Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Özgür-Yiğit Siz de daha önce mülakat ya da randevu geçmişi olan biri misiniz ? VPN ile girdiğim halde bile sayfa beni çok kez başa atmıştı. Bence yarın mesai saatlerinde iletişime geçin. Sizden konu ile ilgili mail göndermenizi isteyebilirler.

• Arkadaşlar merhaba, başka ülkede vize mülakatı için oturum izni zorunluluğu gelmiş herhalde 28 ağustos 2025 te, ben dosyamı 19 mayıs 2025 te taşımıştım Hong Konga, bir sıkıntı olur mu acaba, bilgisi olan var mı?

• @Özgür-Yiğit Screenshot 2026-03-22 at 22.48.28.png

Ben şimdi tekrar denedim. yukarıda okla gösterdiğim 'Oturum Aç' kısmından mı giriş yapıyorsunuz ? Eğer öyle ise sizi görselli bir bekleme sayfasına atıyor o sayfada bi 30 sn saniye bekleyince kullanıcı adınızı ve şifrenizi ve robot testini ve hesap açarken yazdığınız güvenlik sorularını girebileceğiniz sayfaya yönlendiriliyorsunuz.

Eğer direkt doğum tarihi pasaport numarası ve e posta ile girmeye çalışıyorsanız orada anlamadığım şekilde hep hata verdi bende ve giriş yeri orası diye düşündüm. Zaten ''Şimdi kaydolun'' aşamasını sıfırdan kendinize unique mail hesabı açarak geçtiğinizi düşünerek bu adımı anlatıyorum.

Bu şekilde deneyip tekrar buraya cevap yazabilir misiniz ? Belki benzer durumu yaşayan başkaları da vardır.

• @İlkeruzucek 28 Agustos oncesi tasidiginiz icin sorun olmaz

• @Spectator Yanıtınız için teşekkürler.

• @sebt0709 birkaç kişi ticket açıp durumu aktarmam için yönlendirmişti, ticket açmak destek talebi oluşturmak anladığım kadarıyla. Sistemin beni otomatik attığı profile kısmından başka hiçbir yere gidemiyorum. Destek talebimi ancak mail atarak oluşturdum, doğru mu emin değilim
    Mailime henüz yanıt gelmedi
    [email protected]
    Buraya mail attım, yanıt gelirse yada başka çözüm bulursam paylaşırım

• @uck imzanızdan HK da gireceğinizi anlıyorum. Bu şekilde eski deneyimleri de okursanız ona göre hareket etmenizde fayda var

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@onur12 DS260 formunuzdaki bu bilgiyi mülakat günü güncelleyebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Deniz-Canatan ne için dosyanızı açtırmak istiyorsunuz?

• Mülakatı Hong Kong ta olup dosyasını açtıran arkadaşlar kaç günde dönüş yapıldı?
    İkinci bir husus ise, bana eşlik edecek olan tercüman bilgilerini mail attım, bana otomatik dönüş maili geldi, bu otomatik dönüşte benim yapmam gereken herhangi birşey var mı? @gucarslan

• Arkadaşlar merhaba henuz mulakatlarda vize onayi verilmiyor degil mi? Bir değişim oldu mu?

• @tulay olmadı henüz

• üniversite okuduğum için lise diplomam dekanlıkta ve dekanlıktan alma olasılığım çok düşük. bunun yerine üniversite okuduğuma dair belge vs almam yeterli olur mu mülakat için bu olayın örneği var mı geçmişte acaba? teşekkürler

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@itsahmet, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

üniversite okuduğum için lise diplomam dekanlıkta ve dekanlıktan alma olasılığım çok düşük. bunun yerine üniversite okuduğuma dair belge vs almam yeterli olur mu mülakat için bu olayın örneği var mı geçmişte acaba? teşekkürler

Üniversite okuyor olmanız lise mezunu olduğunuzu gösterir ama konsolosluk resmi belge olarak lise diplomanızı ister. Dekanlık diplomanızı vermiyorsa "XXX'e ait lise diploması kurumumuzda bulunmaktadır" diye resmi bir yazı versin, lise diplomasının fotokopisine aslı gibidir desin.
    Siz de öğrenci belgeniz, Dekanlığın yazısı ve onaylı diploma görselini konsolosluğa mail ile göndererek kabul edip etmeyeceklerini sorun.

• Ds260 forumda Pasaport ve Amerika edres bilgisi yoktu bu yüzden bilgi güncellemesi yapmak istemiştim ama iki gündür hâla dönüş olmadı. Asıl kafama takılan şey, çoğu kişi dosyayı açtırmamaktan yana. 28 ağustos öncesi dosyamı taşımıştım oturum isteme sorunum yok, dosyayı açtırmamın "işin bu kısmına" bir zararı olur mu? Kafam fena halde bu detaya takıldı.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ceycey12345 öncelikle bütün iletilerinize kişi eklemenize / etiketlemenize gerek yok.
    forumda herkes, bilgisi dahilinde sorularınıza cevap verir. birilerini etiketlemeniz, sorunuza hızlı cevap almanızı sağlamayacak.

dosyanızdaki bilgilerin güncellenmesi ile alakaılı geçmiş iletileri inceleyebilirsiniz.

• @Serapp tamamdır teşekkür ederim en kısa zamanda dekanlıkla görüşüp konsolosluğa soracağım durumu

• Arkadaşlar şuan ziraat bankasındayım ve dolar hesabım bugün açılacağı için son altı aylık dökümü alamazsın dediler ve ve imza kaşe artık kalkmış karekod uygulaması geldi dedi beklerken sorduğum banka görevlisi sıram gelince tekrardan diğer görevliye soracağım bilgilendirme yapacağım

• @ozanertugrul merhaba dosyanızı Ankara’ya almışsınız, 19.000’lerde görünüyor diye mi aldınız yoksa başka bir sebebi var mı❓Özel değilse paylaşırsanız belki bana da faydası olur😉 Hakkınızda hayırlısı olsun🍀♾️

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

123

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |