Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Sibel-Apaydın çok sevindim, sadece 50+ gurupta ben varım sanıyordum ☺️, hala umudumuzu kaybetmedik bizde varız bu platformda dimi ama 🙋🏻♀

• @AyemÖ çok teşekkürler sizi de tebrik ediyorum. Biz sağlık mülakatına girmeyi düşünmüyoruz. @gucarslan beyin yorumları mantığımıza yattı. Bir de Son 6 ay hesabı yapıldı geçmiş sayfalarda bizim tarihte girenler oldu da son ay pause kalkarsa yakalayamıyor süreci ve yeniden almak gerekiyor minvalinde. Hakkımızda hayırlısı. Umarım hepimiz vizelerimize kavuşuruz. Çok stressli günler geçiyor.

• @dileko Çok güldüm gruba beni de ekleyin 50 + olarak.

• @dileko çok tatlısınız güldürdünüz beni çok yaşayın yaaa😄

• ⭐⭐⭐⭐

@insallahcikar07 hayır, kabul etmiyorlar çünkü.

• @ArifK34-0 hayırlı olsun. Hongkok ile Ankara mülakat tarihi aynı mı acaba. Bende Ankaraya taşıdığım için merak ettim. Teşekkürler

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• Eşimin ve benim küçükken olduğumuz ameliyat var. Bunun için epikriz raporuna ulaşamıyoruz. E-devlette mevcut değil. Hatta benim ameliyat olduğum hastane yıkıldı.

• @jcmaxwell Hong Kong dan aldıkları mülakat tarihi o.

• @Sibel-Apaydın, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ArifK34-0 hayırlı olsun. Hongkok ile Ankara mülakat tarihi aynı mı acaba. Bende Ankaraya taşıdığım için merak ettim. Teşekkürler

Merhaba, imzanız mesajınızda görünmüyor, bu linkten imzanızı güncelleyebilirsiniz.

Ayrıca DV2026 Excel listesinde de yoksunuz, bu listede en alt kısma (beyaz alana) bilgilerinizi girebilirsiniz.

• DV27 ile ilgili yeşil ışık yaktılar nisan ayı içinde, ortalık durulduğunda pause kalkacağını düşünüyorum.. eninde sonunda birleşik devletlerin düzenli şekilde mülakatlarla filtrelenen nitelikli iş gücünü ve vergi mükellefi olacak yasal göçmenleri engelleyeceğini düşünmüyorum hem de amerikada göçmenliğin ice olayları ve son gelişmelerden sonra güneydeki komşularına bile cazip gelmediği bir dönemde..

• @bravist yooo varım

• @mechtws dv27 yeşil ışık haberinin kaynağı nedir? İnşallah tek gidişte vizemi alırım diye aklımdan geçirirken yazınızı gördüm.

• ⭐⭐⭐⭐

@toga51, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba, ben Almanya doğumluyum. Orjinal doğum belgem yok. Nüfus Müdürlüğünden alacağım belge yeterli olur mu? Bu konuda tecrübesi olan var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Sorularınıza cevap alabilmek için buradaki örnekte olduğu gibi imzanızı düzenleyin lütfen.

Excel tablosu için buradaki tabloda alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.

• @mechtws mechtws 11 Mar 2026 04:00

"DV27 ile ilgili yeşil ışık yaktılar nisan ayı içinde"

Nisan ayına ilişkin birşey mi okudunuz? Link vs paylaşabilir misiniz?

• ⭐⭐⭐⭐

@ferhat-eroglu, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba,
HK'dan Ankara'ya taşındığımız 19K dosyasıyla ilgili olarak, 2 Nisan tarihinde, aynı saat ve günde bir mülakat randevusu maili aldık. Mülakat öncesinde, birlikte gitmek için evlilik planlarımız vardı. Sürecin belirsizliği nedeniyle vakit kazanmak amacıyla Ankara'ya taşınmıştık ve gidişata göre evlenmeyi planlıyorduk. Ancak, bu mail bizim için sürpriz oldu üzülsek mi sevinsek mi karar veremedik.
    Mülakat tarihini erteleme imkanı var mı? Evlilik planlarımız aslında birkaç yıl içinde gerçekleşecekti, bu yüzden süreci olabildiğince esnetip zaman kazanmak istiyoruz.

Mali yıl 30 Eylül’de sona eriyor. Bu nedenle evlilik planınız birkaç yıl içinde olacaksa bu DV2026 sürecine dahil etmek zaten mümkün olmazdı.

2 Nisan’daki mülakata kadar evlilik işlemlerinin tamamlanması, yeni kimlik ve pasaport çıkarılması, eş için Ds260 formunun doldurulması ve ana talihlinin dosyasına eşin eklenmesi gibi işlerin yetişmesi oldukça zor görünüyor. Ayrıca araya bayram tatili girdiği için iş günü süresi daha da kısalıyor.

Bu nedenle Ankara’ya mail atarak mülakatı erteleme talebinde bulunmanız daha mantıklı bir seçenek. Böylece evlilik işlemlerini tamamlamak biraz daha zaman kazanabilirsiniz.

• @aysegul

Ayşegül hanım selamlar, bize henüz noreplay’dan mail gelmedi, Ankara’dan da dönüş yapmadılar bekliyoruz, KCC den en son gelen Mail’de Viyana’nın bize verdiği aynı tarihi yazıyordu onu paylaşmıştım zaten geçtiğimiz hafta forumda, 7-10 gün içinde bir mail daha geleceği yazıyordu fakat henüz gelmedi biz de Ankara’ya bir sormayı düşünüyoruz bugün.

• ⭐⭐⭐⭐

@Sibel-Apaydın Gördüğüm örneklerden Hong Kong'dan Ankara'ya transfer edildikten 5-6 gün sonra aynı güne mülakat alındığı haberi geliyor. Size de gelecektir ama beklemek stresli 🙂 şimdi biraz başka işlere yoğunlaşıp konudan uzaklaşmaya bakın lütfen bu süreç insanı gerçekten çok yıpratıyor, hayırlı olsun..

Benzer Başlıklar

• 16399
  • 8486
  • 221
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

121

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |