Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
16.5k 786 517.0k 770

• @gucarslan imzamı paylaştım

• @Onur-Yavaş evet çocukluk çağı aşı kartlarını ve enabızda daha önce olunmuş aşıları kabul ediyorlar, yani bu iş için yakın zamanda olunan aşıları da kabul etmiyorlar, antikor testlerini de kabul etmiyorlar, burada sıkça sorulan ve cevaplanan bir şey aslında bu da.

Kesinlikle bunun için Muğla'ya gitmenize gerek yok, aynen burada yazdığınız gibi ameliyatınızdan, ne zaman olduğunuzdan ve raporlara erişemediğinizden bahsedebilirsiniz, hiç sorun olmaz.

• ⭐⭐⭐⭐

@minebora

@aysegul, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Aslan-3 @joseph-universe taşımadan sonra mülakat verecek mi diye bekliyorduk, evet gelmiş, tebrik ederim, hayırlı olsun. Önemli bir ilk örnek olma durumunuz var bu forum için (farklı bir platformda farklı bir sebeple, 1-2 ay kadar önce başka bir ülkede mülakatı planlanmış bir talihlinin yeni karar sebebiyle konsolosluktan değil de KCC aracılığı ile dosyasını Ankaraya taşıyıp hemen akabinde Ankaradan mülakat tarihi aldığını yazmıştım ancak bu foruma üye talihliler arasında bir ilk oldunuz). Bu sebeple bilgi paylaşımınız bence bekleyen çok fazla talihli için kıymetliydi.

@joseph-universe ün zaten cn ı düşük, onu geçiyorum.
    Ancak @Aslan-3 ün 14xxx. Şuana kadar max 13k civarına(onların da bir kısmına) mülakat verdiğini biliyoruz Ankara'nın(excele göre). Ya dosya hareket gördüğü için mülakat planlandı size 14k olmanıza rağmen, ya da 13k üzeri için de bir planlama yapılabilir Ankara tarafından (ki dv2026 da bunu daha önce yaptılar, yani aynı ay içinde tekrar planlama yaptılar), önümüzdeki günlerde göreceğiz.
    Şimdiden bol şans.

Daha önce @Aslan-3 isimli talihlimize cn 14k olmasına rağmen, -dosyası halihazırda Ankarada olup cn'ı 13k ve üzeri olan mülakat tarihi henüz verilmeyen onlarca talihli varken- kendisine mülakat verilince "dosya hareket/işlem gördüğü için" olabilir demiştim, bence dosya hareket/işlem gördüğü için ve zaten farklı konsoloslukta mülakat planladığı için Ankarada otomatik olarak mülakat planlandı, bence siz de bunun bir örneği olmuş olabilirsiniz, hem de bariz bir örneği, 19k ile.. çok tebrik ederim, hayırlı olsun mülakat tarihiniz 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@falsepoet her bir kişinin confirmation page i barkodlu olarak var, ben de çıktılarını alıp yanıma almıştım, ancak ne unganlarda ne mülakatta istediler. Ankara için deneyimleri okursanız göreceksinizdir. Ancak tedbiren alın tabiki siz yine de çıktıları.
    Yanlış birşey yapmazsınız merak etmeyin, formlarınız kapalıdır. Her bir formu açtığınızda -sayfa sayfa ilerlemeye gerek kalmadan- yukarıdaki sekmelerin birine tıklayıp direk print conf.page opsiyonunu görüyordunuz sanırım. Bir deneyin isterseniz.

• @Serapp düzelttim, tesekkurler.

• Merhaba,
HK'dan Ankara'ya taşındığımız 19K dosyasıyla ilgili olarak, 2 Nisan tarihinde, aynı saat ve günde bir mülakat randevusu maili aldık. Mülakat öncesinde, birlikte gitmek için evlilik planlarımız vardı. Sürecin belirsizliği nedeniyle vakit kazanmak amacıyla Ankara'ya taşınmıştık ve gidişata göre evlenmeyi planlıyorduk. Ancak, bu mail bizim için sürpriz oldu üzülsek mi sevinsek mi karar veremedik.
    Mülakat tarihini erteleme imkanı var mı? Evlilik planlarımız aslında birkaç yıl içinde gerçekleşecekti, bu yüzden süreci olabildiğince esnetip zaman kazanmak istiyoruz.

• @Sibel-Apaydın rica ederim Sibel Hanım inşallah sizin ve diğer arkadaşlar için de hayırlısı olur 😇

• @ATS16 @minebora @Serapp KCC ye bugün dosya taşımak için mail attık. Cevap geldi taşındığına dair. Sonra Ankaraya mail attık mülakat randevusu için.Artık bekleyeceğiz bakalım. Şimdiye kadar Ankara mülakatlarına hiç bakmamıştım. Bizim için imkansız diyordum. Hakkımızda hayırlısı. Sizlerde verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim 🙏

• @omurk bizde 58 yaşındayız şansımızı denemek istiyoruz😄

• @Sibel-Apaydın çok sevindim, sadece 50+ gurupta ben varım sanıyordum ☺️, hala umudumuzu kaybetmedik bizde varız bu platformda dimi ama 🙋🏻♀

• @AyemÖ çok teşekkürler sizi de tebrik ediyorum. Biz sağlık mülakatına girmeyi düşünmüyoruz. @gucarslan beyin yorumları mantığımıza yattı. Bir de Son 6 ay hesabı yapıldı geçmiş sayfalarda bizim tarihte girenler oldu da son ay pause kalkarsa yakalayamıyor süreci ve yeniden almak gerekiyor minvalinde. Hakkımızda hayırlısı. Umarım hepimiz vizelerimize kavuşuruz. Çok stressli günler geçiyor.

• @dileko Çok güldüm gruba beni de ekleyin 50 + olarak.

• @dileko çok tatlısınız güldürdünüz beni çok yaşayın yaaa😄

• @insallahcikar07 hayır, kabul etmiyorlar çünkü.

• @ArifK34-0 hayırlı olsun. Hongkok ile Ankara mülakat tarihi aynı mı acaba. Bende Ankaraya taşıdığım için merak ettim. Teşekkürler

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• Eşimin ve benim küçükken olduğumuz ameliyat var. Bunun için epikriz raporuna ulaşamıyoruz. E-devlette mevcut değil. Hatta benim ameliyat olduğum hastane yıkıldı.

• @jcmaxwell Hong Kong dan aldıkları mülakat tarihi o.

• @Sibel-Apaydın, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ArifK34-0 hayırlı olsun. Hongkok ile Ankara mülakat tarihi aynı mı acaba. Bende Ankaraya taşıdığım için merak ettim. Teşekkürler

Merhaba, imzanız mesajınızda görünmüyor, bu linkten imzanızı güncelleyebilirsiniz.

Ayrıca DV2026 Excel listesinde de yoksunuz, bu listede en alt kısma (beyaz alana) bilgilerinizi girebilirsiniz.

Benzer Başlıklar

• DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    19k
    1
    25 Oy
    19k İleti
    886k Bakış
    oktay3847O
    @Serapp müteşekkirim size, içimi rahatlattınız.. çok sağolun
  • 33 Oy
    11k İleti
    785k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
  • Lise mezunu olmadan Green Card (DV) almak

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    180
    13 Oy
    180 İleti
    17k Bakış
    ReLoadR
    Merhaba arkadaşlar. Kayınvalidem adına işlemleri yaparak GC çekilişine kaydetmiştim ve çok şükür talihli oldu. 13 veya 15 Mayıs'ta KCC'ye mail atarak dosyanın Hong Kong'da işlem görmesini istedim 1-2 gün sonra onay maili geldi, sonrasında tekrar bir onay maili istemedim. Muhtemelen dosya HK'da işlem görecek. Bilgilerle birlikte sorum ise; Kayınvalidem (eşi ve küçük çocuğu (çocuk 21 yaş civarı konusu başka başlık altında vardı) olmak üzere 3 kişiler) İlkokul mezunu ve diplomasını herhangi bir şekilde bulamıyor. Bitirdiği okul yıllar önce yıkılmış gitmiş ve arşivi nerede bilinemiyor. Kendisi yaklaşık 10-12 yıldır emekli ve halen çalışmaya devam ediyor. Son çalıştığı yerde yaklaşık 7-8 yıldır çalışıyor fakat mesleğinin karşılığı JobZone'da karşılığı yok. Ancak en yakın bulabildiğim "Fabric and Apparel Patternmakers" "SVP Range (6.0 to < 7.0)" şeklinde çıkıyor, dediğim gibi direkt karşılığı yok. Ayrıca şöyle bir sorun var, kayınvalidem emekli olduğu için şirkette farklı bir meslek kodu ile SGK'ya kayıtlı SGK dökümünde mesleği farklı çıkıyor ve elden mesleği ile ilgili yazı istediğimizde ise vermiyorlar SGK'da kullanılıp şirkete dava açılır korkusu ile. Durum yukarıdaki gibi olup ne yapacağımızı çözemedik. Elde ne diploma var ne de meslekle ilgili bir belge ne yapabiliriz bilmiyoruz ve GC kayınvalidem için çok önemli, zira vizeyi almak kısmet olursa yanımıza gelecek. Benzeri durumlardan haberdar olan yada başına gelen varsa yardımlarını bekliyorum zira 1-2 aya randevu açılabilir diye düşünüyorum (HK olduğunu ve hızlı gideceklerini düşünerek). Herkese iyi forumlar dilerim...
  • 28 Oy
    3k İleti
    772k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel DV asamalari basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

34

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k