Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• İran gibi ülkeler de banlıyken sağlık raporu alıp mülakata giriyorlardı,simdi bu 75 ülkenin de bana dahil olmasıyla basılan vize sayısı azalır tabiki fakat bu ülkenin vatandaşlarına mülakat verilmeyeceğiyle ilgili de bir bilgi var mı ?

• Yasaklı

@Mert-A Ağırlıklı olarak Avrupalı. Çekilişe giremeyen ülkeler de oyun dışı zaten (hindistan vb.) Geri kalan ülkeler de zaten Japonya, Güney Kore ve Avustralya gibi yerler…

• Yasaklı

Bu ileti silindi!

• @Umut-P bu karardan sonra Türkiye içinde de seçerek alabilirler o zaman.(kamu yükü olacak mı türkiye’de ne iş yapıyor-eğitim seviyesi ne vs bakabilirler diye düşünmekteyim.)

• Yasaklı

@Ceyda-Altun Evet büyük ihtimalle getirecekleri ek şartlar bazı maddi yükümlülükler olabilir. Başkanın bizzat kafaya taktığı bir konu bu.

Bu saatten sonra gidebilen arkadaşların da public charge hususuna çok dikkat etmesi gerekiyor. Onları da sık sık inceleyebilirler.

• Dostlar belki paused sebebi bu idi simdi kalkabilir tabi bu bir varsayim

• @earslann Bence, Trump Reisin kizi Necla Hanim sayesinde Turkiye listeye girmemis olabilir..😂😂

• ⭐⭐⭐⭐

@MySea o kadarını yapsın bari dimi 🙂

• @earslann bu arada "Dünya kupası", Amerika'da mı olacaktı? Acaba kim katılacak bu kupaya "vizesiz" belli ki dünyanın yarısı banlamış! Ne, nerede, nasıl olacak çok merak ediyorum.

• @kemal85 Sadece göçmen vizeleri "askıya alındı". Komple tüm vizeleri kapatmadılar.

• @gucarslan Sizce bu 75 ülkenin (eğer FOX’un paylaştığı ülkelerse) suspend edilmesi, pause açısından olumlu bir süreci başlatır mı? Ya da olumlu/olumsuz etkileri olur mu?

• @Arthur-Morgan tamam da latin Amerika'da çıkardığı olay var, iran'da çıkarma ihtimali olan ayrı bir olay var, üstüne Avrupa'yı da diken üstünde tutuyor... Ben bu sene bizim başımıza gelenlerin, tüm vizelerin de başına gelebileceğine dikkat çekmek istiyorum.

Neyse çok olumsuz olmak istemem ama elimizde ki de belli. 😕

• @excan Ben de böyle hissediyorum, ya da olmasını istiyorum diyeyim. Artık birkaç iyi haberi hakettik bu kadar şanssızlıktan sonra

• Pause ifadesi yerine göçmen vize mülakatı komple yasak olsa daha olumlu olurdu bizim için. Pause kalkar umuduyla bu ülkedeki insanlar mülakat alıp katılmaya yüksek oranda devam edecektir.

• Yasaklı

Bu ileti silindi!

• @Umut-P, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@uonur26 göçmen vize mülakatlarını da kaldırdılar o ülkeler için. direkt consular processing kalktı şu an. bu sadece bir travel ban değil yani.

Umarım öyle olur ve green card süreci başlar tekrar.
    Birisi Avrupa için şöyle bir tablo çıkartmış

39c251b9-fc05-41be-81ca-e24664f62569-image.jpeg

• Yasaklı

@uonur26 abd nin bu listedeki not banned ülkelerle hiçbir sorunu yok. bakalım ilerleyen süreçte neler olacak.

• @Umut-P Resmi açıklama yayınlanmadı daha. Belki mülakatlarını yapıp AP'ye bırakılacaklar onu henüz bilmiyoruz. Bizim X açıklamamız da çok ağırdı ama sonra mülakatlar yapılacak dendi resmi metinde.

• Yasaklı

Bu ileti silindi!

• @Umut-P Resmi açıklama geldi. Bizimkiyle neredeyse aynı.

Maalesef iki durdurmayı da kaldırmaya hiç niyetleri yok, çünkü ikisi için de aynı yolu izliyorlar.

Bu iş mahkemede bitecek gibi.

Benzer Başlıklar

• 19441
  • 153
  • 180
  • 11427
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

161

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |