Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @lastvect tebrik ederim hocam hayırlı olsun yeni hayatınızda başarılar dilerim 🇺🇸

• @erncndr tesekkur ederim hocam hepimiz icin hayırlısı olsun 🙏🙏

• @lastvect tebrik ederim👏🏼

• @Ekto-Oktan çok geçmiş olsun inş olaylar çabuk bitirilir haberlerde izliyoruz bayağı olaylar var umarım sağlıcakla oradan ayrılırsınız

• @lastvect hayırlı olsun yeni hayatınızda mutluluklar 🥳

• 15 Şubat akşamında giriş yapmıştım bugün Social Security Number geldi. Tam bir hafta sürdü 🤗 (California’dayım)

• @lastvect tebrikler; yolunuz baktiniz acik olsun

• @Bircan hocam imzanızdaki tarih dikkatimi çekti, sizin dosyanın onaylanmış olması lazım neden bu kadar uzun sürdü onaylanmadı mı hala?

• Arkadaşlar merhabalar az önce pasaportum adresime teslim edildi, bilgilendirmek istedim. 🙂

• Merhaba Arkadaşlar 19 Şubat’ta olan mülakatımda joint sponsor ile ilgili belgelerimin sistemde olmadığını söylerek benden belgeleri o gün içerisinde aldılar. Bugün itibarıyla vizem issued oldu. Böylelikle 2 tam iş günü sürmüş oldu. Bilgilendirmek istedim. Teşekkür ederim ☺

• @gokcesak bizimki de sabah 8:30 gibi dağıtıma çıktı. Sizin süreciniz bitti böylece hayırlı uğurlu olsun 🙂

• 33d7980d-9b1d-488b-8805-eb68122694b3-image.jpeg
    Arkadaşlar selam tekrardan şimdi pasaportumuzu teslim almamızla birlikte uçak bilet işlemlerimizi de gerçekleştirdik. 2 yetişkin 1 bebek ve 2 kedi olarak 1 Nisan günü IST>JFK uçuşumuz hazırr ✅🇺🇸

Soru işaretleriyle dolu bir süreç geçirdik, her gelişmede yeri geldi heyecanımız arttı yeri geldi endişelendik ama süreç bugün noktalanmış oldu.

Burada olan ve tüm sorularımızı olabildiğince yanıtlamaya çalışan dostlarım, umarım süreciniz bizimkinden de hızlı hallolur ve bir an önce ailelerinize kavuşursunuz. Gerçekten insanı en çok ne olacağını bilememek yoruyor. Karşımıza çıkanları bilemiyoruz ve tahmin edemiyoruz bazen. Bu durumda bardağın dolu tarafından bakmak her zaman motivasyonunuzu diri tutacaktır.

Tebrik eden, yardımcı olan, soru soran ve bizimle beraber mutlu olan herkesin en kısa sürede uçak biletlerini alıp süreçlerin sonuna gelmesi dileklerimizle 🙏🏻

Şimdilik kendinize çok iyi bakın sık sık buradayım sorusu olana yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince 🍀

• @gokcesak @erncndr hayırlısı olsun yeni hayatınızda başarılar dilerim. Zorlu bir süreç geçti artık sefasını sürme zamanı

• @erncndr teşekkür ederim sizede hayırlı olsun. Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim 🙂

• @Mahmut-Can-Yapıcı teşekkür ederim sizede mülakatınızda başarılar dilerim 🙂

• @gokcesak teşekkür ederim 🙏🏼

• Bu ileti silindi!

• Dostlar 5 dk önce pasaportum geldi ve şöyle bir kâğıt gördüm vize paketini açmayın diye yazıyor paket falan gelmedi ablamız değilim bilgisi olan yardım edebilir mi
    IMG_5726.jpeg

• @ahmetZ vize paketi önceden veriliyordu şimdi artık hepsi elektronik gönderiliyor gideceğiniz havalimanındaki görevliye veriyordunuz normalde. Diğer kağıtlarda yazıyor aslında artık elektronik gönderildiği.

Hayırlı olsun yeni hayatınızda başarılar dilerim 🍀🇺🇸

• @ahmetZ, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Dostlar 5 dk önce pasaportum geldi ve şöyle bir kâğıt gördüm vize paketini açmayın diye yazıyor paket falan gelmedi ablamız değilim bilgisi olan yardım edebilir mi
    IMG_5726.jpeg

merak etmeyin bizim vize türünde paket yok. bu bilgilendirme muhtemelen genel bilgilendirme. Sizin burada dikkat etmeniz gerek şey giriş yapmadan önce greencard ücretini ödemeniz.

Benzer Başlıklar

• 1589
  • 1
  • 77
  • 9
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

119

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |