Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Doyami hong Kongdan ankaraya taşımak istiyorum ne zaman mail atmaliyim

• @Bugra0666
    Teşekkür ederim benim aynı havayolu şirketiymiş baktım valizim direkt gidiyormuş o yüzden 1.30 saat yeterli dediler.

• Sizce ben bu 221g pause olayından etkilenir miyim? Yoksa mülakatım 19 Aralık öncesi olduğu için yine de vize basılır mı evrağım tamamlandıktan sonra bir bilgisi ya da fikri olan var mı?

• @Eyupp hocam moralinizi bozmak istemem ancak bir arkadaşımız daha sizin durumunuzdaydı diye hatırlıyorum, karar öncesi APye kalmıştı ve istenilen belgeyi karara çok yakın bir tarihte tamamlayabilmişti. Pasaportunu konsolosluğa göndermesine rağmen konsolosluk arayıp vizeyi basmadan göndereceklerini söylemişlerdi. Sanırım önemli olan mülakat tarihi değil vizenizin pasaportunuza basılacağı tarih, eğer geçen hafta cumaya kadar pasaportunuza vize basılmadıysa maalesef siz de etkileniyorsunuz bu karardan

• @Göktuğ-Yılbaşı Teşekkür ederim bilgilendirme için, hayırlısı olsun artık ya bizden çıktı olay. Forumu hergün takip etmeye çalışıyorum olabildiğince ama o arkadaşı görmemiştim, gözden kaçmış sanırım. Amerika'da karşılaşmak dileğiyle.

• @zakaria hocam alakası yok, bilerek silmiş bir arkadaş ve hatta hepimize küfür yazmış exceli silip

• Selamlar arkadaşlar umarım iyisinizdir. En son yayınlanan bildiride mülakatların devam edeceği ancak AP’ye bırakılacağı söylenmişti. En son açıklanan Ocak ayı bülteninde current olmuş kişiler 2nl maili bekliyorlar sanırım. Şu an hala bu maillerin gelmemesinin sebebi sanırım noel tatillerinden dolayı değil mi? Mülakat mailleri hangi tarihlerde gelmeye başlar?

• @bahadir90s Önümüzdeki hafta yavaş yavaş işin rengi belli olur.5 Ocak 26 haftası da hızlanır diye umuyoruz.Bu arada pek iyi değiliz bu virgüllü haberler üzüyor bizleri.

• @proahmet iyi yolculuklar şimdiden, adınıza sevindim.

• @Fer-0 yanıt için teşekkürler. Önümüzdeki 2-3 hafta bayağı stresli geçecek o zaman. Hem son bültenin mülakat planlamalarını göreceğiz (umarım) hem de yeni bültenin verilerini göreceğiz. Umarım yüksek ilerleme olur ve AP verilen kişilere vizeler basılır.

• @onur12, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Doyami hong Kongdan ankaraya taşımak istiyorum ne zaman mail atmaliyim

29 Aralık Pazartesi, TR saati ile 18:00 gibi mail atmanı tavsiye ederim.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

1 ocak / CEAC Verileri Hk.

*üst edit: DoS, ilgili CEAC verilerine pass no + soyad verilerinin eklenmesini şart koşan bir düzenlemeyi hayata geçirdi. bu da verilen toplu şekilde işlenmesine olanak sağlamayacak gibi duruyor. ocak'ın ilk haftası durumun netlik kazanacağını düşünüyorum.

arkadaşlar herkese mutlu pazarlar,
    biliyorsunuz CEAC verileri 1 ocak itibariyle aktif olacak ve artık DV2026 için bütün verileri (dünyadaki bütün konsolosluklarin bastıkları vizeler ve bunların dağılımları, caseler arası boşluklar) görebileceğiz.

bu veriler ışığında (yasakları saymıyorum) DV2026'nin 3 aylık genel tablosuna erişmiş olacağız.

1 ocak'ta siz de kendi dosyanızı bu iletide anlattığım şekilde kontrol edebilirsiniz. yeni yıl ile birlikte genel bir değerlendirme yapıp sizleri bilgilendirmeye çalışacağım.

bu vesileyle sizlere başta sağlıklı, huzurlu, sevdiklerinizin yanında, yasakların olmadığı ve herkesin vizesine kavuşacağı bir yıl diliyorum.

umuyorum ki 2026 daha güzel geçer hepimiz için.

planlarınızın merkezine dv'yi koymayin, hayat bunun için çok kisa.

ve unutmadan; sokak hayvanlarına mümkün olduğunca yardım edin 😉

ışık sizinle olsun
    namaste!

• Eyvallah Allah razı olsun, Emekleriniz ödenmez hakkınızı helal edin.

• 19 Aralık sonrası henüz mülakat alan yok sanırım, 8500 - 11000 arası case olanlar. Umarım yakında olumlu haberler alınır düşünceleriniz nelerdir acaba? Yeni yıl sonrası mülakat alıp ap kalmama olasılığı nedir

• @Cem-Çeliker evet, girişi oradan yaptım aktarma ile direk austine geçtim.

• @gucarslan CEAC Visa Status Check formuna pasaport numarası ve soyad zorunluluğu getirilmiş. Bu durum, verilerin açıklanmasını engeller mi? Yanlış bilmiyorsam, veriler otomasyon aracılığıyla çekiliyor, ancak bu bilgiler olmadan verilerin çekilip çekilemeyeceğinden emin değilim.

• @bkaraca bilmediğim için soruyorum verilerin açıklanmaması bizi nasıl ve neden etkiler?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@bkaraca bu durum biraz can sıkıcı oldu evet.
    ilgili yazılım bu verileri gerekli bilgiler olmadan çekebilecek mi açıkcası şuan ben de emin değilim.
    muhtemelen sorun çıkartacak. sonucu bir kaç gün içinde anlayacağız.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@bahadir90s ilgili iletiyi inceleyin lütfen.

• Yapılan açıklamada mülakatlar planlanmaya devam edilecek diyordu. Bu böyle olacak mı/ne ölçüde olacak önemli bir konu. Bu sebeple current olanlar KCC'ye mülakat planlanıp planlanmadığına dair eposta gönderseler iyi olabilir.

Benzer Başlıklar

• 11427
  • 16399
  • 221
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

113

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |