Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

DOS'un ilgili kararı için lütfen bu başlığı ve iletiyi inceleyin;

https://yesilkartforum.com/forum/post/524334

• @falsepoet bu iyi haber mi degilmi cozemedim mulakat olacak ama vize yok umarim milleti bezdirmek calismiyorlardir vize harcalarini alacaz ama vermeyecez durumuna 3 kisilik aile giderken 2 defa dusunebilir

• Yani ben sahsen Ankaraya almayi dusunuyordum cunku su durumda 2 yasinda cocukla Bangkoka gitmek ne kadar mantikli diye dusunuyordum. Ama Gucarslanin yazdiklarina bakinca dosyayi tasimakta su an mantik disinda. AP ye kalicagimizi bilerek gidecegiz yani cok uzucu bir yolculuk olacak ama yapacak birsey de yok maalesef

• @earslann evet ben de Ankara’ya almaya dusundum ama Gucarslan Bey’in yorumundan sonra beklicem galiba.

• @earslann Belki siz mülakat alana kadar kısıtlamalar kalkmış olur.

• @koci ben de aynı düşünüyorum, ne zaman ne karar alacakları belli oldu da bundan sonrası için net bir şey söyleyelim.Mükakat dağitacagiz demesi de olumlu bir şey bence, ben ne zaman böyle desem umut beklesem genelde eksiyle besleniyor yorumlarım ama kendi adıma mülakat sırası gelirse eksiksiz tamamlayıp bekleyeceğim.

• Merhaba arkadaşlar. Hepimizin bu süreçte ne kadar üzgün ve yıpranmış olduğunu çok iyi biliyorum. Bu yolda ilerlerken hepimiz normal hayatımızdan bir şeyler feragat ettik; kimi işinden ayrıldı, kimi sırf bu hayal için daha fazla çalışıp para biriktirdi, kimi de sabah akşam Amerika videoları izledi 😂.

Tüm kalbimle diliyorum ki verilen bu emekler, kurulan bu hayaller bir anda silinip gitmez. Açıkçası artık kendime çok fazla umut vermek istemiyorum; ama mülakatların hâlâ devam ediyor olması, ufacık da olsa bir ışık gibi görünüyor. Belki de bu, gerektiğinde mahkemede “biz mülakat vermeye devam ediyoruz” diyebilmek içindir, bilmiyorum. Bazen keşke çıkmasaydı ve ümitlenmeseydik diyorum.

Yine de 28 Ağustos’ta yaşadıklarımızı hatırlıyorum. O zaman da benzer bir belirsizlik vardı ve sonunda çözülmüştü. Hatta sonrasında kendi kendime “o kadar üzülmeye değmezmiş” demiştim. Şimdi de aynı şeyi umut ediyorum: Bu sürecin bir an önce çözüme kavuşmasını ve geriye dönüp baktığımızda “boşuna stres yapmışız” diyebilmeyi.

Hepimiz için hayırlısı olsun, umarım güzel haberleri birlikte konuşuruz. Herkese iyi seneler.. 🎄

• @cleszi Gren card devam edecegine bir duyuru yayınlanmış galiba

• @gucarslan abim öncelikle teşekkür ederek başlamak istiyorum. Karşılıksız sırf bizler konuya uzak kalmayalım diye gece gündüz süreci takip edip belkide bizim ulaşamayacağımız tam olarak anlamıycağımız bilgileri aktardığınız için.

Asıl sormak istediğim birazcık şahsi fikriniz aslında yayınlanan bu karar bir nevi kendilerini garantiye almak için yapılmış gibi görünüyor ancak siz nasıl yorumlarsınız daha süreçin başındayız ancak bir fikriniz var mı

• @koci umarim oyle olur dostum 🙏

• @Spectator en mantiklisi bu gibi gozukuyor

• Arkadaslar merhaba; en azindan bir bilgilendirme geldi sonunda. Burada verdikleri bilgilerin ne kadar gecerli oldugunu bize zaman göstericek.
    Beklemekten baska caremiz malesef yok. Ama her yılın dinamigi gercekten farklı . 2022 yılında ve öncesinde mülakat kelimesinin m-sine muhtacken bu sene basindan beri herkesi sasirtan bir Ankara var ( ki ben halen asla güvenmem ) . En azindan vizesini almis olan arkadaslarimiz sorunsuz bir sekilde giris yapabiliyorlar. Bunlar bile basli basina cok önemli detaylar bence. Bu 1 senelik surec gercekten belirsizlik , bir uzuntuden bir sevince sonrada yine uzuntuye savrulma seklinde gecip gidiyo. Önemli olan yapabilecegimiz herseyi yapıp gerisini oluruna birakmak. 2022 yılında elimiz bos olarak sürec bittiginde cok üzüldük ama hayat devam etti ve bu sene yine kendimizi burada bulduk. Bu forum ve bilgi paylasan herkes cok degerli ve iyi ki var. Herkese simdiden güzel bir yil dilerim umarim 2026 bizi sasirtan güzel gelismelerle dolu olsun...

• @sekuba bu sureci onceden yasamis biri olarak yazdiklariniz ve pozitif tutumunuz modumu bir nebze yukseltti acikcasi. Sonuna kadar katiliyorum bu forum olmasa bu surecte ne yapardik gercekten bilmiyorum. Herkes iyi ki var

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@iibrahimd fikrimi bu iletide ziyadesiyle anlattığımı düşünüyorum ama; eğer eksik bir nokta varsa belirtirseniz cevaplamaya çalışırım elbette;

https://yesilkartforum.com/forum/post/524334

• @gucarslan merhabalar. Sizce son yayınlanan bildirideki “ mülakatlara devam edeceğiz “ olayı mülakatların aynı hızla devam edeceğini mi gösteriyor? Yüksek cnli talihli olarak aklımı kurcaladı bu durum. Ayrıca siz bu bildiriyi olumlu/olumsuz nasıl yorumluyorsunuz? Şimdiden teşekkürler.

• @bahadir90s mülakatların hızla devam edip etmeyeceğini sadece zaman gösterecek.

• Yasaklı

@bahadir90s mülakat vermeye devam edeceğiz diyor tam olarak. Yani yeni currentlar ve yeni mülakatlardan bahsediyor.

• DOS’un açıklamasında flu olan kısımları nasıl yorumlamak lazım acaba. Bülten ilerlemeye devam edecek mi, etse bile yeni mülakatlar dağıtılacak mı? Bildiğim kadarıyla yeni bültenle birlikte 2NL maili alan da olmadı.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

120

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |