Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• ⭐⭐⭐⭐

@alicant yayınladıkları memoranda ile önünü ilk kapattıkları şey aos oldu, bilginize.
    https://yesilkartforum.com/forum/post/523702

• @Ceyda-Altun, içinde söyledi: DV2026 Mülakat Deneyimleri

@bravist bu şekilde olabilir fakat @koci beyden önce de DV mülakatı olmus yani sıralama önce thai vatandasi sonra bir dv mülakatı sonra bir dv mülakatı daha.onun için anlayamadım.özel olarak mezun olduğu bölümün sorulması da düsündürücü.

Her DV vizesi için supervisor'e bilgi veriyor da olabilir, daha önceki bizden talihli içinde supervisor'u ile görüşmüş olabilir. Bu supervisor görüşmelerinin ülkelere göre ayrımcılık yapmak için olduğunu düşünmüyorum.

• @Ceyda-Altun, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Ankaraya sayısız attıgımız mail-aile üyesi ekleme formu başarısız oldu.Hiçbir dönüş yok.Ustraveldocstaki chat de yanıt vermiyor,sabit hatlardan zaten telesekreter herhangi bir yere bağlamıyor.Eşimle beraber AP'ye kalmaya razı olmusken suan dosyaya benim bilgilerimi ekleyemiyoruz.Sizce noel sonrası dönüş yapmalarını mı bekleyelim başka ne yapabiliriz?Bildiğimiz bütün yöntemleri denedik.

Bu mesajdaki işlemleri yaptınız mı?
    https://yesilkartforum.com/forum/post/523976

@utku-pehlivan Sizin başvurularınızda bir gelişme oldu mu ?

• @Ceyda-Altun
    Merhaba, biz bugün mülakat için BNK elçiliğindeyken sadece iki bankoda memur vardı diğer memurlar noel sebebiyle gitmişler. Muhtemelen Ankara'da da böyle bir durum vardır.

• @bravist Selamlar, Ceyda eşim olur bu arada aynı dosya için uğraşıyoruz aslında 🙂 evet 2 kere doldurdum formu ama dün veya bugün bir dönüş alamadık. @koci nin de dediği gibi sanırım memurların bir kısmı tatilde ya da diğer bir ihtimal dv ile alakalı hiçbir işlem yapmıyorlar.

• @Utku-Pehlivan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@bravist Selamlar, Ceyda eşim olur bu arada aynı dosya için uğraşıyoruz aslında 🙂 evet 2 kere doldurdum formu ama dün veya bugün bir dönüş alamadık. @koci nin de dediği gibi sanırım memurların bir kısmı tatilde ya da diğer bir ihtimal dv ile alakalı hiçbir işlem yapmıyorlar.

Ozaman 5 ve 6 Ocak tarihleri kalıyor size geri dönüş olması için değil mi? Eşiniz için add appilicant yaptınız değil mi?

Randevu gününe kadar konsolosluktan bir haber gelmezse şayet; Eşinizi alarak, başvuru bilgilerinin dökümanını, formu açtırmak için sizin attığınız maillerin çıktısını da alıp (gerekli diğer tüm belgelerle) konsolosluğa gitmeniz gerekecek gibi. Konsoloslukta form üzerinde gerekli düzeltmeleri (evlilik durumu soyisim vb) yapacaklardır.

Tabiki forumda böyle bir tecrübe yaşayan daha deneyimli arkadaşların yol göstermesi daha iyi olacaktır.

@gucarslan Bey'in dediği gibi sağlık muayenesi de yaptırmadan vize görüşmesine katılın.

• @koci, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gucarslan ve haber bekleyen bütün arkadaşları bilgilendireyim, az önce mülakattan çıktım maalesef memur mülakat başlamadan haberlerden bahsedip mülakatı yapacağını ancak vize basamayacağını belirtti mülakat sonunda da 221g belgesi verip altına AP yazdı ve bunun teknik olarak bir red olduğunu ancak kısıtlamalar kalkarsa pasaportumu mail yoluyla iletmemi îsteyeceklerini ve vize işleneceğini belirtti.

Tabi hepiniz biliyorsunuz butun bu sürecin 6 aydan önce tamamlanması gerekiyor dolayısıyla benim kendi adıma çok ümidim kalmadı.

Detayları otele geçince aktaracağım, hepinize teşekkür ederim.

Yazını şimdi gördüm ve bende çok üzüldüm, ayrıca bu sebeple dosyamı Ankara'ya çektim taa bangkok ta red almak yani sarı gazoz işte...

• @kemal85, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@koci, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gucarslan ve haber bekleyen bütün arkadaşları bilgilendireyim, az önce mülakattan çıktım maalesef memur mülakat başlamadan haberlerden bahsedip mülakatı yapacağını ancak vize basamayacağını belirtti mülakat sonunda da 221g belgesi verip altına AP yazdı ve bunun teknik olarak bir red olduğunu ancak kısıtlamalar kalkarsa pasaportumu mail yoluyla iletmemi îsteyeceklerini ve vize işleneceğini belirtti.

Tabi hepiniz biliyorsunuz butun bu sürecin 6 aydan önce tamamlanması gerekiyor dolayısıyla benim kendi adıma çok ümidim kalmadı.

Detayları otele geçince aktaracağım, hepinize teşekkür ederim.

Yazını şimdi gördüm ve bende çok üzüldüm, ayrıca bu sebeple dosyamı Ankara'ya çektim taa bangkok ta red almak yani sarı gazoz işte...

İmzanızda mülakat yeri güncellemesi de yapmanız faydalı olacaktır.

• ⭐⭐⭐⭐

@meke iki farklı vize kategorisini karşılaştırıyorsunuz şu anda Dvde 1 yıl geçerli değil mali yıl bitene kadar vizesi basılması gerekir yoksa hakkı yanar maalesef

• ⭐⭐⭐⭐

@iibrahimd dv sürecinde böyle bir olay yok, sistem belli dv için içinde bulunduğunuz mali yıl bitene kadar vizenizin basılması lazım aksi halde bir şansınız kalmıyor

• @Emre-Kurtulmuş Benim sormak istediğim şuydu 1 Ocak Günü vizesi onaylanmış ancak 221g ye kalmış biri 6 ay içindeki sağlık muayenesi geçtiği için yasağın 1 Ağustosa kalltığı takdirde vizesinin yanıp yanmıycağıydı

• ⭐⭐⭐⭐

@iibrahimd yeniden sağlık raporu alır

• @bravist sorun da orda zaten add applicant açık değil. Açtıramıyoruz. Benim bildiğim pazartesi günü mesai var pazartesi dönüş bekliyoruz artık. Son ihtimal dediğiniz gibi belgelerle birlikte beraber mülakata gitmek. Tabi o tarihe kadar her şeyi deneyeceğiz. Her türlü yardıma açığız.

• Forumda bizim gibi vizelerinde düzenleme yapılması için konsolosluğa pasaportlarını gönderen var mıdır acaba 🙂

• @Meliha-Yalın Takip ettiğim kadarıyla Vizesi basılmış arkadaşlardan geri gönderen olmadı..

• @Selimdiskaya52 ben de bulamadım belki yazmayan arkadaşlar vardır bi umut 🙂 vfs ankara ve istanbul hangi günde tatile girdi bilginiz var mı

• Dostlar mulakata saglik muayenesine gitmeden gideceksek bu durumda bize mulakatta saglik muayenesi olmadigi icin direkt red olmaz mi? Yoksa bizi yinede apye mi birakacaklar? 13 ocakta mulakatim var ve 29 araliktada saglik muayenesi randevusu aldim. Saglik muayenesine gitmeli miyim?

• @osmanatasoy00

Sağlık muayenesi olmadan girdiğinizde eksik belge sebebiyle AP ye bırakılırsınız. Size bir kağıt verilir ve o kağıtta eksik olan belge teslimat yöntemi ile işaretli oluyor (ör. sağlık belgesi) sonra süreci devam ettiriyorsunuz ama nasıl devam ettiği konusunda benim de bilgim yok 😃

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

137

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |