Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• merhaba sağlık muayenesinde taa 25 sene önce olduğum ve kayıtlarına ulaşamadığım, enabızda da görünmeyen sinüzit ameliyatımın belgelerini götürmek zorunda mıyım? antikor testinden vs vazgeçtik biz, nasılsa her türlü aşıları yiyeceğiz. yine de sağlık ocağına gidip kendimiz için aşı kartları çıkartmayı deneyeceğiz. oğlumun aşı kartı var ve hepsi yazılı ama karman çorman. ben bile okuyamıyorum tarihleri. onu da yenileyip düzgün yazmasını rica edeceğim. enabız dışında alacağımız belge var mı? tüp bebek vs özel hastaneden yapıldı, orada da epirikizler var, hepsi toplanmak zorunda mı? vizeden daha çok geriyor sağlık muayenesi. eşimin 5 tane burun ameliyatı var, ikisi estetik. bunlar falan var. tüm epirikizler mi gerekiyor? eşim de ben de ciddi trafik kazaları geçirdik de. haliyle dosyalarımız kabarık.

• @kıymet Sizden rica etsem mail adresini yazabilirmisiniz ? Bende aynı şekilde düzeltme yapmalıyım.

• Merhaba, mülakat deneyimleri başlığında sağlık muayenesine ilişkin pek çok detayı göreceksiniz. Okumanız tavsiyedir.

Öncelikle o kadar eski bir ameliyatın belgelerini sunmak zorunda değilsiniz. Eşim, şalazyon ameliyatı olduğunu belirtmişti ancak elimizde bir evrak yoktu, herhangi bir şey sorulmadı.

Diğer yandan, eğer tıbbi bir hassasiyetiniz ya da gerekliliğiniz yoksa, aşı kartını karıştırmayın derim. Ben aşı kartı verdim ve tarihi hatalı yazdılar bu kez endişe yaşadım sorun olur mu diye. Bol şans..

• ⭐⭐⭐⭐

@sule75 Çocuğunuzun aşı kartını tekrar düzenleyip, kaşe imza ile verebilirler, o işe yarar. Ancak sizin çocukluk çağında olduğunuz aşıların aşı kartı yoksa malesef bir işe yaramaz, aile hekimi de zaten sizin beyanınıza istinaden, evrakı da olmayan, kendisinin de yapmadığı aşılar için size aşı dökümü düzenlemeyecektir büyük ihtimalle. Edevlette görünen bir aşınız varsa onun çıktısını götürebilirsiniz sadece. Sinüzit veya burun estetiği/burun gibi ameliyat geçmişleri onları pek ilgilendirmiyor zaten. Tüp bebek, kaza geçmişi de ilgilendikleri konular değil.

• Merhaba banka dökümü olarak tl bakiyesi göstersek sorun oluyor mu ?

• @bketcrsur bildiğim kadarıyla sorun olmuyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@bketcrsur sorun olmuyor, yani bugüne kadar hiç sorun olmadı.

• @bketcrsur dolar götürmenizi tavsiye ederim.

• @bketcrsur bankadan rica ederseniz mevcut bakiyenin USD karşılığının gösterildiği bir üst yazı verip imzalıyorlar. O şekilde almanız mümkünse iyi olacaktır.

• ⭐⭐⭐⭐

@bketcrsur, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba banka dökümü olarak tl bakiyesi göstersek sorun oluyor mu ?

https://yesilkartforum.com/forum/post/501062

Anahtar kelimeler: Ankara, hesap hareket, bakiye, banka, TL, USD, Euro, altın, tahvil, fon, varlık dökümü

• @Peyk74 Umarım öyle olmuştur 🙏🏻 😇

• @Ali-a Bunun için açtırmanıza gerek yok

• @bketcrsur Sorun olmuyor biz hatta 1 ay öncesinde hesap açmıştık hesap dökümü TL vadeli hesaptı bi sıkıntı olmadı bizde

• ⭐⭐⭐⭐

@Ali-a, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar konu başlığıyla alakasız olabilir belki ama bilen birinden cevap alırsam sevinirim. Ds 260 formunu doldurduğumda eşimin ve çocukların pasaportları yoktu. Mülakat tarihi verildikten sonra pasaportlar alındı. Ds 260 formunu tekrar açtırıp pasaport bilgilerini girmem gerekir mi ? Eğer dosyayı açtırmak için ne yapmam gerekli ?

Öncelikle lütfen imzanızı tamamlayınız ve excele bilgilerinizi giriniz.

İmza için buradaki örneğe bakın.

Excel tablosu için buradaki tabloda alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.

Bu başlığın ilk iletilerini okumuş muydunuz? Üçüncü mesajda sorunuzun cevabı var (evet formunuzu açtırmanız gerekiyor).

Bundan sonraki yazışmalarda imzanız olursa çok iyi olur. Kolay gelsin.

• Kazakistan ve ozbekistan 75 ulke icinde olmasindan direk red verilmis duydum ap almamislar

• Merhaba randevu tarihim geldi ama dv formumdaki bazı bilgileri değiştirmem gerekiyor dv formunu basıl açtırabilirim?

• @excan nerde gördünüz acaba ?

• Ay sonunda sanırım ABD’ de yine hükümet kapanacakmış.

• @Kemalalp çok güzel lise diplomaniza görüşme oncesi kavuşmanız.

• @sule75 aile hekimize aşı dokumunuzu istediginizi soylerseniz sistemde gozuken yetiskin aşilarınız varsa onun çıktısını kendileri çıkarıp kaseleyip imzaliyorlar.Unganlar zaten saglik bakanligi sisteminden bunu görüyor. Istenen belgeler bizim doğru beyanda bulunup bulunmadigimizi gosteriyor.Bunu bana muayenem esnasında dr bey soylemisti.Ameliyatlarinizi size soruyor sezeryan apandist gibi ameliyatlara belge istemediler. Eger Ankara daysaniz size en fazla evrak getirmeniz icin musade ederler.Daha once ki deneyimlerde una benzer (psikolojik rahatsizlikla ilgili dr raporu istendigi ve alinmasi icin kosa bir surede getirmesi istenmisti die hatirliyorum) Saglik muayenesi bu isin en kolay ama biraz yekun tutan kismi:)) rahat olun elinizde varsa veya kolay elde edebiliyorsaniz rahat hissetmeniz icin goturebilirsiniz.Bol sanslar

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

162

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |