Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @Seyduna benim pasaportum administrative processing surecine girdi maalesef, biraz isler karisti gibi 🙂 ready statusunden bu statuye degisti. Elden verilen kagitlarin sebep oldugunu dusunuyorum (tax transcript) herhangi mail ya da ek dosya talebi de istemediler. Vizeniz onaylandi denip pasaportum alinmisti halbuki. Her seyde vardir bir hayir diyorum surece guveniyorum 🙂 bu arada fee hakkinda daha bilmiyorum biz de o asamaya gecemedik daha.

• @yeşim-yıldırım administrative processing den sonra benim vizem issued olmuştu, muhtemelen sizinki de öyle olur 🙂

• @Seyduna insallah hemen olur 🥹

• @Seyduna Melih sonunda Amerikaya gidiyor... Tebrikler Seyduna hocam gerçekten tarifsiz bir mutluluk gerçekten çok çok tebrik ediyorum 💯

• @yeşim-yıldırım merhaba 20 sinde mülakata girdik , 21 inde ( dün ) baktım ap yazıyordu bugün issued oldu.Ready oldumu hiç bilmiyorum.bende transcript vs verdim. Şunu önceden biliyorum ama bazı günlerde girenlerin pasaportları arada kaynıyor gibi okudum çünkü.Bir problem olduğunu sanmıyorum olsa ararladı merak etmeyin sırada karışıklık olmuştur çözülür.Mail gelmedi kargodan çünkü para vs ödemedim.Gelince bilgi veririm.

• @Seyduna @karemkuzey tebrikler! 🎉

• @Ekto-Oktan @gigi25 Çok teşekkür ederim, Allah hepimize nasip etsin inşallah 🙂

• @serdil Çok teşekkürler. Ne var ne yok yanımızda olmasına gayret edeceğiz.

• @Seyduna İyi yolculuklar. Mutluluklar. Çok sevindim. 🙂

• Benimde administrative processing sürecinde W2 yu almışlardı onaylandı diyip 😞

• @Yuri-Spaky Çok teşekkür ederim, darısı başınıza artık 🙂

• @Yuri-Spaky merhaba iyide ds260 formunda ssn adresimize zaten seçtik ama

• @rock Evet ben de böyle biliyorum. Bu şekilde seçtiğimiz için otomatik olarak gelecek eğer belirli bir süre içinde gelmezse gidip bildirmemiz gerekiyor diye biliyorum. Bir de sanki arkadaşlar birkaç hafta içinde geldiğini yazmışlardı yanlış hatırlamıyorsam.

Yakın zamanda tecrübe etmiş arkadaşlar bizi bilgilendirirse çok iyi olur 🙏🏼

• Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Benim aşılarımın olduğu mail geldi. E-medical worksheette baştaki expiration datede benim “31 December 2025” yazıyor ama herkeste böylemiydi o kısım, yanlış mı anlamadım?

• @gokcesak Siz böyle söyleyince baktım, bende de aynı şekil yazıyor, işin komik tarafı ben Aralık ayının 9'unda gitmiştim, anlamadım neden böyle olduğunu

• @umutmuftahi az önce issued olmus benimki de cok sukur 🥹 biz eve gonderilmesi icin odeme yapmistik ups kargodan mail gelmesi gerekiyor

• @Seyduna onay alan arkadaşlarımız bir kontrol edebilirler mi herkeste mi böyle yazıyor nir tuhaflık var gibi

• @gokcesak evet bende de ayni sekilde yaziyor

• @yeşim-yıldırım tamadır teşekkür ederim Yeşim Hanım 😊🙏🏻

• arkadaşlar selam, yeni bir joint sponsora ihtiyacınız olabilir maili bize de geldi. Yani anlamadık bu sponsorlar maaşları üzerinden mi değerlendiriliyorlar? Bizin sponsorun kendi evi var 400 bin dolar değerinde iki ay önce de emekli oldu. burada birinde görmüştüm galiba biz buna rağmen gittik bir şey sormadılar diye. ne yapmamızı önerirsiniz?

Benzer Başlıklar

• 77
  • 3116
  • 61
  • 1589
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

126

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |