Sayılarla DV2026
-
Fallar acilmis yine:) Bir nebze de olsa umudumun devam etmesini istiyorum…
-
@bkaraca evet bültenler Ocak, şubat mart ayı için olanlar hep saat 21:00-22:00 arasında açıklandı . Bizim aklimizdaki bu gereksiz bilgiler ne olacak bilmiyorum da o yüzden bu akşam 22.00 ye kadar açıklandi açıklandı yoksa kaldık salı gününe
-
@tumra Kaldık salı gününe

-
Merhaba
Bugün açıklanacak mı acaba? -
@falsepoet Bültene de pause attılar herhalde.
-
En son pause kararı aldıkları ay bu kadar gecikmisti. Pek hayra alamet değil gibi duruyor.
-
Eğer güzel bir rakam ile artarsa ne anlama gelir? Olumsuz? Olumlu?
-
@Arthur-Morgan üşenmedim dv2024-2025 yıllarını da tek tek inceledim hiç bu kadar geciken bir bülten yok, sadece dv2026 da şubat vize bülteni 17 aralık tarihinde açıklanmış onun dışında en son açıklanan 30 bülten ayın ilk iki haftası. Keşke biri açık açık söyleseydi: Green Card Çekilişini kazandınız tebrikler ama psikolojik dayanıklılık testi şimdi başlıyor diye
-
@tumra Ben daha da geçmişe baktım. 2023'te bir keresinde ayın 22'sinde yayınlanmış. 2021'de ayın son günü yayınlandığı da olmuş.
Evet psikolojik dayanıklılık testi maalesef. İyi bir sınav verdiğim söylenemez.
-
Ask ve izdirap, sinemalarda… Bu neyin planlamasi anlayamadim, ilerletecegiz dediler ama ne kadar ilerletelimin denklemini cozemediler hala…
-
Nisan için Eu 20000
-
Korktuğum olmadı. Şükür.
-
@uonur26 benim case numaram 203XX bu benim current olduğum anlamına mı geliyor yoksa nisan da mı current olacağım? Mart ayı için 11k çünkü
-
@şeymaaaa, içinde söyledi: Sayılarla DV2026
@uonur26 benim case numaram 203XX bu benim current olduğum anlamına mı geliyor yoksa nisan da mı current olacağım? Mart ayı için 11k çünkü
Siz takip eden aylardaki bültenleri beklemeye devam edeceksiniz. Cut off olmadı numaranız, CN 2026EU20001 ve üzeri olan dosyalar sonraki bültenleri bekleyecek son açıklanan bültene göre.
-
@ATS16 teşekkürler. Bi anda stres yaptım

-
@ATS16 Nisan ayı için mi current olduk kafam karıştı...Haziran, Temmuz gibi mi randevu alabileceğiz...
-
@winter-is-coming Evet bir aksilik olmazsa mülakatınız Nisan ayına planlanacak hayırlı olsun.
-
İnanılmaz saşırdım bu bültene yani kimse bekliyor muydu bilmiyorum ama excele baktım Ankara için diyorum 11.000-20.000 arasında 67 kişi var toplamda, gayet Ankara konsolosluğunun bu yıl ki performansına göre bitebilecek bir rakam. Ben biraz umutlandım

-
@tumra Olması gereken sayı buydu aslında son 2 yıla bakınca. Bu yıl case density düşük.
Ama pause ortamında acaba arka yoldan böyle engel koyarlar mı diye çok endişeliydim. Neyse ki yersiz çıktı.
-
@Arthur-Morgan son 2 yıldan önce hep böyle evet.Ben çok mutluyum bir de dosya taşımakta geç kalmıştım, ben bu case numberla Ankara’dan haziran-temmuzda mülakata girersem mucize olmuş olacak benim için. Siz de aynı zamanda Hong Kong’tan gireceksiniz, bu kadar sorunun üstüne biz bu vizeleri alacağız ya ben buna inanıyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.