Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri

• @the-black-eagle DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

@crazycells bugün @mel arkadaşımız caec ten durumlarına bakmış. 01 olana adm proc. 02 olana ready yazılmış. Dün girmişlerdi mülakata. Biz de malum bugün girdik. Bizim ikimizde de a.pro. yazıyor. Bu bahsedilen ap sürecimi. Yani ekstra bir kontrole mi tabi tutuluyoruz yoksa normal durum mu. Yazıda several week sürebilir ya da 2 iş günü içinde mail gelir falan bişeyler yazıyordu. Durum nedir. Bilgilendirirsen sevinirim. Ayrıca @mel şifresini kilitlemiş sanırım. Sana özelden de yazmıştım. Kendisşne yardımcı olabilirsen sevinirim.

Idari isleme kaldiginizi o siteden degil konsolosluktan ogreniyorsunuz, bilginize.

• Sevgili @crazycells, ceac sitesinde durumumuzu kontrol ettiğimde in transit aşamasından ready aşamasına geçmiş görüyorum. Mülakatımız 20 Mayıs a verilmiş durumda. Kafamı karıştıran ceac sitesinde penceremde “additional info” için şu link verilmiş “nvc. state.gov/interview” o linke bastığımda “immigrant visa process” sayfasında “interwiew” kısmına yönlendiriyor. Yani “diversity visa program, interview” kısmına yöndermeli diye bir beklentim vardı, sizce bu durum normal mi? Süreç bu şekilde mi ilerliyor? Tecrübeleri olan arkadaşlar da bilgi verebilirse çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.

• @crazycells çok teşekkürler. Zaten bugün o site issued diye güncellendi ve ayrıca eşime vizelerin postaya verildiğine dair mail gönderildi. Ama yine de ben pasaportu bi elime alayım ve vizeyi gözümle göreyim o zaman rahatlıcam :)

@crazycells çok teşekkürler. Zaten bugün o site issued diye güncellendi ve ayrıca eşime vizelerin postaya verildiğine dair mail gönderildi. Ama yine de ben pasaportu bi elime alayım ve vizeyi gözümle göreyim o zaman rahatlıcam :)

Bence artık bilet bakmaya başlayın :)

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@mel telasa gerek yok, bu sekilde saat saat kontrol etmemelisiniz sureci :slight_smile: sadece konsoloslugun haberini beklemelisiniz.

• @daydreamer tam bam telime dokundun. Bizim en büyük sorunumuz orası :) Arkadaşların verdiği listeye gidilecek yer için NY/NJ ya da TX yazmıştım. Şimdi ona bir de TN seçeneği eklendi. Eşimin şimdiki şirketi iş ayarlarsa NY/NJ olacak. Olmaz ise yani ikimiz için de bir iş ayarlama durumu olmaz ise ki tüm hayaller ve planım o yöndeydi Houston yapacaktık :) Lakin 14 yıldır Abdde yaşayan çocukluk arkadaşım kendi işini bana öğretebileceğini söyleyerek Tennesssee ye gelmemi söledi. Şimdi durum buyken ben nasıl bilet bakayım :( 1-2 ay eşimin durumu için bekleyip ona göre bilet bakıcaz artık.

@daydreamer tam bam telime dokundun. Bizim en büyük sorunumuz orası :) Arkadaşların verdiği listeye gidilecek yer için NY/NJ ya da TX yazmıştım. Şimdi ona bir de TN seçeneği eklendi. Eşimin şimdiki şirketi iş ayarlarsa NY/NJ olacak. Olmaz ise yani ikimiz için de bir iş ayarlama durumu olmaz ise ki tüm hayaller ve planım o yöndeydi Houston yapacaktık :) Lakin 14 yıldır Abdde yaşayan çocukluk arkadaşım kendi işini bana öğretebileceğini söyleyerek Tennesssee ye gelmemi söledi. Şimdi durum buyken ben nasıl bilet bakayım :( 1-2 ay eşimin durumu için bekleyip ona göre bilet bakıcaz artık.

Hakikaten zormuş, ama keyifli bir zorluk şu andan sonrası sizin için. Burda size gıptayla bakan çok insan var şu an. Umarım en doğru kararı verirsiniz (vermeseniz de ne olacak, amaan boşver deyip geçiverirsiniz B şıkkına, dert etmeyin hiç. En azından denemedik demezsiniz) Kendi adıma şimdiden mutluluklar diliyorum...

• @daydreamer işe o tarafından bakınca tabi çok haklısınız. Şanslı insanlardan sayıyorum kendimizi. Ama iş karar kısmına gelince cidden çok da tatlı olmuyor :) Ciddi bir değişiklik bu malum tüm hayatımızı düzenimizi değiştiriryoruz :S

• @The-Black-Eagle tam olarak sürecinizi anlatır mısınız mülakatta teşekkürler.

• @denizbilmez DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

@The-Black-Eagle tam olarak sürecinizi anlatır mısınız mülakatta teşekkürler.

Ama "çantamızı, 10 lira verip karşıdaki büfeye emanet bıraktık" demeyin, nooolur :) hatta mümkünse "DV2020 mülakat deneyimlerine" kadar kimse yazmasa keşke hiç :yum:

• Bu ileti silindi!

• @smoothsurfin Merhabalar suanda benzer durumu yasiyoruz var mi acaba bi gelisme statulerde issued a dondu mu veya mail geldi mi pasaportlar ptt ‘ye verilmistir diye?

• @mel biz görüşmeye dün sabah 2 Nisan'da girmiştik. Dün akşamdan beri benim dosyam 01 AP esimin ve cocuklarimin ready olarak görünüyor CEAC'ta. Bir mail de almadim henüz. Umuyorum yarın ptt mailini aliriz.

• @smoothsurfin biz de ayni durumdayiz.1 Nisan da gorusmeye girdik esim 01 ap ben 02 ready’deyim umarim bu hafta issued oluruz :) insan geriliyoo yahuu hala bitmedi mi bi ohh diyemiycek miyiz diyoruz.Bi gelisme olursa burdan hbrlesiriz.cok tesekkurler bilgilendirme icin

• @mel heyecanlı bekleyiş devam ediyor:) Durumumuzda bir değişiklik olduğunda sizi bilgilendireceğim. Pasaportların 5 gün içinde PTT'ye verileceği söylendi demek ki prosedür devam ediyor. Başka bir mail de almadik aksini söyleyen. Aslında endişe etmemek lazım ama ne mümkün. Sizinle aynı duyguları paylaşıyorum:)

• @denizbilmez tam anlamadım. Yukarıda anlatmıştım. Farklı bişey mi soruyosunuz. @daydreamer çanta telefon almadık yanımıza 😊 kiraladığımız evde bıraktık hepsini.

• @the-black-eagle mülakat süreci derken neler sordular kaç saat beklediniz vb. demek istedim. anlattıysanız görmemişimdir kontrol ederim teşekkürler

• @The-Black-Eagle @alimanstory hayırlı olsun..

• @alimanstory @mel hayırlı uğurlu olsun. bol sanşlar :)

• Arkadaşlar randevu meil inden sonra bir mail daha geldi bana getirilmesi gereken evraklar falan yazıyor uzun bir yazı acaba herkese mi geliyor lütfen yardımcı olabilirmisiniz

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

39

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k