DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Unganlar kaça kadar açık?İnternet sitelerinde 7ye kadar açık olduğu yazıyor.Akşam 7ye kadar sağlık raporlarımızı almaya gidebilir miyiz?
-
-
Arkadaslar bugun itibari ile greencardlarimiz mailed oldu 21 aralikta girmistik
-
Bu ileti silindi! -
@meral, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@aysegul (sanki gidip vizesini alacakmış gibi heyecanlanan tezcanlı ben 🥹
)
Ayşegül hanım çok teşekkür ederim

Tezcanlı ben diyince birden texas'lı ben gibi okudum. Allah söyletti herhalde :)))
-
merhabalar. Unganlardaki sağlık muayenemiz öncesi hangi aşılara bağışıklığımız olduğunu öğrenmek için ben ve eşim dahiliye uzmanından randevu aldık. doktora özel olarak söylememiz gereken bir şey var mıdır ? teşekkür ederim.
-
@iibrahimd çok teşekkür ederim.

-
@yunustg iyi günler , unganlar bağışıklık durumunuza bakmadan tüm aşıları yapıyor. Amacınız unganlarda daha az aşı olmak ise işe yaramaz. Aşı kartı olan çocuklarınız varsa onlar hariç olabilir.
-
@Hasan-Ayvaz aynisi yazacaktim antikor test dikkate almiyorlar, normalde antikor testinde yapilan asilar dan gelen bagisiklik cikiyor ve cikmayan varsa olan asi yapilmasi gerek ama maalesef, sadece enabizda cikan varsa dikkate aliyorlar galiba
-
@Hasan-Ayvaz teşekkür ederim Hasan Bey.
-
@Kemalalp durum güncellemesi yapıyorum okula gittiğimde diplomamın arşivde olduğunu anladık çok şükür ki lise bittiğinde teslim almamışım
-
merhaba sağlık muayenesinde taa 25 sene önce olduğum ve kayıtlarına ulaşamadığım, enabızda da görünmeyen sinüzit ameliyatımın belgelerini götürmek zorunda mıyım? antikor testinden vs vazgeçtik biz, nasılsa her türlü aşıları yiyeceğiz. yine de sağlık ocağına gidip kendimiz için aşı kartları çıkartmayı deneyeceğiz. oğlumun aşı kartı var ve hepsi yazılı ama karman çorman. ben bile okuyamıyorum tarihleri. onu da yenileyip düzgün yazmasını rica edeceğim. enabız dışında alacağımız belge var mı? tüp bebek vs özel hastaneden yapıldı, orada da epirikizler var, hepsi toplanmak zorunda mı? vizeden daha çok geriyor sağlık muayenesi. eşimin 5 tane burun ameliyatı var, ikisi estetik. bunlar falan var. tüm epirikizler mi gerekiyor? eşim de ben de ciddi trafik kazaları geçirdik de. haliyle dosyalarımız kabarık.
-
@kıymet Sizden rica etsem mail adresini yazabilirmisiniz ? Bende aynı şekilde düzeltme yapmalıyım.
-
Merhaba, mülakat deneyimleri başlığında sağlık muayenesine ilişkin pek çok detayı göreceksiniz. Okumanız tavsiyedir.
Öncelikle o kadar eski bir ameliyatın belgelerini sunmak zorunda değilsiniz. Eşim, şalazyon ameliyatı olduğunu belirtmişti ancak elimizde bir evrak yoktu, herhangi bir şey sorulmadı.
Diğer yandan, eğer tıbbi bir hassasiyetiniz ya da gerekliliğiniz yoksa, aşı kartını karıştırmayın derim. Ben aşı kartı verdim ve tarihi hatalı yazdılar bu kez endişe yaşadım sorun olur mu diye. Bol şans..
-
@sule75 Çocuğunuzun aşı kartını tekrar düzenleyip, kaşe imza ile verebilirler, o işe yarar. Ancak sizin çocukluk çağında olduğunuz aşıların aşı kartı yoksa malesef bir işe yaramaz, aile hekimi de zaten sizin beyanınıza istinaden, evrakı da olmayan, kendisinin de yapmadığı aşılar için size aşı dökümü düzenlemeyecektir büyük ihtimalle. Edevlette görünen bir aşınız varsa onun çıktısını götürebilirsiniz sadece. Sinüzit veya burun estetiği/burun gibi ameliyat geçmişleri onları pek ilgilendirmiyor zaten. Tüp bebek, kaza geçmişi de ilgilendikleri konular değil.
-
Merhaba banka dökümü olarak tl bakiyesi göstersek sorun oluyor mu ?
-
@bketcrsur bildiğim kadarıyla sorun olmuyor.
-
@bketcrsur sorun olmuyor, yani bugüne kadar hiç sorun olmadı.
-
@bketcrsur dolar götürmenizi tavsiye ederim.
-
@bketcrsur bankadan rica ederseniz mevcut bakiyenin USD karşılığının gösterildiği bir üst yazı verip imzalıyorlar. O şekilde almanız mümkünse iyi olacaktır.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.