Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
16.5k 786 517.0k 770

  • @Arthur-Morgan Yani oturum izni falan istemeyecekler? Sevinebilliyor muyuz? Sinir hastası oldum aylardır.


  • @Mert-A Mülakatı KCC planlıyor. Dosyalar konsolosluğa daha yeni gitti. Sorun edeceklerse haber verirler haftaya.


  • Ceac sayfasinda yani kendim eşim ve çocuklarımin ds260 da ekledigim sayfada kontrol ettiğimde hala dosya kcc de görünüyor 2nl gelmedi.Normal mi bu durum cevap için şimdiden teşekkürler


  • @GRKM maile gerek kalmadı, kazandığınızı öğrendiğiniz linkten görebilirsiniz, sayfalar güncellendi

  • ⭐⭐⭐⭐

    @falsepoet kazandığınızı öğrendiğiniz sayfayı da kontrol edebilirsiniz.


  • merhaba, mulakat tarihimizi ogrendik bugun. Bu noktadan sonra AIS kaydi ve UStraveldocs kismini ne zaman yapmamiz gerekiyor acaba?

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Spectator hayırlı olsun, öncelikle sizin şahsınızda bütün mülakat tarihi alan talihli arkadaşlarımıza imzalarını ve exceldeki bilgilerini güncellemelerinin önemini hatırlatmak isterim.

    Artık ais kaydı yok, ustraveldocs kaydı var onun yerine, mülakata 2 gün kalana kadar yapmanız isteniyor, son günlere bırakmazsanız iyi olur, sistemde sıkıntı çıkabiliyor stres olmayın boş yere, önümüzdeki günler veya haftalar içerisinde yapabilirsiniz aceleye gerek yok.


  • @aysegul tesekkur ederim


  • @Mert-A çoğunlukla bülten açıklandıktan sonra mülakatlar gönderilmeye başlanır ama ilgili konsolosluk ekstra boşluğu olduğunu düşünürse aynı ay içinde tekrar mülakat planlamasıda yapabilir fakat bir süredir çok rastladığımız bir durum değil bu


  • @elbruz Teşekkürler


  • @aysegul iyi günler ben kazandığım sayfaya girdim ama bir tarih gözükmüyor normal mi


  • @maskrein Şu anki görüntüde Ankara 13k, Bangkok ve Hong Kong 15k'ya kadar geldi, Viyana belli değil.

    Mülakat almamanız normal yani. Sonraki aya kaldınız ihtimalen.


  • ustraveldocs sitesinde kullacı oluşturmuştum şimdi hangi cihazdan girsem engellendiniz yazısı çıkıyor, daha önce bu sorunla karşılaşan var mı? Nasıl çözerim fikri olan var mı acaba !


  • Merhaba, dosyamı Ankara'ya geri taşımayı düşünüyorum çünkü Schengen görüşmem Mart ortasında ve o belli olana kadar muhtemelen Viyana randevu tarihi verecek. Şu anki aşamada KCC'ye mi mail atmalıyım ? Hazır bir mail formatı varsa yardımcı olabilir misiniz ? Teşekkürler.


  • @aysegul

    Mailimize henüz gelmedi, sayfayı da kontrol ettik bir şey göremedik, haftasonu girdi araya artık pazartesi gününden itibaren hızlı bi şekilde öğreneceğiz, olmadı KCC ye biz mail atıp erkenden öğrenip ona göre aksiyonumuzu alacağız inşallah, alakanız için ayrıca çok teşekkürler 🙏

  • T.C. Kubilay DikiciT T.C. Kubilay Dikici bu başlıktan bahsetti

  • @Aslan-3 Bize de gelmedi, diğer yolları da denedik bir değişiklik yok...Önümüzdeki haftayı bekleyeceğiz artık...


  • @Dogukan-Oge

    Merhaba, numaralarımız yakın ve bizde Vlyanada gireceğiz mülakata, benim yoğun hesaplamalar ve forumdaki deneyimli kişilerden öğrendiğim kadarıyla Nisan ayında bize mülakat gelecek gibi zaten pazartesiden itibaren bizim tarihlerde belli olur diye düşünüyorum, çünkü çok hızlı gelişti dünden beri bültenin yüksek rakamla açıklanması ile birlikte. Benim naçizane fikrim şayet Schengen yoksa hali hazırda taşıma yoluna girmeniz, biz Schengen vizesini aldık fakat bize de 45 günlük verdiler, Mart 13 de başlayıp Nisan 26 da bitecek şekilde, umuyoruz ki mülakat o tarihlerde olsun, yoksa ben de taşımayı düşündüm fakat deneyimli arkadaşlar sağolsun Viyana konsolosluğunun bu tarz durumlarda bazen insiyatif kullanıp bizim vize tarihlerimize göre ayarlama yapabileceğini söylediler , o yolu deneyeceğiz ilk olarak. Sorunuzun benzerini bende sordum iki sayfa geride sağolsun Ayşegül hanım cevapladı etiketleyebilirsem sizi oraya bi bakarsınız bi link var konuyla alakalı.


  • Bana da herhangi bir mail gelmedi. Kcc ye bir mail gönderdim ve cevap olarak mülakat planlandığında bilgilendirileceksiniz dendi. Ceac sayfasına girdiğimde ise at NVC yazıyor. Gelecek hafta bir haber alabiliriz umarım.


  • @Dogukan-Oge
    Aradığınız cevap bu iletide olabilir



Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum