Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• image.png

KCC hızlı bir şekilde dosyamı taşıdı. Umarım bu hız Ankara'nın mülakat daveti için de geçerli olur. Umuyorum ki herkes beklediği haberi almış olacak günün sonunda.

• @ozanertugrul selam, neredeyse ayni durumdayiz, ben de bultende current olmadan boyle bir sey yapmak istemiyordum ama olabiliyormus demek ki, guzel paylasim, surecimizde bol sans dostum…

• @gucarslan Hayırlı günler pasaportum değişti o sebeple birde okul bilgilerim ile ilgili bir değişiklik gerekiyordu ulaşmayı başardım bugün desteğiniz için sağ olun formu submit ettim tekrar dosya kapatılsın diye mail atmama gerek var mı acaba bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim iyi günler dilerim

• Bangkok'dan 19 Mayıs tarihine randevu almıştım. Bugün KCC'ye dosyanın Ankara'ya taşınması için mail attım.

• ⭐⭐⭐⭐

@itsahmet Guncel hesap hareketini almaniz ve karekodlu belgeyi teslim almaniz mulakat oncesi evraklariniz icin yeterli olacak.

• @itsahmet dolar hesabina gerek yok TL hesaplariniz vadeli veya vadesiz mevduat altin fon bono farketmez .Bankada ki varlik dokumunuzun yeterli olmasi yeterli .Miktar olarak sorarsaniz gecmis deneyimleri okuyun lutfen.Ama benim hatirladigim 8000, 10000, kisi basi gosteren de vardi 12000$ iki kisilik gosteren ailelerde vardi.Siz mumkun oldugunca elinizdeki çoğaltın. Dokum almadan 1 gun once bile para ekleyip dokum alir randevunuza gidebilirsiniz.Bu bankada ki para gideceginiz eyalete ve gorusmede ki memumara gore degisebilir..Eyalet pahali bir eyaletse geciminiz zor olacagindan daha yuksek rakam isteyebilir

• @jcmaxwell Çok teşekkür ederim.

• @Mirage-0 Merhaba. Evet, birkaç gün önce böyle bir karar verdim.Kararımda hem oturum izni kıstasını aşamamam hem de Ankara'nın dediğiniz gibi 19 bine gelmesi etkili oldu.Özel bir durum yok taşımam da açıkçası.Sadece mevcut durumda riski azaltmaya çalıştım.herkes için hayırlısı olur umarım 🙂

• @jcmaxwell Selam dostum,şartlar beni buraya itti diyelim.Herkese bol şanslar. 🙂

• @kemalraziev

[email protected] adresine şöyle bir mail gönderin;
    Konu satırına CN bilginizi yazın.

Dear Sir/Madam,
    I would like to ask whether my interview appointment has been scheduled.
    Thank you for your time and assistance.
    Best regards,
    Adınız Soyadınız

Full Name: Adınızı Soyadınız
    Case Number: xxxxxxx
    Date of Birth: Ay / Gün / Yıl

• @yasinkoç Çok teşekkür ederim. Az önce müracaat ettim

• @ceycey12345 Ben dosyamı açtırdım aynı gün yada maksimum ertesi gün dönüş yapıldı. Şimdiye kadar HK'a gönderdiğim tüm talep ve isteklerin cevabının gelmesi 1 günü geçmemiştir.

• @itsahmet evet imza kaşe kalkmış.karekod yeterli imiş bende öyle yaptim

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• Bu ileti silindi!

• Daha önce KCC aracılığıyla Viyana’dan Ankara’ya dosya taşıma talebimize KCC’den “ Ankara’da da 28 Nisan tarihinde( Viyana’nın verdiği tarih ile aynı) sizin için bir mülakat planlandı, yakın zamanda Ankara’dan bu konuda bir mail alacaksınız “ mealinden bir mail gelmişti (25) Şubat’da, o mail bugün anca geldi, 29 Nisan için planlanmış diye, bilgilemdirme amaçlı yazıyorum, benzer durumda olan arkadaşlar için. 29 Nisan Ankara mülakat tarihimiz

• @Aslan-3 Ankara'nın daveti hangi sıralamaya göre yaptığını çözemedim henüz.Sizden sonra cn numarası olanların sizden önce Ankara'dan davet alması mümkün mü? (dosyalarında yanlışlık veya değişiklik yapılması gibi majör durumları olanları dahil etmeden).

• @ozanertugrul

Bende pek anlayamadım bu durumu, tahminimce dosyalarını current olduktan sonra taşıyanlar için böyle bir durum oluyor gibi, çünkü daha önce planlanmış bir mülakatı başka bir yere taşıdığımızda aynı tarihe müsaitlik durumu olmayabiliyor heralde ondan. Ama finalde mülakat tarihi almak için önemli herkes için, umuyorum ki pause de kalkar mali yıl bitmeden herkes vizesine kavuşur.

• @Deniz-Canatan Merhabalar Ankara konsolosluguna dosya actirmak icin [email protected] adresine mi mail attiniz acaba ? Benim de egitim bilgileri ve pasaport icin dosya actirmam gerekli. Cok tesekurler.

• ⭐⭐⭐⭐

@Rutkay, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Deniz-Canatan Merhabalar Ankara konsolosluguna dosya actirmak icin [email protected] adresine mi mail attiniz acaba ? Benim de egitim bilgileri ve pasaport icin dosya actirmam gerekli. Cok tesekurler.

Medeni durumunuz değiştiyse, kimlik bilgileriniz değiştiyse, adli sicil bilgilerinizi ve güvenlik sorularınızı formu doldurduğunuz tarihte eksik/hatalı beyan ettiyseniz, formu doldurduktan sonra ailenize yeni bir beneficiary applicant (bebek gibi) katıldıysa, DS260 formunda daha önce herhangi bir pasaport numarası beyan etmediyseniz formunuzu açtırabilirsiniz. Diğer tüm değişiklikler için formunuzu açtırmanıza gerek yok. İletişim için ilk olarak navigator üzerinden ilerlemeniz gerekiyor, tavsiye edilen adımları ve göndereceğiniz emailin konu başlığını doğru yazmak için.

https://tr.usembassy.gov/visa-navigator/

Anahtar kelimeler: Ankara, navigator, dosya açtırma

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Deniz-Canatan & @Rutkay ısrarla bu tarz bilgiler için formunuzu açtırmanıza gerek yok dememe rağmen bunu yapmak istemenizi anlamıyorum.
    daha bir sayfa önce bu konuyla ilgili başka bir iletiye cevap vermiştim, hatta bu başlığın 3. iletisinde de bunu detaylıca anlattım.

adınızı, soyadınızı, medeni halinizi ve cinsiyetinizi değiştirmediyseniz formu açtırmanıza gerek yok.

yine de ben açtırayım derseniz de nasıl yapacağınıza dair 866. tane deneyimi bu başlıkta bulabilirsiniz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

123

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |