merhabalar herkese
Benim sorum mülakat taki doktor muayenesinde aşı ile ilgili: Green Kart'tan önce istenen aşıları internette buldum ama bu aşıları yapmış olmamıza rağmen bizim e-Nabız'da birçoğu gözükmüyor. Bununla ilgili bizimle aynı durumda olanlar oldu mu? Hepsini tekrar mı yaptırmamız mi gerekli?

️
gerçekten bu sitedeki paylaşımlar ve bilgiler çok değerli iyi ki böyle bir site var. Süreçteki herkesin de şansı açık olsun 
herşey gönlünüzce olsun inş bundan sonrası için
darisi basimiza insallah
evet ben burada benimle yaşıyor uzaktan çalışıyor diyince domicile görmek istedi. Benim eşimin üzerine aracı vardı onun registration belgesini gösterdim, onun üzerinde adresi yazıyordu. Aslında soracaklarını düşünmemiştim çünkü NVC’ye hepsini yüklemiştik ama yine de çıktısını almıştım iyi ki o anda yanımdaydı o kadar belge içinden sadece buna bakmak istedi. NVC’ye bunu, drivers license bir de ailesinden aldığımız orada ikamet edeceğimize dair yazdıkları mektubu yüklemiştik hatırladığım kadarıyla. (Proof of domicile kısmına) Eşimin Amerika’da olan numarası aktif onu ödüyor ve aktif olarak banka kartlarını da kullanmaya devam ediyor. Bunları göstermeme gerek kalmadı ancak bilseydim daha hazırlıklı giderdim 
🥳 Bu süreç çok uzun sınavı çok stresi bol ama gün sonunda Allah’a şükür karşılığını aldık darısı bekleyen herkesin başına olsun