Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @gigi25 sizin adınıza çok mutlu oldum, tebrik ederim ☺

• @gigi25 Tebrik ederim, yeni hayatınızda başarı ve mutluluk sizlerle olsun. 🙂

• @gigi25 hayırlı uğurlu olsun yeni hayatınızda başarılar dilerim 😊 gerçekten bu sitedeki paylaşımlar ve bilgiler çok değerli iyi ki böyle bir site var. Süreçteki herkesin de şansı açık olsun 🍀

• @gigi25 gözünüz aydın🎊herşey gönlünüzce olsun inş bundan sonrası için🙏

• Bu ileti silindi!

• @gigi25 hayırlı olsun yeni hayatınızda mutluluklar 🎉 darisi basimiza insallah 😅 @Turhan-0 yarin sizdende guzel haberler bekliyoruz

• @gigi25 tebrikler yolunuz, bahtiniz acik olsun. Hersey gonlunuzce olsun sizin ve herkesin

• @gigi25 Hocam merhaba yolunuz bahtınız açık olsun öncelikle adınıza çok sevindim ve gerçekten mutluluk verici bir haber ama bunun haricinde benim size bir sorum olucaktı

"Eşinizin Amerikadaki İkametini Kanıtlayan bir belge var mı yanınızda?" Bu konuyu biraz açarmısınız Domicile mevzusu mu yoksa ABD vatandaşlığını vs mi kanıtlmaanızı istediler buna ne cevap verdiniz veya ne sundunuz bu konu benimde ilgimi çeken bir konu çünkü benide aydınlatırsanız çok sevinirim yani bunu bilsem iyi olabilir tekrardan çok çok teşekkür ederim ^^

• @umayy @seda-2 @Bircan çok teşekkür ederim ☺

@Ekto-Oktan teşekkürler 😇 evet ben burada benimle yaşıyor uzaktan çalışıyor diyince domicile görmek istedi. Benim eşimin üzerine aracı vardı onun registration belgesini gösterdim, onun üzerinde adresi yazıyordu. Aslında soracaklarını düşünmemiştim çünkü NVC’ye hepsini yüklemiştik ama yine de çıktısını almıştım iyi ki o anda yanımdaydı o kadar belge içinden sadece buna bakmak istedi. NVC’ye bunu, drivers license bir de ailesinden aldığımız orada ikamet edeceğimize dair yazdıkları mektubu yüklemiştik hatırladığım kadarıyla. (Proof of domicile kısmına) Eşimin Amerika’da olan numarası aktif onu ödüyor ve aktif olarak banka kartlarını da kullanmaya devam ediyor. Bunları göstermeme gerek kalmadı ancak bilseydim daha hazırlıklı giderdim 😄

• Arkadaşlar eşinizle olan fotoğraf albümlerinde nasıl bir yol izlediniz fotoğrafları A4 kağıdına mı bastırdınız yoksa fotoğrafçıya gidip normal fotoğraf makinesi ile çekilmiş gibi mi çıkarttırdınız?

• Ceac sitesine girmeyi dener misiniz Bi girebiliyor msnz benimki girmiyor, vize statüs check yapmıyor Bi bende mi sorun var şuan

• @Refiks Kral, marka vermem doğru mu bilmiyorum ama benim izlediğim yolu anlatayım, Çin'den güzel görünen bir albüm aldım, sosyopix'ten poloroid gibi görünen baskı kağıdına uygun fiyata 72'li fotoğraf baskı yapıyorlar. Oradan sipariş veriyorum geliyor eve kadar sonra albüme yerleştirdim. Büyükelçilikteki görevli de albüm sayfalarını çevire çevire bakmıştı 🙂 Açıkçası güzel de görünüyor saklayacağım

Not: Hemen hemen her uygulama sosyopix için indirim kodu veriyor, faydalanmanızı tavsiye ederim. Başım belaya girmesin reklam falan almadım, sadece deneyimim bu 🙂

• @Refiks trendyolda satın aldım 50 tane fotoğraf 350 tl. whatsaptan fotoğrafları attım adrese kargo geldi 2 günde

• @Seyduna o kadar vaktim kalmamıştır herhalde diye düşünüyorum, diğer arkadaşın bahsettiği trendyol sanırım daha hızlı ve pratik olacaktır 🙂

• @burak2344 hemen bakıyorum sağolasın 🙂

• Merhaba bu formun en uzun bekleyeniydik sanırım. Bugün vizem onayladı🙏🏻🥳 Bu süreç çok uzun sınavı çok stresi bol ama gün sonunda Allah’a şükür karşılığını aldık darısı bekleyen herkesin başına olsun🙏🏻
    Bugünün detayını aktarmak isterim sabah 08:30 da randevum vardı 08:45 de içerdeydim göçmen vizesi olduğunu belirttiğimde bir kâğıt verdiler oturup sıramı beklemeni istediler. İlk yandığında numaram evlilik cüzdanı fotoğraf pasaport adli sicil kaydı ve nüfus kayıt örneğini istediler. Beklememi birazdan çağıracaklarını ilettiler. Türk vatandaşı 4 kişi gördüm 15 kişiye yakın İranlı vardı ve süreçleri soruları bize göre çok uzun sürüyor. Bana 3 soru sordular eşinle nasıl tanıştın, eşin kaç kez geldi ve eşimin işi. Sonrasında onaylandı dediler ve hafta içinde pasaportumun teslim edileceği bilgisini verdiler. Fotoğraf istemedi vergi beyanlarımızı sadece kontrol etti W2 önemli yanınızda bulunsun. 11:05 de çıktım
    Herkese yeni hayatında huzur mutluluk dilerim 🙏🏻

• @burak2344 sabah ve az önce denediğimde aynı şekilde ben de giremedim.

@serdil tebrikler! 👏

• @gigi25 sanırım güncelleme yapıyorlar 6 7 saatir

• @Hakan-Türkoğlu merhaba pasaportunuz size ulastımı? Bıldıgım kadarıyla 12 ocak görüşmeye girmiştiniz?

Benzer Başlıklar

• 16
  • 3
  • 3116
  • 1589
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

150

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |