Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @tumra Ben daha da geçmişe baktım. 2023'te bir keresinde ayın 22'sinde yayınlanmış. 2021'de ayın son günü yayınlandığı da olmuş.

Evet psikolojik dayanıklılık testi maalesef. İyi bir sınav verdiğim söylenemez.

• Ask ve izdirap, sinemalarda… Bu neyin planlamasi anlayamadim, ilerletecegiz dediler ama ne kadar ilerletelimin denklemini cozemediler hala…

• Nisan için Eu 20000

• Korktuğum olmadı. Şükür.

• @uonur26 benim case numaram 203XX bu benim current olduğum anlamına mı geliyor yoksa nisan da mı current olacağım? Mart ayı için 11k çünkü

• ⭐⭐⭐⭐

@şeymaaaa, içinde söyledi: Sayılarla DV2026

@uonur26 benim case numaram 203XX bu benim current olduğum anlamına mı geliyor yoksa nisan da mı current olacağım? Mart ayı için 11k çünkü

Siz takip eden aylardaki bültenleri beklemeye devam edeceksiniz. Cut off olmadı numaranız, CN 2026EU20001 ve üzeri olan dosyalar sonraki bültenleri bekleyecek son açıklanan bültene göre.

• @ATS16 teşekkürler. Bi anda stres yaptım 😃

• @ATS16 Nisan ayı için mi current olduk kafam karıştı...Haziran, Temmuz gibi mi randevu alabileceğiz...

• @winter-is-coming Evet bir aksilik olmazsa mülakatınız Nisan ayına planlanacak hayırlı olsun.

• İnanılmaz saşırdım bu bültene yani kimse bekliyor muydu bilmiyorum ama excele baktım Ankara için diyorum 11.000-20.000 arasında 67 kişi var toplamda, gayet Ankara konsolosluğunun bu yıl ki performansına göre bitebilecek bir rakam. Ben biraz umutlandım🌸

• @tumra Olması gereken sayı buydu aslında son 2 yıla bakınca. Bu yıl case density düşük.

Ama pause ortamında acaba arka yoldan böyle engel koyarlar mı diye çok endişeliydim. Neyse ki yersiz çıktı.

• @Arthur-Morgan son 2 yıldan önce hep böyle evet.Ben çok mutluyum bir de dosya taşımakta geç kalmıştım, ben bu case numberla Ankara’dan haziran-temmuzda mülakata girersem mucize olmuş olacak benim için. Siz de aynı zamanda Hong Kong’tan gireceksiniz, bu kadar sorunun üstüne biz bu vizeleri alacağız ya ben buna inanıyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@yasinaf, içinde söyledi: Sayılarla DV2026

@winter-is-coming Evet mülakatınız Nisan ayına planlanacak hayırlı olsun.

@winter-is-coming konsolosluk uygun görürse veya dosyanızda bir atlama olmaz ise 01.04.26 ve sonrasına mülakat planlaması yapılacak sizin için. Tüm olasılıkları düşünmek lazım, kesin alacaksınız söyleminden çekinmek lazım. Bol şans ve kolaylıklar 🍀

• @ATS16 Çok haklısınız kesin konuşmamak gerekiyor, yanıtı düzelttim.

• Son iki sefer buraya tahminimi yazmıştım tutmamıştı, gönlümden 20K geçiyordu bu sefer yazmamıştım. Yapabileceğimiz tek şey olumlu düşünmek arkadaşlar. Hepimiz pause olayının da kısa sürede kalkacağını ve herkesin vizelerine kavuşacağını düşünelim. Yeni bülten herkese hayırlı olsun.

• Bültenin yürümesi olumlu bir şey. Süreç yakında ilerler diye düşünüyorum.

• Hayirli olsun arkadaslar, sanirim DoS biz isimizi yapalim suspension kalkarsa ne ala, kalkmazsa da bizden bu kadar diye dusundu.

• @ATS16 ben de pek anlamadım mart ayı 11.000'de kaldı Nisan bulteni 20.000 mi oldu? bülten okuyunca anlayamadım. Yani soru şu an benim numaram Mayıs Haziran gibi mi mülakat olur cevap için şimdiden teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐

@falsepoet Ankara'nın performansına bağlı olmakla birlikte, numaranız 11000'den sonra olduğu için 01.04.2026 tarihinden itibaren mülakatınız planlanabilir durumda artık. Yani Nisan da olabilir daha sonra da, Ankara'ya bağlı.

• @aysegul, içinde söyledi: Sayılarla DV2026

@ozlemguzel77 şuan bu iletiyi yazdığınız sayfada, yani bu başlığın ilk iletisinde bültenlerin hangi zamanlarda yayınlandığı ile ilgili bilgiler var. Okuyunuz lütfen.
    Sadece bir düzeltme yapayım, ilgili paragraftaki bilgi "15-25" yerine "8-15" olmalıydı.

bugün yeni bülten eu 20.000 yayımlandı bilginize.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

121

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |