DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)
-
merhabalar, 20 aralıkta giriş yapmıştım. 5 ocakta SSN elime ulaştı. bugün kontrol ettiğimde de green card için “card is being produced” şeklinde güncellenmiş.
-
@Umut-P Hocam selamlar yazınıza @Ceyda-Altun Hanım ve @ugurksknbck Bey açıklayıcı yanıtlar vermişler aslında sağolsunlar ama bende yazmak istedim. Gruptaki yöneticiler ve bu süreçlerle yıllardır ilgilenen kişiler ne tür durumlarla karşılaşabiliriz olasılık olarak (KESİN DEĞİL) birkaç ihtimalden bahsetmişlerdi. En yakın olasılık Ceyda hanımında belirttiği zamana oynayabilirler. Şuanki hükümet göçmenleri istemiyor, sevmiyor. Haberlerde ICE ile ilgili olayarı görmüşsünüzdür her yeden zorla göçmen topluyorlar ve maalesef kendi vatandaşlarından birini öldürecek kadar ileri gidildi.
Ayrıca green cardı elinize alana kadar bu bir kazanılmış hak değildir bilgisini yine gruptaki tecrübeli arkadaşlar belirtmişti. Tabi şuan yaşadığımız süreç önceki süreçlerden birtakım farklılıklara sahip olabilir zaten kimse en iyi ben biliyorum da demiyor.
Hepimiz ortak bir şekilde olumlu sonuçlanmasını diliyoruz ama neticede 2 ihtimal var olumlu ve olumsuz sonuç. Bu yüzden Uğur beyin tavsiyesini dikkate almakta fayda var, "sürec ne yönde ilerlerse o şekilde pozisyon almanızı gerekiyor."
Saygılar.Gerçeklik, gözlemciden bağımsızdır.
-
Bugün (11.01.2026) itibariyle benim, kızımın ve oğlumun greencard'ları için 'card is being produced' güncellemesi geldi, eşimin hala 'visa fee payment received', bakalım onun ki ne zaman değişecek.
19 Aralık'ta alınan karar ışığında acaba sorun yaşanır mı diyorduk ancak 19-20-21'inde giriş yapmış arkadaşlarımızdan güzel haberler gelmişti son birkaç gün içinde. Biz 24ünde giriş yapmıştık, tam noel tatilinde. Bizimkilerin produced olması da 18.günü buldu, ki bu bile şahane :) Hayırlısıyla teslim alalım :)
Edit : Eşimin de 12.01.2026 yani ertesi gün produced oldu. Hepsi peyderpey oldu bu arada, önce kızımın ve benim, birkaç saat sonra oğlumun, ertesi gün de eşimin kart güncellemesi produced oldu.
-
Tebrik ederim, sizin adınıza gerçekten çok mutlu oldum. Ayrıca bunun sürecin tamamı açısından olumlu bir gelişme olduğuna inanmak istiyorum. Görünen o ki DHS, faaliyetlerine devam etme yönünde bir adım atmış gibi duruyor; önce SSN’lerin, ardından GC basımının başlaması belki de ilerleyen süreçte AOS sürecinin yeniden devreye girmesi ve “pause”un tamamen kaldırılmasıyla devam edebilir.
Sonuçta tüm sürecin DHS öncülüğünde başladığını hatırlarsak, bu gelişmeler umut verici görünüyor. En azından ben böyle inanmak istiyorum. Tekrar, sizin adınıza çok sevindim.
-
@koci çok teşekkür ederim, ben de tam olarak böyle düşünüyorum, bunun sadece ümitvâr olmak olduğunu düşünmüyorum, olumlu emareler olduğunu düşünüyorum ve buna inanıyorum. Biraz sancılı olacak belki ama 19 aralık sebebiyle süreci duraklatılmış birçok talihlinin birkaç ay içinde vizesine kavuşacağına inanıyorum ben.
-
USCIS'im güncellendi Green Card'ım basım aşamasına geçti..
-
@Selimdiskaya52 Tebrikler,umarım belki iyi bir şeyler olmuştur diye formu açip bir umut iyi birşeyler olmusmudur diye iletileri okuyan bizlerin de green card i alması dileğiyle.
-
Arkadaşlar başlığı açtığımda bu konu ile ilgili paylaşımları merak ettiğim için geliyorum. Lütfen eklediğim paylaşımı dikkate alın.
@elbruz, içinde söyledi: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)
Değerli dostlar,
Bu konu başlığı, son birkaç gün kapsamlı ileti içerikleri sebebi ile amacından baya bir sapmış durumda. Aşağıda detayları yer alan ilgili başlıkları kullanırsak eğer bu başlıkta kendi amacında devam edebilir görüşündeyim.
Herkese sevgiler
Ülkeye girenlerin "Göçmen Vize İle Amerika'ya İlk Giriş
https://yesilkartforum.com/forum/topic/183/göçmen-vize-ile-abd-ye-ilk-giriş/3827Green Card Takibi İçin
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1979/yeşil-kart-ın-adresinize-ulaşmasını-nasıl-takip-edersiniz/809Green Card Teslim Süresi İçin
https://yesilkartforum.com/forum/topic/436/green-card-teslim-suresi/153SSN Başvuru ve Takibi İçin
https://yesilkartforum.com/forum/topic/165/social-security-number-ssn-ve-basvurusu/1460Amerika'da Ehliyet Almak İle İlgili
https://yesilkartforum.com/forum/topic/71/amerika-da-ehliyet-almak?_=1767971473684Amerika'da Gsm Hattı ve Telefon Almak İçin
https://yesilkartforum.com/forum/topic/292/abd-de-kullandığınız-telefonlar-ve-gsm-operatörleri/794?_=1767971473688Amerika'da Banka Hesabı, Kredi Kartı vb İçin
https://yesilkartforum.com/forum/topic/7549/banka-kredi-kartlari-yatirim-araclari?_=1767971473695 -
4 kişilik ailemizde. Eşim ve oglumun gc ları adrese ulastı. Ama ben ve diger oglumu biyometrik parmak izine davet etmisler, ve üstelik mektup gec ulastıgı için randevu tarihide gecmis.
Ben amerikada degilim. Gitmem de su an iş durumdan dolayı, benim için cok zor.
Bu durumda benim ve diger oglumun tekrar amerikaya gitmesi şartmı? Ülkeye girerken aldıkları parmak izinde problem olmuyorda bu sonradan nasıl problem oluyor? Gitmeden mail, telefon ile çözebilecegim bir durum mu? Daha öncesinde tecrübe etmis arkadaslar, ya da tecrübe etmis arkadasların yakınları varsa ve benimle paylasırsa cok memnun olurum. @gucarslan -
@aysegul tebrikler gözünüz aydın darısı bizlerin başına
-
@H-A selamlar mesajınızı şimdi okudum bu bende de çıktı ama başka bir satırda ‘address changed’ olarak da gözüküyordu. O yüzden sistemin aldığını ümit ediyorum. Bizim kartlarımız hala ödeme alındı aşamasında.
Sizin başka bir ilerinizden basım sürecinizin de tamamlandığını gördüm. Hayırlı olsun tekrardan
-
@aysegul Tebrikler darısı hepimizin başına.
-
@emr19 Ankara'daki Türkiye USCIS bürosundan da biyometrik verilebiliyor diye biliyorum
-
Maalesef ankara ofisini secince “there was an issue with your request. Please try again.” hatası veriyor. Sanırım online randevu kapalı

-
@emr19 geçenlerde ankarada biometrik veren bir talihlinin iletisini okudum, buradaydı sanırım, tekrar arayacağım bulabilirsem linki göndereceğim size, yalnız sadece çok geçerli bir gerekçeniz varsa Ankara'ya alabiliyorsunuz diye yazmıştı, bakacağım birazdan.
Edit : aradığım örneği doğru başlıkta sayın @ATS16 paylaşmış siz de görmüşsünüz zaten :)
-
@emr19 [email protected] adresine durumunuzu izah ederek e-mail yazabilirsiniz.
-
Bu ileti silindi! -
@aysegul Evet aslında sebebim cocugumun okulu var. Almanyada oturuyoruz, okul izin kagıdı vermeden kafamıza göre gidemiyoruz. Diyeceksiniz ki anlarada sorun olmaz mı? Ankara için 1 gece kalmalı sorunsuz halledebiliirim. Ama ameeikaya tekrar giriş için minumum 2-3 gece sürer ve bu durumu halledemem.
Ve tabi maliyet de var.
Ama gecerli bir sebep baska ne diyebilirm hicbir fikrim yok. Umarım kabul görür -
@Serapp Cok tesekkürler Serap hanım
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum