IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
Arkadaşlar bilmeyenler için küçük bir hatırlatma sağlık kontrolüne gittiğiniz gün aşı kartlari e-mail olarak geliyor onun çıktısını almayı unutmayın.Amerikaya girişte bunu isteyebilirler.
-
@Seyduna amin inşallah 😊
-
@Burak-0 @zeynep1212 Çok teşekkür ederim :)
-
@karemkuzey bana öyle bir mail gelmedi ama sadece fatura gönderdiler.
-
@gokcesak bugun de bekle gelmezse mail atarak talep edebilirsin.
-
@Refiks tamamdır teşekkürler bekleyeceğim
-
@gokcesak kusura bakma uykusuzum ara ara dalıyorum şimdi gördüm. Mail gönder onlar mutlaka gönderecektir.
-
@Refiks böyle bir saçmalık yaşamadım ama güncel yüklediğim halde bunu görüşmede sordular mutlaka yanınızda bulundurun
-
Bu ileti silindi! -
@Seyduna benim pasaportum administrative processing surecine girdi maalesef, biraz isler karisti gibi :) ready statusunden bu statuye degisti. Elden verilen kagitlarin sebep oldugunu dusunuyorum (tax transcript) herhangi mail ya da ek dosya talebi de istemediler. Vizeniz onaylandi denip pasaportum alinmisti halbuki. Her seyde vardir bir hayir diyorum surece guveniyorum :) bu arada fee hakkinda daha bilmiyorum biz de o asamaya gecemedik daha.
-
@yeşim-yıldırım administrative processing den sonra benim vizem issued olmuştu, muhtemelen sizinki de öyle olur :)
-
@Seyduna insallah hemen olur 🥹
-
@Seyduna Melih sonunda Amerikaya gidiyor... Tebrikler Seyduna hocam gerçekten tarifsiz bir mutluluk gerçekten çok çok tebrik ediyorum :hundred_points:
-
@yeşim-yıldırım merhaba 20 sinde mülakata girdik , 21 inde ( dün ) baktım ap yazıyordu bugün issued oldu.Ready oldumu hiç bilmiyorum.bende transcript vs verdim. Şunu önceden biliyorum ama bazı günlerde girenlerin pasaportları arada kaynıyor gibi okudum çünkü.Bir problem olduğunu sanmıyorum olsa ararladı merak etmeyin sırada karışıklık olmuştur çözülür.Mail gelmedi kargodan çünkü para vs ödemedim.Gelince bilgi veririm.
-
@Seyduna @karemkuzey tebrikler! 🎉
-
@Ekto-Oktan @gigi25 Çok teşekkür ederim, Allah hepimize nasip etsin inşallah :)
-
@serdil Çok teşekkürler. Ne var ne yok yanımızda olmasına gayret edeceğiz.
-
@Seyduna İyi yolculuklar. Mutluluklar. Çok sevindim. :)
-
Benimde administrative processing sürecinde W2 yu almışlardı onaylandı diyip 😞
-
@Yuri-Spaky Çok teşekkür ederim, darısı başınıza artık :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
8
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum