Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Mülakatlarınız hayırlı olsun umarım herkes sorunsuz atlatır.

• @aysegul tekrardan rahatsız ediyorum özür dilerim
    Doğru mu yaptım diye teyit amaçlı soruyorum reschedule siz bunun yerine hangisini seçmiştiniz

• ⭐⭐⭐⭐

@Fatime-İncebaş estağfirullah, ne özrü rica ederim, aşağıdaki linkte çok detaylı anlatımı var, kendi yaptıklarınızla bir kıyaslayın bakalım belki farkı o şekilde çıkarabilirsiniz veya sıfırdan yeni başvuru yapın daha sağlıklı olabilir. Kolaylıklar ve bol şans dilerim.

https://yesilkartforum.com/forum/post/513067

Edit : reschedule kısmını sormuşsunuz zaten şimdi farkettim; ank2 yerine ank4 seçtiriyordu galiba video çeken vatandaş, oradan kaynaklı bu reschedule hatası olayı. Burada yapmaya çalıştığımız şey tekrar randevu almak değil, belge teslim kaydını yapmak, parantez içindekileri bile okusanız anlaşılır aslında.

Bir de siz BNK da gireceksiniz sanırım değil mi? Belki ülke bazlı farklılıklar olabilir, ona da dikkat etmek gerekir. Benim iletimden hemen sonra Tayland için de link verilmiş, onu referans alabilirsiniz bnk için.

• @aysegul çok teşekkür ederim ☺

• Ankara bile hızlı ilerlerken son bültende EU bölgesini hiç arttırmamış olmaları çok sinir bozucu.

• Dosyami hong kongdan ankaraya taşıyacağım ankara da sıra gelecek gibi

• @zakaria çok teşekkürler inşallah beklemedeyim

• @Fatime-İncebaş Merhabalar şimdi denediğimde ben de aynı hatayı almaktayım, nedenini bulabildiniz mi ve çözebildiniz mi acaba?

• @Peyk74 😏 Kişi başı 330 $ iyi para ödeme alınıyor görüşme bankosunda kusura bakmayın vizenizi basamıyoruz diyorlar olay bu kadar.Benim mülakata girdiğim gün o kadar çok İran vatandaşı vardı ki geneli ellerinde pasaportlarla dışarı çıkıyorlardı.

• @mesut57 sizin girdiginizde dv paused yoktu ki siz vize aldiniz sadece iranlilara mi vize basamiyoruz diyorlardi bu travel ban olmasindan mi idi acaba?

• Tekrardan bir şey soracağım arkadaşlar biz bu ustravel kaydını yaparken ben eşimi bakmakla yükümlü gelen sekme ile kaydettim yoksa başa gidip onun adına ayrı bir hesabı mı açmam lazım mı ?

• Bu "bakmakla yükümlü" denilen şeyde çeviri hatası olabilir mi? Diyelim evliyiz, eşimize bakmakla yükümlü müyüz?? Yoksa bu , sadece çocuklarımızla ilgili bir şey mi? "bakmakla yükümlü" diye çevrilen yer ingilizce orijinal formlarda nasıl yazılıyor?

• ⭐⭐⭐⭐

@ozyurta çeviri ile ilgili bir durum o, yani asıl talihlinin yanında mülakata girip, pasaportuna vize alacak aile üyelerini eklemeniz gerekiyor, yani eş ve çocuklarınızı eklemelisiniz.

• Bize de durum güncelleme maili geldi ama tarihi göremedik sayfa açılmıyor, farklı tarayıcılardan da denedim ama açılmıyor, açılınca mülakat tarihini de yazacağım, bir anlamı olmasa da bilgi vermek istedim, şu maili göreceğim günü sabırsızlıkla beklerken sabah gördüğümde azıcık bir heyecan kıpırtısı bile oluşmadı umarım kapanan kapılar süremiz bitmeden açılır

• 11k' nin altinda olup Ankaradan mulakat maili almayan birisi var mi

• Yasaklı

@meral Merhaba, tebrik ederim şimdiden mülakatınız hayırlı olsun. Süreci daha iyi takip edebilmemiz açısından case numaranızdaki xxx olan kısmın ilk hanesini tabloya işleyebilir misiniz? İyi günler dilerim.

• Yasaklı

@johnlennon sanırım bülten ile eşitlendi ama en son girilen 10400 şu an. 10 binlerde olanlar ilk haneleri açarsa bunu net görebiliriz

• Merhabalar , eşimle ustraveldocstan tekrar mülakat randevusu almaya çalışıyoruz .Ana sayfada bakmakla yükümlü olunan kişiler:1 olarak gözüküyor fakat randevu tarihi aldığımız kısımda group members kısmında benim ismim yok. 19 50 ile biten numarayı da aradık ama ekleme işlemini hala gercekleştiremedik.Görevli sorun devam ederse tekrar arayın dedi fakat tekrar aradığımda ankaraıw mail adresine mail atmam gerektiğini söyledi başka bir görevli. Biz tekrar aramalı mıyız ?Defalarca aradık çünkü .

• Merhabalar, ustraveldocs kaydını kendim ve aile üyelerim için yaptım. Ana sayfada "Transaction Complete" yazısı var fakat dili ingilizce yaptım ama barkodlu sayfa gelmiyor. Bilen arkadaşlardan yardım rica edebilir miyim ?

• ⭐⭐⭐⭐

@Ceyda-Altun ben olsam hem email gönderir, hem aynı numaradan farklı temsilcilerle konuyu paylaşırdım. Bazıları son derece çözüm odaklı, bazıları ise ezbere aynı şeyi söylüyor. İki koldan denerim yerinizde olsam.

Benzer Başlıklar

• 153
  • 316
  • 83
  • 12173
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

136

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |