Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Arthur-Morgan alfabetik sıraya göre derken? Case sırasına göre almayacak mıyız mülakat tarihlerini?

• @Mikail-Kazim
    Merhabalar, evet talihlilerden birinin DV1(asil talihli) ya da DV2(spouse) farketmeksiniz, dosyasini transfer etmek istedigi ulke icin transfer talebinde bulunabilir. Ancak sizin durumunuza gore, talebinizi, oturum belgeleriniz ile beraber hem KCC’ye hem de Warsaw elciligine yapmaniz gerekiyor. Current olmadan once sadece KCC ile oturum kanitlarinizla beraber dosya tasinmak daha kolay bir durumdu, su an current oldugunuz icin iki kurumunda topu birbirine atabilme ihtimali var. Bir baska konu ise, ilgili konsoloslugu dikkatli arastirmalisiniz, bunun icin forumda bulunan gecmis mulakat deneyimlerini okumanizi tavsiye ederim, ilgili konsolosluk ozelinde iyi gecmeyen bircok mulakat deneyimi oldugunu biliyorum. Son olarak imzaniz gorunmuyor, siz de diger forum kullanicilari gibi imzanizi duzenlerseniz eger sorulariniza daha isabetli yanitlar alabilirsiniz, bol sanslar.

• Merhabalar, biz de 2NL maili aldık. Kontrol ettiğimizde mülakat tarihimizin 28 Nisan olarak planlandığını gördük. Hepimiz için hayırlı olsun.

• ⭐⭐⭐⭐

@Aslan-3 Forumu bir açtım maşallah, mülakat tarihleri havada uçuşuyor, bildirimler dolmuş, herkes için çok mutlu oldum valla 🙂
    Siz de kontrol ettiniz mi? Sayın @ATS16 nın bahsettiği gibi Viyana bu konuda birkaç kez yardımcı oldu talihlilere, inşallah Nisan ayına planlarlar da, eğer dışında kalırsa hemen email atar güncelleme konusunda ricada bulunursunuz siz de. Şimdiden bol şans.

• Hong Kong Nisan ayına mülakat verdi.

• @Arthur-Morgan Yani oturum izni falan istemeyecekler? Sevinebilliyor muyuz? Sinir hastası oldum aylardır.

• @Mert-A Mülakatı KCC planlıyor. Dosyalar konsolosluğa daha yeni gitti. Sorun edeceklerse haber verirler haftaya.

• Ceac sayfasinda yani kendim eşim ve çocuklarımin ds260 da ekledigim sayfada kontrol ettiğimde hala dosya kcc de görünüyor 2nl gelmedi.Normal mi bu durum cevap için şimdiden teşekkürler

• @GRKM maile gerek kalmadı, kazandığınızı öğrendiğiniz linkten görebilirsiniz, sayfalar güncellendi

• ⭐⭐⭐⭐

@falsepoet kazandığınızı öğrendiğiniz sayfayı da kontrol edebilirsiniz.

• merhaba, mulakat tarihimizi ogrendik bugun. Bu noktadan sonra AIS kaydi ve UStraveldocs kismini ne zaman yapmamiz gerekiyor acaba?

• ⭐⭐⭐⭐

@Spectator hayırlı olsun, öncelikle sizin şahsınızda bütün mülakat tarihi alan talihli arkadaşlarımıza imzalarını ve exceldeki bilgilerini güncellemelerinin önemini hatırlatmak isterim.

Artık ais kaydı yok, ustraveldocs kaydı var onun yerine, mülakata 2 gün kalana kadar yapmanız isteniyor, son günlere bırakmazsanız iyi olur, sistemde sıkıntı çıkabiliyor stres olmayın boş yere, önümüzdeki günler veya haftalar içerisinde yapabilirsiniz aceleye gerek yok.

• @aysegul tesekkur ederim

• ⭐⭐⭐⭐

@Mert-A çoğunlukla bülten açıklandıktan sonra mülakatlar gönderilmeye başlanır ama ilgili konsolosluk ekstra boşluğu olduğunu düşünürse aynı ay içinde tekrar mülakat planlamasıda yapabilir fakat bir süredir çok rastladığımız bir durum değil bu

• @elbruz Teşekkürler

• @aysegul iyi günler ben kazandığım sayfaya girdim ama bir tarih gözükmüyor normal mi

• @maskrein Şu anki görüntüde Ankara 13k, Bangkok ve Hong Kong 15k'ya kadar geldi, Viyana belli değil.

Mülakat almamanız normal yani. Sonraki aya kaldınız ihtimalen.

• ustraveldocs sitesinde kullacı oluşturmuştum şimdi hangi cihazdan girsem engellendiniz yazısı çıkıyor, daha önce bu sorunla karşılaşan var mı? Nasıl çözerim fikri olan var mı acaba !

• Merhaba, dosyamı Ankara'ya geri taşımayı düşünüyorum çünkü Schengen görüşmem Mart ortasında ve o belli olana kadar muhtemelen Viyana randevu tarihi verecek. Şu anki aşamada KCC'ye mi mail atmalıyım ? Hazır bir mail formatı varsa yardımcı olabilir misiniz ? Teşekkürler.

• @aysegul

Mailimize henüz gelmedi, sayfayı da kontrol ettik bir şey göremedik, haftasonu girdi araya artık pazartesi gününden itibaren hızlı bi şekilde öğreneceğiz, olmadı KCC ye biz mail atıp erkenden öğrenip ona göre aksiyonumuzu alacağız inşallah, alakanız için ayrıca çok teşekkürler 🙏

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   T.C. Kubilay Dikici T.C. Kubilay Dikici 

Benzer Başlıklar

• 180
  • 73
  • 7344
  • 728
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

154

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |