Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @gokcesak teşekkür ederim 🙏🏼

• Bu ileti silindi!

• Dostlar 5 dk önce pasaportum geldi ve şöyle bir kâğıt gördüm vize paketini açmayın diye yazıyor paket falan gelmedi ablamız değilim bilgisi olan yardım edebilir mi
    IMG_5726.jpeg

• @ahmetZ vize paketi önceden veriliyordu şimdi artık hepsi elektronik gönderiliyor gideceğiniz havalimanındaki görevliye veriyordunuz normalde. Diğer kağıtlarda yazıyor aslında artık elektronik gönderildiği.

Hayırlı olsun yeni hayatınızda başarılar dilerim 🍀🇺🇸

• @ahmetZ, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Dostlar 5 dk önce pasaportum geldi ve şöyle bir kâğıt gördüm vize paketini açmayın diye yazıyor paket falan gelmedi ablamız değilim bilgisi olan yardım edebilir mi
    IMG_5726.jpeg

merak etmeyin bizim vize türünde paket yok. bu bilgilendirme muhtemelen genel bilgilendirme. Sizin burada dikkat etmeniz gerek şey giriş yapmadan önce greencard ücretini ödemeniz.

• @erncndr teşekkürler

• @patrisi teşekkürler

• Bu ileti silindi!

• @erncndr merhaba oncelikle hayirli olsun, biz de 2 yasinda bebek ve 1 kediyle yolculuk yapacagiz, ilgili baslik altina yolculugunuz nasil gecti evcil hayvaninizla ilgili prosedurleri detayli sekilde paylasabilirseniz cok sevinirim

• Merhaba dostlar rahatsız ettim vizenin basildigi sayfada pasaport numarasının altında açıklama olarak “annotation 212 g 2 b” yazıyor bu nedir anlayamadım

• @ahmetZ o da aynı şekilde hepimizde yazıyor. aşılarla ilgili muafiyetle ilgili bir belirtmeymiş sanırım. herhangi bir sorun yaratmıyor içiniz rahat olsun.

• @gigi25 sagol teşekkürler

• @erncndr ne yazikki halen biometric sonucunu bekliyoruz kafayi yiyerek. Rabbim buyuktur ne diyelim.

• @gokcesak harika🎊

• @erncndr yeni hayatınızda mutluluklar umarım herşey hayal ettiğinizden bile güzel olur🙏🎊

• Arkadaşlar bu akşam yola cıkıyorum 26sinda sağlık raporu sonra mart ilk haftası görüşmeye gideceğim. Bi süre yazamayabilirim ancak geri döndüğümde sizlerle tecrübelerimi paylasırım. Umarım herşey cok güzel olacak artık!

• @bamboo merhabalar , bu yaz esim kedimizi San Francisco'ya goturdu. Girişte cok bir bakan yok , kedinizin kuduz asisi , paraziti tamsa yeterli oluyor. Biz veterinerden sagliklidir yazisi almistik ama bakmadılar. Kedinizin pasaportu olsun - icinde cip numarası ve kuduz asisi , parazit asilari bilgileri tam olsun. Pasaportun on yüzüne biz kedinin otururken bir fotografini çekip a4 kagidina o bölüme sigacak boyutta küçültüp cikti almistik ve pasaporta yapistirdik. Sadece uçağa binmeden 1-2 gun once turkiyeden tarim orman bakanligindan seyahat edebilir yazisi almanız gerekiyor. 2000 kusur tl gibi bir ücreti var. herhangi bir belediyenin tarim orman bakanligi kısmına gidip yaziyi alabilirsiniz. Sabahtan gitmenizi öneririm, biraz uyusuklar. Oradaki veteriner cipine ve numarasına bakıyor ve yaziyi veriyor. Amerikaya girişte de hayvan kabul yeri gibi bir kisim varmis cok üstünkörü bakmislar belgelere. Bizim kedimiz cok sakin , uçakta uyutucu bir jel vermemize gerek kalmadi , ama veterinerlerde uyuması icin bir jel satıyorlar onu da 500-600 tl gibi bir ücrete almistik ama yemedi, duruyor acikcasi. Ucagin icine sadece soft case kafes aliyorlar. ucak firmalarının belirlediği bir olcu var , trendyoldan bulup almistim ben. bu sekilde giris yapiliyor. baska bir eyalete gidecekseniz , o eyaletin kendi sitesinde hayvan kabulünde istedikleri şeyleri belirtiyorlar , ama farklı bir sey isteyeceklerini dusunmuyorum , siz yine de bir kontrol edersiniz. California bu kadar istiyor. biz THY ile uçtuk. diger ucak firmaları ile yine de kontrol etmenizi öneririm.

• @bamboo https://yesilkartforum.com/forum/post/518948
    Merhabalar burada paylaşmıştım tüm süreci okuyabilirsiniz fayda sağlayacaktır

• @erncndr cok tesekkurler

• @ecemustafa detayli bilgi icin cok tesekkur ederim

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k