Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @sule75 tarih yazmıyor kısmını anlayamadım. Ama linke tıkladığınızda ya da greencard çekiliş sonuçlarına baktığımız sayfayı açıp bilgilerinizi girdiğinizde tarih alt kısımda yazıyor olacak. Zaten mailde tarih yazmıyor. Sistemin güncellendiğine dair bilgi veriyor mail.

• @fearless1717 ustraveldocs kaydinizi yapin bazen mail geliyor istenen evraklar icin subat ayinda bakacam bende o ise

• Yasaklı

@sule75 Teşekkür ederim . O zaman Ankara bültene eşitlendi diyebiliriz. İnşallah bülten de ilerlemeye devam eder

• @sule75 Farklı tarayıcılardan deneyin birde internet bağlantınızı değiştirin wifi ise mobil internetinizden kontrol edin sayfa bazen yarım açılıyor alt kısım tam görünmemiş olabilir, Mac de açmak çok zor oldu halbuki daha önce aynı sayfayı mac den açmıştım bu sefer açılmadı başka bir bilgisayardan açabildim

• @fearless1717 Sizin mülakat tarihinize 1 ay var 3-4 gün kala kısa bir hatırlatma maili gelecektir. 2 NL mailinde hazırlamanız gereken evrak listesi olacaktır

• ⭐⭐⭐⭐

@mesut57 düzeltme yapayım, 2nl emaili mülakat tarihi alan talihlilerin şu günlerde aldıkları ve durumlarında bir update olduğu ile ilgili kendilerini kazandıklarını öğrendikleri sayfaya yönlendiren linkin olduğu kısa email.
    Evrak emaili ise mülakata bazen 1 hafta kala bazen 3 hafta kala gelebilen, evrak listelerini içeren email.
    Reminder emaili ise en son, mülakata -dediğiniz gibi- birkaç gün kala gelebilen hatırlatma emaili.

• Arkadaşlar ustraveldocs kaydıyla ilgili bir ayrıntı sormak istiyorum elbette öncelikle forum deneyimlerini okudum ama tam bir yanıta ulaşamadım çünkü bu durdurma sürecinden sonra nasıl bir yol izleyelim bilemiyoruz.10 şubatta bngk ta randevumuz var o zamana dek duruklama kalkmazsa 221g ye kalacagımız ve duraklama kalktıgında pasaportlarımızı posta ıle gonderebılecegımız bılgılerıne ulastıktan sonra dogal olarak vıze basılma ıhtımalı olsa bangkokta bı adres yazmak daha mantıklıydı fakat sımdı adres olarak turkıyedekı adresımızı yazmak daha mantıklı gelıyor 221g sonrası postayla gonderılen ve sonrasında konsolosluk tarafından pasaportun gonderılecegı yer bangkok olursa bırdaha bangkoka gelmemek ıcın nasıl bır yol ızlemelıyız? Turkıyeye postayla gonderırlermı yoksa yok ıllakı bangkoktakı bır adres yada postane olmalımı ?? konuya hakım olmadıgımdan forum yonetıcılerım ve arkadaslarım benı aydınlatırsa cok mutlu olurum.cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkurler

• @CARL-COX süreç inşallah en kısa sürede eski haline döner ve vize basımları başlar. O aşamadan sonra Bangkok a giden başka talihliler ile göndermeniz ve yine onlar aracılığı ile almanız daha kolay olacaktır. 2025 sürecinde de benzer durumda kalan bazı talihliler yine başka talihliler aracılığı ile pasaport gönderme ve alma süreci yürütmüşlerdi.

• @elbruz cevap için öncelikle teşekkürler emınım forum arkadaslarımız her turlu bırbırıne yardımcı olacaktır ama su an surecte belırsızlık var ve ustravel kaydını yapmak gerekıyor adres olarak turkıyeye gonderme secenegı mumkun olabılecekse tr adresını gırıp postayla konsoloslugun tr dekı adresımıze gondermelerı daha ıyı olur. eger bu secenek mumkun degılse bangkoktakı postane adreslerınımı yazmak gerekır?

• @abdiyos evet tam olarak dediğiniz gibi ama bizim konumuz farklıydı sadece belki kaçırmışsınızdır diye söylemiştim

• ⭐⭐⭐⭐

@CARL-COX, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar ustraveldocs kaydıyla ilgili bir ayrıntı sormak istiyorum elbette öncelikle forum deneyimlerini okudum ama tam bir yanıta ulaşamadım çünkü bu durdurma sürecinden sonra nasıl bir yol izleyelim bilemiyoruz.10 şubatta bngk ta randevumuz var o zamana dek duruklama kalkmazsa 221g ye kalacagımız ve duraklama kalktıgında pasaportlarımızı posta ıle gonderebılecegımız bılgılerıne ulastıktan sonra dogal olarak vıze basılma ıhtımalı olsa bangkokta bı adres yazmak daha mantıklıydı fakat sımdı adres olarak turkıyedekı adresımızı yazmak daha mantıklı gelıyor 221g sonrası postayla gonderılen ve sonrasında konsolosluk tarafından pasaportun gonderılecegı yer bangkok olursa bırdaha bangkoka gelmemek ıcın nasıl bır yol ızlemelıyız? Turkıyeye postayla gonderırlermı yoksa yok ıllakı bangkoktakı bır adres yada postane olmalımı ?? konuya hakım olmadıgımdan forum yonetıcılerım ve arkadaslarım benı aydınlatırsa cok mutlu olurum.cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkurler

Merhaba. Gördüğüm kadarıyla sağlık muayenesine mülakattan 7 gün önce, 3 Şubat tarihinde gireceksiniz.
    Bu mülakat deneyiminde pasaportların teslim noktasının yalnızca Aramex olduğu ve tek bir şubelerinin bulunduğu belirtilmiş. İsterseniz oraya gidince Aramex ile görüşüp pasaportların Türkiye’ye gönderilip gönderilemeyeceğini sorabilirsiniz. Buna göre de ustraveldocs kaydınızı oluşturursunuz. Kaydı bugünden yapmanız şart değil, son gün bile yapılabiliyor.

Ama bana sorarsanız bu kadar önemli bir evrakı kargo ile ne gönderir ne de alırım. Yolda kaybolursa ne olacak? Karar sizin.

• @CARL-COX biz de bangkokta girdik orada postaneye istemiştik DHL şubesine oraya 2 Gunde gelmişti ama sanırım su an değişmiş süreç

• @pearly sorun oradayken almak değil, mülakattan sonra ülkeye dönüp, sürecin normale dönmesi akabinde tekrar göndermek ve almak ile alakalı maalesef

• ustraveldocs giriş yap sayfası bende engellendi uyarısı veriyor neden olabilir bilen var mı acaba?

• ⭐⭐⭐⭐

@kemal85 tarayıcı değiştirin, bilgisayarı/cihazı değiştriin farklı bir cihazdan giriş yapın, wifi ise mobil veriye geçin, zaten mobil verinizi kullanıyorsanız atıyorum eşinizin mobil internetine geçin vs. bir de öyle deneyin, bloklamış sizi, olabiliyor bazen bu.

• @Serapp cevabınız ıcın oncelıkle cok tesekkurler bende arafta kaldım pasaportu ıkıncıye vıze basılacak olursa talıhlı bır arkadasımızla gonderdık dıyelım o bır seklde cozulur belkı ama dedıgınız gıbı vıze basılmıs pasaportu aramex gonderırız dese bıle kargoya nasıl guvenebılcez? acaba aramex le gorusup baska bırı teslım alabılırmı pasaportumuzu ?? tr ye gelecek olan talıhlı bır arkadasımız yada bunların hıcbırı olmayacaksa yenıdenmı gıtmek gerekır ? bu duruklama olayı herseyı altust ettı ozellıkle bızım gıbı uzak lokasyonda mulakatı olanlar ıcın

• @yunustg Merhaba barkodlu belgeyi alabildiniz mi? Bende şimdi doldurdum aynı hatayı alıyorum.

• @burakcan @yunustg bu sayfanin ekran goruntusunu veya sayfayi PDF olarak kaydedip ciktisini alip mulakata katilabilirsiniz, ben otle katildim ve barkodlu olani alamadigimii soyledim elimde ki evraga bakip tamam dedi .barkodlu belge o kadar da onemli degil. onemli olan sisteme kaydolmus olmaniz ve kaydolmus olarak gozukuyorsunuz.

• @DunyaVatandasi " Mülakatta sağlık muayenesi hakkında bilgi vereceğiz " kısmına takılıyorum ben de...İki olasılık düşünüyorum..
    1- Pause olduğu için sağlık muayenesinin süresi dolabilir bu yüzden süreç açılırsa mail ile bilgilendiririz ve o zaman randevu alıp dosyanızı tamamlarsınız..
    2- Risk alarak , isterseniz muayene randevusu alın evraklarınızı tam olarak teslim edin ..Süresi dolarsa biz mesul değiliz vb..
    Birinci olasılık daha yüksek bir ihtimal gibi görünse de mülakat aşamasına gelebilirsem :)) ve ikinci alternatifi sunarsa sanırım ikincisini tercih ederdim...
    Sürecinizde bol şans ve kolaylıklar dilerim...

• @winter-is-coming ikinci seçenek şu an için mümkün gözükmüyor çünkü bir arkadaşımız @yusufeymen38 sağlık muayenesi için randevu almaya çalıştı Viyana'dan fakat önce randevu verilmesine rağmen kısa süre içinde randevunun iptal edildiğini söyledi diye hatırlıyorum.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |