DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@aysegul teşekkür ederim Ayşegül Hanım :)
-
@Serapp Vallahi düşünüyorum belki bir çıkar yol buluruz diye ama maalesef görünürde hiç bir yol yok gibi. İki dudak arasından çıkacak olumlu söze bakıyoruz artık.
-
@yunustg bende fee payment cartı gözükmüyor ama geri kalan şeyler aynı. sabahtan beri denedim bikaç kere hala aynı hata. Bakalım barkodlu sayfa olmadan mülakata gideceğim gibi duroyor. Deneyimlerimi aktarırım 21inde
-
@ozyurta ilgili kelime beneficiary olmalı. çevirisi "yararlanıcı" olmalıydı
-
@meral aynı şey bana da oldu. en az 6 saat cloudflare hatası verdi. açıldı ama bu sefer de randevu tarihi yazmıyor
-
arkadaşlar merak edenler için bana da 2nl maili geldi. tarih vs yazmıyor. numara ilerleyişiyle ilgilenenler için 105xxx.
-
@Umut-P 10500 lere de geldi hatta 600 e yakın
-
Herkese merhaba. 18 Şubatta Ankara’da mülakat randevum var. 2NL’de bu şekilde yazıyordu. Ancak hala Ankara Konsolosluğu’ndan bir mail almadım. Endişelenmem gereken bir konu mu bu? CN numarası çok düşük olan adayların normalden çok sonra çağırıldığı da olmuştu. Forumda bir arkadaş bu şekilde bir durumu paylaşmıştı. Şimdi hatırlamıyorum kimdi ama. Bir sorun var mı sizce? Benzer dönemde mülakata girecek arkadaşlar size konsolosluktan mail geldi mi?
-
@fearless1717 merhabalar, ankara’dan mülakata dair mail gelmiyor. 2nl de gördüğünüz tarih doğru ve net. Ankara genelde istenen belgeler ile ilgili mail atıyor. Bize yanlış hatırlamıyorsam 2 kez gelmişti. Ama gelmeyen arkadaşlar da oldu süreç içerisinde. Çok sıkıntılı bir durum değil yani. Hazırlayacağınız belgeleri forumdan takip edebilirsiniz. Sürecinizin olumlu ve şanslı geçmesi dileğiyle
-
@sule75 tarih yazmıyor kısmını anlayamadım. Ama linke tıkladığınızda ya da greencard çekiliş sonuçlarına baktığımız sayfayı açıp bilgilerinizi girdiğinizde tarih alt kısımda yazıyor olacak. Zaten mailde tarih yazmıyor. Sistemin güncellendiğine dair bilgi veriyor mail.
-
@fearless1717 ustraveldocs kaydinizi yapin bazen mail geliyor istenen evraklar icin subat ayinda bakacam bende o ise
-
@sule75 Teşekkür ederim . O zaman Ankara bültene eşitlendi diyebiliriz. İnşallah bülten de ilerlemeye devam eder
-
@sule75 Farklı tarayıcılardan deneyin birde internet bağlantınızı değiştirin wifi ise mobil internetinizden kontrol edin sayfa bazen yarım açılıyor alt kısım tam görünmemiş olabilir, Mac de açmak çok zor oldu halbuki daha önce aynı sayfayı mac den açmıştım bu sefer açılmadı başka bir bilgisayardan açabildim
-
@fearless1717 Sizin mülakat tarihinize 1 ay var 3-4 gün kala kısa bir hatırlatma maili gelecektir. 2 NL mailinde hazırlamanız gereken evrak listesi olacaktır
-
@mesut57 düzeltme yapayım, 2nl emaili mülakat tarihi alan talihlilerin şu günlerde aldıkları ve durumlarında bir update olduğu ile ilgili kendilerini kazandıklarını öğrendikleri sayfaya yönlendiren linkin olduğu kısa email.
Evrak emaili ise mülakata bazen 1 hafta kala bazen 3 hafta kala gelebilen, evrak listelerini içeren email.
Reminder emaili ise en son, mülakata -dediğiniz gibi- birkaç gün kala gelebilen hatırlatma emaili. -
Arkadaşlar ustraveldocs kaydıyla ilgili bir ayrıntı sormak istiyorum elbette öncelikle forum deneyimlerini okudum ama tam bir yanıta ulaşamadım çünkü bu durdurma sürecinden sonra nasıl bir yol izleyelim bilemiyoruz.10 şubatta bngk ta randevumuz var o zamana dek duruklama kalkmazsa 221g ye kalacagımız ve duraklama kalktıgında pasaportlarımızı posta ıle gonderebılecegımız bılgılerıne ulastıktan sonra dogal olarak vıze basılma ıhtımalı olsa bangkokta bı adres yazmak daha mantıklıydı fakat sımdı adres olarak turkıyedekı adresımızı yazmak daha mantıklı gelıyor 221g sonrası postayla gonderılen ve sonrasında konsolosluk tarafından pasaportun gonderılecegı yer bangkok olursa bırdaha bangkoka gelmemek ıcın nasıl bır yol ızlemelıyız? Turkıyeye postayla gonderırlermı yoksa yok ıllakı bangkoktakı bır adres yada postane olmalımı ?? konuya hakım olmadıgımdan forum yonetıcılerım ve arkadaslarım benı aydınlatırsa cok mutlu olurum.cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkurler
-
@CARL-COX süreç inşallah en kısa sürede eski haline döner ve vize basımları başlar. O aşamadan sonra Bangkok a giden başka talihliler ile göndermeniz ve yine onlar aracılığı ile almanız daha kolay olacaktır. 2025 sürecinde de benzer durumda kalan bazı talihliler yine başka talihliler aracılığı ile pasaport gönderme ve alma süreci yürütmüşlerdi.
-
@elbruz cevap için öncelikle teşekkürler emınım forum arkadaslarımız her turlu bırbırıne yardımcı olacaktır ama su an surecte belırsızlık var ve ustravel kaydını yapmak gerekıyor adres olarak turkıyeye gonderme secenegı mumkun olabılecekse tr adresını gırıp postayla konsoloslugun tr dekı adresımıze gondermelerı daha ıyı olur. eger bu secenek mumkun degılse bangkoktakı postane adreslerınımı yazmak gerekır?
-
@abdiyos evet tam olarak dediğiniz gibi ama bizim konumuz farklıydı sadece belki kaçırmışsınızdır diye söylemiştim
-
@CARL-COX, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaşlar ustraveldocs kaydıyla ilgili bir ayrıntı sormak istiyorum elbette öncelikle forum deneyimlerini okudum ama tam bir yanıta ulaşamadım çünkü bu durdurma sürecinden sonra nasıl bir yol izleyelim bilemiyoruz.10 şubatta bngk ta randevumuz var o zamana dek duruklama kalkmazsa 221g ye kalacagımız ve duraklama kalktıgında pasaportlarımızı posta ıle gonderebılecegımız bılgılerıne ulastıktan sonra dogal olarak vıze basılma ıhtımalı olsa bangkokta bı adres yazmak daha mantıklıydı fakat sımdı adres olarak turkıyedekı adresımızı yazmak daha mantıklı gelıyor 221g sonrası postayla gonderılen ve sonrasında konsolosluk tarafından pasaportun gonderılecegı yer bangkok olursa bırdaha bangkoka gelmemek ıcın nasıl bır yol ızlemelıyız? Turkıyeye postayla gonderırlermı yoksa yok ıllakı bangkoktakı bır adres yada postane olmalımı ?? konuya hakım olmadıgımdan forum yonetıcılerım ve arkadaslarım benı aydınlatırsa cok mutlu olurum.cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkurler
Merhaba. Gördüğüm kadarıyla sağlık muayenesine mülakattan 7 gün önce, 3 Şubat tarihinde gireceksiniz.
Bu mülakat deneyiminde pasaportların teslim noktasının yalnızca Aramex olduğu ve tek bir şubelerinin bulunduğu belirtilmiş. İsterseniz oraya gidince Aramex ile görüşüp pasaportların Türkiye’ye gönderilip gönderilemeyeceğini sorabilirsiniz. Buna göre de ustraveldocs kaydınızı oluşturursunuz. Kaydı bugünden yapmanız şart değil, son gün bile yapılabiliyor.Ama bana sorarsanız bu kadar önemli bir evrakı kargo ile ne gönderir ne de alırım. Yolda kaybolursa ne olacak? Karar sizin.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum