Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)


  • @Alternative12 kardeşim benim sadece ayakkabılar 1 bavul 😕
    çok teşekkür ederim sana da iyi yolculuklar şimdiden 🙂


  • @Ekto-Oktan uçakta kot pantelooğğnn diye bağırıcam 🙂
    sağ ol Ektocum, maalesef benim gardrop biraz yoğun ve kıyafetlerimin bir kısmı kalıyor tr'de 😕


  • @Bircan hiç bir şekilde gıda taşımayacağım zaten yanımda, o yüzden hiç endişe etmiyorum. iyi dilekleriniz için ise çok teşekkür ederim 🙂


  • Burada PA yada NJ de yaşayacak kimse yok mu arkadaş herkes Florida’ya göçüyor 😄


  • @uguran soylediklerinizi birebir hazırladım ve eşime gönderim,kargo bildirimi, SGK belgesi, WhatsApp konuşmaları, otel rezervasyonu gibi birçok şey hazırladım,16 mart pazartesi avukata teslim edeceğiz,red olur tedirginliği uykularımı kaçırıyor çok gerildim, hayırlısı bakalım 🙏


  • @erncndr Valla hocam bizim Yol Simi Valley, California'ya gidiyor LA'ye yakın bir alana gidiyoruz


  • @can-bolatbaş Sevgili can kardesim, cok tesekkur ederim. Allah razi olsun, darisi tum bekleyenlerin basina insallah.


  • Merhabalar arkadaşlar... Ben işitme engelliyim 30 Ocak’ta mülakata girdim. Evraklarım genel olarak tamdı ancak 2 evrak eksik olduğu için 221(g) verildi. Eksik belgeleri gönderdikten sonra 7 gün içinde, 2 Mart’ta vizem Issued oldu, çok şükür. Uzun ve stresli bir süreç sonunda bitti diyebilirim 🙂 3 bavulum hazır, yarın akşam Amerika’ya gidiyorum. Bu süreçte herkese destek olan herkese teşekkür ederim. İnşallah bekleyen herkes de en kısa zamanda vizesini alır. Asla pes etmeyin. Allah herkesin yolunu açık etsin.


  • @Bircan, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

    @can-bolatbaş Sevgili can kardesim, cok tesekkur ederim. Allah razi olsun, darisi tum bekleyenlerin basina insallah.

    Hayirli olsun cok sevindim adiniza. simdiden evraklari yukelemeye baslayin ne kadar erken o kadar iyi. Biz ardi ardina onay aldik beklemedigimiz halde.


  • Merhaba dün cr-1 için görüşmem vardı. Hiç bir sıkıntı yaşamadan onay aldım. Fakat şöyle bir durum oldu. Eşimle 2. Yılımızın dolmasına 1 ay var. Mülakattaki kadın, istersen bir ay sonra pasaportunu bize gönder işlemleri ir-1 olarak yapalım senin yararına olur dedi sonrası için, ben de onayladım. Turtistik vizem de vardı onu iptal ettiler, 1 ay sonra göndermem için kağıt verdiler ve çıktım. Fakat şunu sormayı unuttum. Ben sağlık muayenesini 15 Şubat gibi oldum, bana verecekleri ir-1 vizesinde gidiş tarihi muayeneden sonra 6 ay içinde şeklinde mi olacak yine? Ona göre uçak bileti almayı düşünüyorum. Yada beklemeli misin vize basılana kadar ?


  • @ujurcelik53 Hocam merhaba uzun süreler sonra size başarılar diliyorum Amerikada çok iyi ve yeni bir yaşam diliyorum sizler için tekrardan çok çok mutlu olun saygılar ^^


  • @Tugrul-Gokpinar Vize süresinden bağımsız olarak amerikaya giriş tarihinizi herşeyden önce sağlık muayneniz belirliyor hocam yani atıyorum vizenizi kalkıp 6 ay bile bassalar siz sağlık muaynenizden itibaren 6 ay hesaplayıp o şekilde bilet alıp Amerikaya gitmelisiniz çünkü ABD'ye vardığınızda vize geçerliliği bile olsa sağlık muayenesi 6 ayı geçtiyse sınırda sorun yaşayanlar var yabancı forumlarda vs bunun çok örneği var

    Ama endişelenmeyin genelde vizeleride zaten sağlık muaynesi tarihine denk şekilde basıyorlar 5 ayınız varsa 5 ay veya 6 ay ise 6 ay ona göre basarlar muayneye göre hesaplıyorlar fakat olurda bir hata olursa 1 ay beklettikleri halde yine 6 ay basarlarsa dikkate almanız gereken şey sağlık raporunuz çünkü CBP onu çok önemsiyor. Reddit içinde örneği çok tekrardan hayırlı uğurlu olsun efenim ^^


  • @Bircan, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

    @seda-2 Hanim; bir ayi gecerse bulundugunuz sehirdeki Social Security Administration office giderek sorunuz, telefonla turkce tercuman hizmetleri var.

    merhaba teşekkürler cevap verdiginiz icin randevu almistim 24 unde randevum var o zamana kadar gelmezse o sekilde yapacağım teşekkürler


  • @Ekto-Oktan Eyvallah kardeşim, çok teşekkür ederim. Güzel dileklerin için sağ ol. İnşallah senin de USCIS sürecin hızlı ve sorunsuz geçer. En kısa zamanda güzel haberlerini alırsın.


  • @ujurcelik53 hayırlı olsun bol şans 🙏


  • @umayy Sağ ol kardeşim, güzel dileklerin için teşekkür ederim. İnşallah sen de vizeyi başarıyla alırsın ve en kısa zamanda kavuşursun. 👍


  • 8 nisanda ucuşum arkadaşlar. Giriş yapınca ayrıntılı olarak yaşadıklarımı yazarım. Kedim ile gideceğim bakalım umarım problemsiz sekilde ulaşırız.


  • Dün an itibariyle SSN posta ile evime ulaştı. Amerika'ya geldikten 10 gün sonra elime ulaştı 🙂


  • @gokcesak GC gönderildi mi peki ?? biz sizi referans alacağız artık malum aynı yerdeyiz)


  • Merhaba iyi günler benim sınavım bitmiyordu, cuma akşamı mail geldi konsolosluktan çıktı teslim ettik diye cumartesi sabah mail ve mesaj geldi teslim aldık diye ama henüz bir takip numarası gelmemişti, bu sabah ups kargoya gittim ne adıma ne adresime ne telefonuma kayıtlı bir gönderi yok dediler telefonla aradım yine de yok. Pasaportum nerde acaba nasıl ulaşabilirim?


Benzer Başlıklar

  • 1589
  • 2
  • 2
  • 3116
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145
Çevrimiçi

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum