyonel Diversity Visa için geçerli değil o madde. Yani biz CEAC a herhangi bir belge yüklemiyoruz. Kolaylıklar dilerim.

• @designer96 Ben bankadan bir üst yazı almıştım. TL hesabındaki bakiyenin o günkü kur üzerinden USD cinsinden karşılığını yazıp imzalamışlardı.

• @Aslan-3 16 yaşından küçük çocuklar için asıl kazananın Vukuatlı nüfus kaydını 2 adet çıkartın yeterli.Onun için adli sicil kaydı istenmiyor.16 yaşından büyük çocuk için e devlet şifresi alın onun adına Vukuatlı nüfus kayıt örneği çıkarın ve arşivli Adli sicil kaydını İngilizce çıkartın.

• @msvrlr Peki zarfa pasaportlarınızı da koydunuz mu, En çok bunu merak ediyorum çünkü şuan vize basmıyorlar pasaportu geri bize yollayacaklar mı ? Bende mail attım bu sene farklı bir durumla karşı karşıyayız eksik evrakla birlikte pasaport yollayalım mı diye, ama bana da cvp gelmedi, bende pazartesi sizin gibi ups ile evrak ve pasaportları yollayacağım bakalım bir gelişme olursa burdan yazarım, sizin olursa sizde yazarsanız çok sevinirim, Teşekkürler.

• @aysegul hanım çok teşekür ederim değerli yorumunuz için dediğiniz gibi sorun olmadı

• @meral ben pasaport yollamadim. Saglik muayenem eksikti onu yolladim cunku suan vize basmadiklari icin pasaportu gondermenizin bir anlami yok cunku pasaportunuzla bir isleri yok o yuzden eksik belgeniz neyse onu yollamalisiniz bence. Cunku zaten bilgilerinizin oldugu birbelge yollayacaksiniz

• Banka hesap dökümü mualkat tarihimizden kac gun önce almayız güncel olarak sadece doviz hesabımın dokümanını alsam sorun olur mu

• Merhabalar traveldocs dan bilgileri giriyorum fakat çocukların bilgisini doldururken mail adresi istiyor N/A yazıyorum kabul etmiyor çocukların mail adresi yok nasıl yapıcam 5 yaşındaki çocuğa mail adresimi açmam lazim

• ⭐⭐⭐⭐

@onur12, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Banka hesap dökümü mualkat tarihimizden kac gun önce almayız güncel olarak sadece doviz hesabımın dokümanını alsam sorun olur mu

Mülakat tarihinizi imzanızda belirtin lütfen.

• @mesut57, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Aslan-3 16 yaşından küçük çocuklar için asıl kazananın Vukuatlı nüfus kaydını 2 adet çıkartın yeterli.Onun için adli sicil kaydı istenmiyor.16 yaşından büyük çocuk için e devlet şifresi alın onun adına Vukuatlı nüfus kayıt örneği çıkarın ve arşivli Adli sicil kaydını İngilizce çıkartın.

16 yaşından büyük kızım için E devlet şifresi aldım. Adli sicil belgesi alabildim ama nüfus kayıt örneği vermiyor. "Kişi ergin değildir" uyarısı veriyor. Sanırım 18 yaşından küçük olanlarda e devletten Nüfus kayıt örneği alınamıyor.

• @Hasan-Ayvaz Asıl kazananın Vukuatlı nüfus kaydını 3 adet çıkartın

• @mesut57 O şekilde yaptım evet.

• Ustravel kaydını @aysegul hanımın hazırladığı kaynaktan yararlanarak doldurduk. Sağolsun @yceylan ‘da destek oldu. Herşey ok. Fakat kazanan yani benim pasaport teslimi için “premium teslimatta” seçtiğim kısımda adres bilgisini giremedim. Bir daha da o alana ulaşamıyorum nereden değiştirebilirim. Ya da nerden adres girebilirim. Henüz barkodlu belge kısmına gelemedim.

• @Serapp güncellendi

• ⭐⭐⭐⭐

@onur12 İmzanızda örnek Ankara yazıyor Ankara'da girecekseniz örnek kelimesini silin, sağlık randevusu aldıysanız onu da imzanıza ekleyin.
    Banka hesap dökümünü 1 hafta veya 10 gün kala alsanız yeterli olur. Dolar birikiminiz yeterli ise sadece döviz hesap dökümü alabilirsiniz. Yeterli değilse TL, altın, hisse senedi gibi tüm varlıkların dökümünü almanız yararınıza olur. Hesaba ekleme yapmak durumunda kalırsanız mülakattan 1 gün önce bile döküm alabilirsiniz. Kolay gelsin.

• @ceyceycey Merhaba, mülakat deneyimleri başlığında bu konu aslında oldukça net. Lisans mezunuysanız lise diplomasına ihtiyacınız yok. Lisans diplomanız, Türkçe veya İngilizce'den başka, farklı bir yabancı dilde değilse (örneğin Almanca ) çeviriye de ihtiyacınız yok.

Benimki de dahil olmak üzere, evrak listesinin yazılı olduğu pek çok mülakat deneyimini okumanız tavsiyedir.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/7665/dv2026-mülakat-deneyimleri/417?_=1774807691144

Benzer Başlıklar

• 33 Oy
    11k İleti
    785k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
  • 43 Oy
    7k İleti
    559k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • 17 Oy
    8k İleti
    916k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • 13 Oy
    57 İleti
    15k Bakış
    C
    @ONROZR merhaba 2025 talihlisiyim case no sizin gibi 27 binlerde randevu alirmiyim Ankara'dan cevabınız için teşekkür ederim şimdiden
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

30

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k