Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Ramazan bayraminizi en içten dileklerimle kutlar hayırlıra vesile olmasını ve Pause nin bir an evvel ortadan kalkıp, Hepimizin Vizelerimize kavusmamızı YüceAllahtan dilerim.İyi bayramlar

• Merhaba ben current oldum ve CN 14XXX ama hala herhangi bir mülakat tarihi maili almadım. Bu normal mı? Herhangi bir yere mail atmam mı lazım beklemem mi lazım. Mülakat yeri normalde benim Duşanbe/Tajikistan. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐

@kemalraziev, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Merhaba ben current oldum ve CN 14XXX ama hala herhangi bir mülakat tarihi maili almadım. Bu normal mı? Herhangi bir yere mail atmam mı lazım beklemem mi lazım. Mülakat yeri normalde benim Duşanbe/Tajikistan. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

Dv2026 talihlisi olarak sorularınızı sormanız gereken doğru konu başlığı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları.

Bu yazdığınız konu başlığı sadece sohbet amaçlı. İyi forumlar

• Merhaba, bu sene greencard sahibi olanlardan biriyim vizem basildigi gibi abd'ye giriş yaptım ve döndüm (hem iş hem yuksek lisanstan dolay şu an taşınamıyorum). ssn ve kartımı da almış bulunmaktayım. şu an vize basımları vs durdurulduğu için bir sorum var. erkek arkadaşımla birlikte evlendiğimiz zaman onun da gelebilmesi için nasıl bir sürec ilerlenir ben henüz vatandas olmadıgım için onun vizesi nasıl çıkar bilgisi olan var mıdır?

• @defne-şimşek Arkadasim biraz zor bir yola basvurmussun. Bildigim kadariyla uzun suren bir surec. Allah yardimcin olsun. Bu asagida paylasacagim bolumu iyice okuyabilirsin. Vatandas olmadigin icin F2A ile ilerlemen gerekecek. Burada da sira falan beklemen gerekiyor. Keske evlenip mulakata oyle katilsaydiniz ama olan olmus. Surecinizde hayirlisi olmasini diliyorum. Insallah hizlica cozersiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları?page=1

• Teşekkür ederim desteğiniz için bakıyorum şimdi linke

• Herkese merhaba, Şubat'ta ya da Mart'ta Ankara'da mülakata girenler sağlık muayenesi yaptırmış mıydınız, istiyorlar mıydı, istemiyorlarsa daha sonra istemezler mi ?

• @ATS16, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@kemalraziev, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Merhaba ben current oldum ve CN 14XXX ama hala herhangi bir mülakat tarihi maili almadım. Bu normal mı? Herhangi bir yere mail atmam mı lazım beklemem mi lazım. Mülakat yeri normalde benim Duşanbe/Tajikistan. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

Dv2026 talihlisi olarak sorularınızı sormanız gereken doğru konu başlığı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları.

Bu yazdığınız konu başlığı sadece sohbet amaçlı. İyi forumlar

@defne-şimşek Bilgilerinize...

• ⭐⭐⭐⭐

• arkadaşlarım 11000 dolar bulabildim mülakatta göstermek için ve kimseden de insan isteyemiyor bildiğiniz gibi endişelerim var ya elenirsem diye …

• @itsahmet Yok be dostum gönlünü ferah tut. Gideceğin konsolosluk oldukça ılımlı yaklaşıyor. Us adresin eğer çok masraflı bir bölge değilse hiç sorun yaşamadan mülakatını tamamlayacaksındır. Pozitif düşün 🙂

• @mertcank34 merhabalar hocam teşekkür ederim vereceğim adres Williamsburg,Virginia olacak ama yaşayacağım adresi başka bir yer söyleyebilir miyim mesleğimle alakalı en uygun adreslerden birisi olan Kansas veya Oklahoma gibi

• @itsahmet illa gideceğiniz yeri söylemeniz gerekmiyor. Burada mantıklı davranacaksınız. Başlangıç için maliyet olarak en uygun eyaletlerden biri teksas mesela. Burayı söylemek mantıklıdır. Ama az bi meblağ ile pahalı ve yüksek vergi oranı olan bir eyalet yada şehir söylerseniz (Los Angles gibi, Chicago gibi vb) soru işareti yaratırsınız. Ha Viyana oldukça pozitif bir konsolosluk iken bu meseleyi dert eder mi? Şimdiye kadar şahit olmadık. Yine de biraz araştırın bakın

• Trump akşam savaşla ilgili ulusa sesleniş yapacakmış. Bitirir olmadı şu savaşı sonrada vizeleri açar.

• Arkadaşlar Nisan yada Mayıs ayında HongKong'a vize randevusuna gidecek arkadaşlar bana özelden ulaşabilir mi? Bir konuda destek ihtiyacım bulunuyor. Sizden görüş almak istiyorum. Teşekkürler.

• @conk, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Trump akşam savaşla ilgili ulusa sesleniş yapacakmış. Bitirir olmadı şu savaşı sonrada vizeleri açar.

Bitirmemiş daha vuracağız diyor.

• @conk sıraların hızlıca gelmesi değişik, herkesi mülakata alıp sonra ekime kadar pause u kaldırmama ihtimalleri olabilir mi ki ?

• @Betül-0 Evet bunu yapabilir çünkü daha önce yaptı. en kötü senaryo bu zaten.

• @Betül-0 O ihtimali düşünmek bile istemiyorum.

• Merhaba dünya kupası için vize randevusu alıp görüşmeye giren oldumu acaba. Olduysa görüşmeden detay verebilirmi ?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

111

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |